FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 14 feb 2010, 15:25

Bravo Seyo majstore...extra klip...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 feb 2010, 15:26

Lik torcidas kaze da mu je drago sto su nasi bili u ovom broju im nije niko bio odavno osim purgera da nakon dugo vremena imaju i veci broj gostujucih navijaca na njihovom stadionu.I da su nasi pokazali da su pravi navijaci koji su dosli da bodre samo svoj klub bez da vrijedja na bilo kojoj osnovi na sta oni i nisu bas imuni znam da je i bilo izvinjenja za Ibricica nakon utakmice...I hvala za ono zivkanje u toku tekme i zavidim vam :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 feb 2010, 15:34

Pored toga sto sam sretan kako Zeljo izgleda na terenu...ne mogu vam reci koliko mi je drago sto smo ih iskulirali za "balije"...cujete i na klipu gazi balije...manijaci poceli "volimo tebe a njih ko yebe" i onda skoro citav sjever nekakvu pjesmu za balije, a momci ih fino pozdravise pljeskom i "aaaaaaa" :mrgreen: kad cujem iznad sebe "ma boli ove k..." i smiju se :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 feb 2010, 15:39

Ma tako i treba odes da pratis klub, i taj mi jaran rece da mu je bilo krivo zbog tog skandiranja al kaze visa sila i da im je tesko palo to sto su ih nasi iskluirali, ini su onako navikli da se podjebaju sa bbb

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 feb 2010, 15:45

E Seyo mozes li reci neki kratki rezime nase igre, u odnosu na prethodne godine ili u odnosu na prvi dio prvenstva.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 14 feb 2010, 15:45

Evo mog vidjenja jucerasnjeg dana.Krenuli smo oko 8 sati,nismo isli sa ostalom ekipom preko kupresa jer su nam gume na autu bile jako lose.Prelazak preko ivana je bio kritican,dva kamiona su u jednom trenu blokorali cestu u potpunosti.Nakon jablanice vise nije bilo snijega,tako da je dalje islo lakse,preko mostara ,sirokog,gruda dolazimo na granicni prelaz donji vinjani.Tu smo zadrzani,mi i jos dva auta.Dobijamo pratnju do auto puta gdje se odmah susrecemo sa ostalim.Ulazak u grad prolazi bez problema.Ulazimo na stadion sa malim zakasnjenjem brojka oko 230-240 ljudi,kacimo transeve,i pocinjemo navijati uz dva barjaka koja su se viorila cijelo vrijeme.Navijanje dobro u prvom poluvremenu,torca je bila tisa i tisa kajo se tekma priblizavala kraju.Sto se tice skandiranja torce,ja to nebih uzimao nesto posebno za bitno.Nakon odbrojavanja na zeljo,na kraju ide volimo tebe.....i u tom trenutku prestaje njihova pjesma i oni samo cuju...a njih ko ****....i tada pocinju neku pjesmicu oko balija..i samo tada sam ih ja cuo da su nas prozivali,na to smo mi odgovorili sa volim te zeljo i nastavili dalje.Zeljo je odigrao dobro u defanzivi,bajic odlican dobio sve zracne duele,visca dobar,prodoran i biti ce nam dobro pojacanje.Seha bio dobar u prvom pol,dok radosevic u drugom i nije imao posla osim jedne fantasticne intervencije kada je loptu iz raslji vadio.Nismo igrali u najjacem sastavu,uglavnom ja sam zadovoljan.Incident necu koment iz postovanja ljudi koji su privedeni.Povratak nazad prosao bez problema,od kolone se odvajamo i krecemo prema istom granicnom prijelazu koji smo presli u dolasku...citam da su napadnuta cetiri momka u golfu trojci...oni su bili ispred nas u koloni,i izdoviji su se iz kolone na izlazu iz splita i skrenuli na kruzni tok,policija ih nije skontala,vjerovatno su ih upratili !Jos bih pohvalio 4 momka koji su otisli noc prije tekme vozom do ploca i pjeske i stopom dosli u split.Kapa dole momci!
AMAR OSIM!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 feb 2010, 15:49

Bas kao sto ti rece csh svaka im cast, kapa dole...

