Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lolcina
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la lolcina » 11 maj 2014, 18:51

Ne mogu da vjerujem da imate vremena brisati postove koji kritikuju potez Kolarova, pa ljudi jeste li vi normalni???
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 maj 2014, 18:52

Nego ja se pitam dje je Amra ostala :mrgreen: ? Pa ovo je manifestacija za pokazivanje i dokazivanje :mrgreen: . Njoj bih oprostio i onu varta zastavu, na njoj sve izgleda dobro. Protiv poziva ovoj dvojici nemam nista, odavno su mu prijatelji i neka slave zajedno sa Edinom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 maj 2014, 18:55

STEVIE je napisao/la:
kimbo je napisao/la: Ovaj Midhat da ikako moze i on bi obukao dres da odigra koji minut i da se pojavi na tv ..bem ti mahalasa . Koji kontrast od Pjaninog starog . Niko i ne zna kako covjek izgleda.
covjek je ponosan na sina svog i naravno da ce biti tu gdje je i on, ali samo kod nas i to ne valja.. :nedam:
Eto ostali roditelji nisu ponosni :problem:

Al Edinu svaka cast za sve sto je postigao ovih godina u City-u. Flegma je zesca ja bi nekog ondje ubio. To je i danasnja tekma pokazala. NIkad ondje tima nece biti.

Zato bi istog trena pokupio stvari i prihvatio prvu ponudu. Roma bi bila sjajan izbor !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 maj 2014, 18:55

Jednostavno nema potrebe za 4s i japanom...nigdje veze sa fudbalom...zastava,kao i svaka druga ok...
Ipak u Citiju igra Dzeko,zajedno sa Kolarovom,Joveticem..nema potrebe da se povrijedjuju osjecaji..nije ni Dzeko uzeo LJILJANE...
Medjutim,EDIN DZEKO je INSTITUCIJA,on nece ni pokusati povrijediti vase osjecaje,to je nase dijete,bosansko :bih:

PONOSAN SAM NA TEBE EDINE...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 maj 2014, 18:55

lolcina je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:A jeste likovi bgte,izrasli u prijatelje vremenom i sta fali svakako sto ih je doveo :roll: Kolarov i Nastasic su iz Srbije, to 4 s i Srbija do Tokija su normalno prihvacene patriotske stvari u Srbiji. Ne vjerujem da oni misle ista lose s tim. Uzivajte, nemojte se beze loziti zbog gluposti :thumbup: :bih:
Sve bi bilo u redu da se Srbija siri preko Bugarske, pa nek idu do Sibira. Do sad je put do Tokija isao preko nasih glava...
Ma druze jako komplikovana stvar, mogao bih napisati mnogo o tim svim stvarima oko nacionalizma i patriotizma kod nas i u Srbiji. Kao sto mi opravdano znamo i dozivljavamo ljiljane kao patriotska obiljezja vecina drugih nacionalnosti u nasoj drzavi na njih gleda kao neprijateljske prema njima.Da ne idem previse off ali trebamo znati da nismo u 90-tim, mi kao Bosnjaci zelimo multietnicku drzavu i na kraju krajeva Kolarov i Nastasic su iz nama susjedne drzave gdje patriotizam izgleda sasvim drugacije nego kod nas. Ja vjerujem da oni nisu losi momci, a sad da li ima tamo pokvarenih nacionalista? sigurno da ima ali moram li ja sad zivjeti ispunjen mrznjom prema drugom i drugacijem! Bgme ne moram i necu :thumbup: :bih:

Svaka cast Dzeki, nas najveci :bow: :bow: :bow:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 18:56

kimbo je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
kimbo je napisao/la: Ovaj Midhat da ikako moze i on bi obukao dres da odigra koji minut i da se pojavi na tv ..bem ti mahalasa . Koji kontrast od Pjaninog starog . Niko i ne zna kako covjek izgleda.
covjek je ponosan na sina svog i naravno da ce biti tu gdje je i on, ali samo kod nas i to ne valja.. :nedam:
Eto ostali roditelji nisu ponosni

:thumbup: :thumbup:

A gdje je Dzekina mama :?