HARIS_2
Kontakt:

Post Postao/la HARIS_2 » 14 feb 2010, 15:52

Mali osvrt na navijace: svo postovanje gostima iz Sarajeva koji su pokazali kako se navija i voli soj klub, a poseban respect sto su ignorirali pokusaj vrijedjanja od strane Torce, kojoj to za rodjendan Hajduka stvarno nije trebalo.

evo sta kaze jedan torcidas sa njihovog foruma... 8-)

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 14 feb 2010, 15:54

Cestitke igracima na dobroj igri a navijacima na odlicnom navijanju.
Seyo hvala za klip ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 feb 2010, 16:01

http://www.s o u r c e . b a/clanak/97519576896/%C5%BDeljo%20remijem%20%C4%8Destitao%20ro%C4%91endan%20Hajduku%20/?ref=tiker

Dobra je i ova. Nisam vidio jeli neko izbacio ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 feb 2010, 16:02

tm8782 je napisao/la:E Seyo mozes li reci neki kratki rezime nase igre, u odnosu na prethodne godine ili u odnosu na prvi dio prvenstva.
ne znam sta vam je pile sve prenosio...hajduk incijativu imao, pogotovo u prvom, mi se branili ali ne ko zepa, nego pozicionirano i smisleno...odbrana vrh (vec sam rekao za komentare), osim desnog beka na kojem je sejo bio, jbg nije on za te pozicije a oni samo to forsirali...beslija je vala tanak...visca super, ali samo da se udeblja 5 kila da je jaci u duelu...bekric dobar...eh sad malo o Lazi :mrgreen: fenomenalan u skoku, prima loptu odlicno, al vala ne moze se okrenuti i prediblati, slabu je imao podrsku i mislim/bojim se da nista od njega ako se ne uigra malo bolje sa nekim iz sredine (ako igramo sa 1 gore) da mu spusta lopte...sve on dobro odradi ali jbg...al mogu vam reci da stoperi sa njim crknu...bajro je vala premalo igrao...culum odlican i smirivao je igru, unio dosta sigurnosti u sredini...seha odlican, 3-4 kornera odlicno izasao, jednom 1n1 i jedan dobar sut...radosevic finu paradu kod slobodnjaka i dobro komunicira sa odbranom...pedja nista posla...mrva isto nije vremena imao da nesto pokaze...Amar kaze da smo umorni, al ako smo onakvi umorni sta ce biti kad se odmorimo...odlicna fizicka sprema!!
Uglavnom hajduk je imao tri suta na gol, mislim da vam to govori dovoljno!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 feb 2010, 16:12

Hvala dovoljno je... Sinoc mi je bas M. Radovanovic isto rekao da su jos umorni te da ce tek u prvenstvu sve to biti kako treba.

P.S. Pozalio mi se da ga Lazo dere soccera... :)

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 14 feb 2010, 16:18

Cestitama svim navijacima sto su otisli u Split, SVAKA VAM CAST odlicni ste bili !

Naravno i igracima koji su se dobro nosili sa Hajdukom :!:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 feb 2010, 16:38

Seyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo ga...uzivajte!
hvala kralju, klip je inkredibl

mahe-tm87
Kontakt:

Post Postao/la mahe-tm87 » 14 feb 2010, 16:55

sav sam se najezio gledajuci klip...svaka cast momcima koji su isli u Split

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 feb 2010, 16:56

Seyo_TM je napisao/la:Pored toga sto sam sretan kako Zeljo izgleda na terenu...ne mogu vam reci koliko mi je drago sto smo ih iskulirali za "balije"...cujete i na klipu gazi balije...manijaci poceli "volimo tebe a njih ko yebe" i onda skoro citav sjever nekakvu pjesmu za balije, a momci ih fino pozdravise pljeskom i "aaaaaaa" :mrgreen: kad cujem iznad sebe "ma boli ove k..." i smiju se :mrgreen:
joj ja sam se tada sav najezio reko sam vec ranije stvarno smo kulturni ispali...a neki lik iza mene komentira ne pocetku tekme "a **** mos mislit imam jos majcu Želje u kuci "
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

alesandro
Kontakt:

Post Postao/la alesandro » 14 feb 2010, 16:59

Seyo_TM je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:E Seyo mozes li reci neki kratki rezime nase igre, u odnosu na prethodne godine ili u odnosu na prvi dio prvenstva.
ne znam sta vam je pile sve prenosio...hajduk incijativu imao, pogotovo u prvom, mi se branili ali ne ko zepa, nego pozicionirano i smisleno...odbrana vrh (vec sam rekao za komentare), osim desnog beka na kojem je sejo bio, jbg nije on za te pozicije a oni samo to forsirali...beslija je vala tanak...visca super, ali samo da se udeblja 5 kila da je jaci u duelu...bekric dobar...eh sad malo o Lazi :mrgreen: fenomenalan u skoku, prima loptu odlicno, al vala ne moze se okrenuti i prediblati, slabu je imao podrsku i mislim/bojim se da nista od njega ako se ne uigra malo bolje sa nekim iz sredine (ako igramo sa 1 gore) da mu spusta lopte...sve on dobro odradi ali jbg...al mogu vam reci da stoperi sa njim crknu...bajro je vala premalo igrao...culum odlican i smirivao je igru, unio dosta sigurnosti u sredini...seha odlican, 3-4 kornera odlicno izasao, jednom 1n1 i jedan dobar sut...radosevic finu paradu kod slobodnjaka i dobro komunicira sa odbranom...pedja nista posla...mrva isto nije vremena imao da nesto pokaze...Amar kaze da smo umorni, al ako smo onakvi umorni sta ce biti kad se odmorimo...odlicna fizicka sprema!!
Uglavnom hajduk je imao tri suta na gol, mislim da vam to govori dovoljno!
ne znam sta pricas, ti si kao kompetentan da kazes kako je ko igrao, pricas nesto o seji covjek bio jedan od boljih. sarbini u hajduku ima 450 hiljada eura godisnje, a ako si vec gledao utakmicu trebao si napisati koliko je puta prosao i koliko mu je raja zvizdala u 66 min kad ga je trener izveo i ti sad kao pametan ne valja sejo na beku. to je jedno, drugo bekric dobar necu reci da nije bio ali pogledaj njihove vezne igrace poput ibricica, skoke i andrica koliko su oni podvalili lopti napadacima a koliko je bekric podvalio lazi ili besliji kad vec pricas da je i beslija los. lazo je bio na nivou igrao onoloko koliko je i mogao sobzirom da je bio sam. i svi ostali su bili dosta dobri, ali u obavljanju odbranbenih zadataka u napadackom dijelu dosta tromo. ali nadamo se da ce sve biti jos bolje do pocetka prvenstva. eto toliko...
ako nekog nesto zanima nek mene pita a neke koji misle da sve znaju, ja cu biti realan.
jos jedna informacija, danas smo izgubili od iskre 2-0 sastav ne mogu da pisem a ni komentar rezultat sve govori...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 feb 2010, 17:19

Covjek je bio zamoljen da napise svoje vidjenje utakmice ne znam cemu nervoza, protiv Iskre su igrali ovi koji nisu jucer dobili sansu i zijan od 2-0 golove nam je dao Smajic koji se spominjao kao moguce pojacanje na pocetku ove sezone

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 feb 2010, 17:22

posto si ti pametan i kompetentan i znas kako bek treba da izgleda i igra, hvala ti na strucnom misljenju! Vjerovatno i znas da mu nisu zvizdali jer nije mogao od seje nego od sebe, on je bio kritican (kao i cijeli hajduk) a ne sejo toliko dobar! i naravno zvizdali su mu jer prima tolike pare i ponasa se kao zvijezda...vidim da je po tebi beslija igrao spica...aferim kompetentno/inteligentni...i protiv iskre su igrali oni koji jucer nisu, a hajduk ima slobodan dan...to dovoljno govori...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 feb 2010, 17:29

Sreca pa ovaj mail radi, tj salje obavijesti s foruma. Sto se tice tebe alberto nemam pojma ni ko si ni sta si, niti me interesuje. Pitao sam Seyuza misljenje jer pile, seyo i bistrikboys daju informacije koje su do sada u 99% slucajeva bile tacne. Ljudi kada budem pitao vas (pile, seyo i bistrikboys) molim vas vi i dalje odgovorite. Nemojte se osvrtati na ove neke pojedince. Hvala ti jos jednom sto si sve ono napisao seyo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, CentarsutNaClanak921, knoa, lev77, Lokomotifa i 31 gost.