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 11 maj 2014, 18:56

Cestitke Edine! Ti si covjek i zasluzio si. A te cete proklete neka zabiju racku i muda zajedno, i uguse se u njima..
G BUSSA BUSS

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 maj 2014, 18:56

DonCorleone je napisao/la:Nego ja se pitam dje je Amra ostala :mrgreen: ? Pa ovo je manifestacija za pokazivanje i dokazivanje :mrgreen: . Njoj bih oprostio i onu varta zastavu, na njoj sve izgleda dobro. Protiv poziva ovoj dvojici nemam nista, odavno su mu prijatelji i neka slave zajedno sa Edinom.
pravi halvu kuci da doceka svekra.
1946

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 maj 2014, 18:57

slika

BRAVO MAJSTORE!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 maj 2014, 18:57

kimbo je napisao/la:
lolcina je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:A jeste likovi bgte,izrasli u prijatelje vremenom i sta fali svakako sto ih je doveo :roll: Kolarov i Nastasic su iz Srbije, to 4 s i Srbija do Tokija su normalno prihvacene patriotske stvari u Srbiji. Ne vjerujem da oni misle ista lose s tim. Uzivajte, nemojte se beze loziti zbog gluposti :thumbup: :bih:
Sve bi bilo u redu da se Srbija siri preko Bugarske, pa nek idu do Sibira. Do sad je put do Tokija isao preko nasih glava...

Da je Edin nabio maicu sa ljiljanima nesto ne mislim da bi se Kolarov isto onako smijesio al eto ..

Ovaj Midhat da ikako moze i on bi obukao dres da odigra koji minut i da se pojavi na tv ..bem ti mahalasa . Koji kontrast od Pjaninog starog . Niko i ne zna kako covjek izgleda.
Ali zato znaju kako zvuci
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 maj 2014, 19:01

Inace i Jovetic je obrno zastavu naopako, a onu zastavu je daleko teze okrenuti naopako nego li nasu :mrgreen: .
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 maj 2014, 19:03

momci, "srbija do tokija" je nevjerovatni pretencionistički imbecilizam. onaj ko to obuče pokazuje ko je i šta je, tu nema daljnje priče. ko kaže drugačije sam sebe laže.

edin igra sa njima, trenira svaki dan itd, naravno da mora da se adaptira na sve to, ali trebalo bi mu to biti pokazatelj sa kime igra u timu. ja ne bih obukao tako nešto dobrovoljno nikad a možda ni tad!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 11 maj 2014, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 11 maj 2014, 19:03

guber_90 je napisao/la:Inace i Jovetic je obrno zastavu naopako, a onu zastavu je daleko teze okrenuti naopako nego li nasu :mrgreen: .
Možda su ljudi tek uzeli zastave u ruke kad su ih ovi krenuli slikati i nisu ih stigli okrenuti.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 11 maj 2014, 19:03

donniedarko je napisao/la:
lolcina je napisao/la:
Ma druze jako komplikovana stvar, mogao bih napisati mnogo o tim svim stvarima oko nacionalizma i patriotizma kod nas i u Srbiji. Kao sto mi opravdano znamo i dozivljavamo ljiljane kao patriotska obiljezja vecina drugih nacionalnosti u nasoj drzavi na njih gleda kao neprijateljske prema njima.Da ne idem previse off ali trebamo znati da nismo u 90-tim, mi kao Bosnjaci zelimo multietnicku drzavu i na kraju krajeva Kolarov i Nastasic su iz nama susjedne drzave gdje patriotizam izgleda sasvim drugacije nego kod nas. Ja vjerujem da oni nisu losi momci, a sad da li ima tamo pokvarenih nacionalista? sigurno da ima ali moram li ja sad zivjeti ispunjen mrznjom prema drugom i drugacijem! Bgme ne moram i necu :thumbup: :bih:

Svaka cast Dzeki, nas najveci :bow: :bow: :bow:
Sa takvim razmisljanjem kakvo ti imas upravo uvijek i platimo sa nekoliko genocida u drzavi. Procitaj koju knjigu sinko dragi, ne bi ti bilo lose pa ces vidjeti da se historija ponavlja svakih 40, 50 godina. Tuzno je da se svako drzi svojih principa i patriotskih obiljezja samo mi trebamo uvijek ti biti koji ce sutiti i uvijek platiti glavom na kraju.

Samo se pitam ovi sto kazu da ne mjesamo politku u sport pa zar nije politika kad neko napise Srbija do Tokija????

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 maj 2014, 19:10

slika

dijamant u prvom planu i na cityevom sajtu ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 maj 2014, 19:12

Aman ljudi, sta ste se uhvatili Srbije i glavnog grada Japana. Nek se zna gdje je zapadna granica, a na istok mogu dokle hoce sto se mene tice.

Edin i Stevan se slikaju sa drzavnim zastavama (doduse naopako okrenutim - sto meni vise smeta nego neke glupost na majicama)

Matija i Kolarov ce svakako biti predmet sprdnje, posebno u hrvatskim medijima, jos koji dan i to je to.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 maj 2014, 19:15

Nemaju oni pojma sta to znaci...taj Nastasic je bio u pelenama a Kolarov u zabavistu...

U Srbiji je to mainstream danas a za Albanace, Bosnjake, i Hrvate znaci nesto skroz drugo.

Ni dan danas vecina ljudi u Srbiji nemaju pojma sta je bilo u BiH i kako je bilo i sta je se sve desavalo.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 maj 2014, 19:15

Mozambik je napisao/la:Aman ljudi, sta ste se uhvatili Srbije i glavnog grada Japana. Nek se zna gdje je zapadna granica, a na istok mogu dokle hoce sto se mene tice.

Edin i Stevan se slikaju sa drzavnim zastavama (doduse naopako okrenutim - sto meni vise smeta nego neke glupost na majicama)

Matija i Kolarov ce svakako biti predmet sprdnje, posebno u hrvatskim medijima, jos koji dan i to je to.
zašto? zato što mi smeta da se edin dobrovoljno slika pored takvih idiota i stoji na istoj slici na kojoj stoji takav natpis. ja nemam ništa protiv ni 4S ni protiv šahovnica ni protiv ljiljana, sve su to obilježja naroda na našim prostorima, ali imam itekako protiv "srbija do tokija", jeb.em im mater četničku

ali nema veze, izbjegao je povrede i stiže na pripreme u top stanju, kao i skoro svi ostali u našem timu. tio je najvažnije, a ova dva neo četnika mogu da nam ga popuše dok gledaju svjetsko na televizoru
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 11 maj 2014, 19:19, ukupno mijenjano 4 puta.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 maj 2014, 19:16

sigurnoable je napisao/la:
Sa takvim razmisljanjem kakvo ti imas upravo uvijek i platimo sa nekoliko genocida u drzavi. Procitaj koju knjigu sinko dragi, ne bi ti bilo lose pa ces vidjeti da se historija ponavlja svakih 40, 50 godina. Tuzno je da se svako drzi svojih principa i patriotskih obiljezja samo mi trebamo uvijek ti biti koji ce sutiti i uvijek platiti glavom na kraju.

Samo se pitam ovi sto kazu da ne mjesamo politku u sport pa zar nije politika kad neko napise Srbija do Tokija????
Ne, mi smo dozivjeli genocide zato sto mo bili nesretni i nemocni u svakom smislu te rijeci ( politicki,brojcano,obrazovanjem,ekonomski ). Zasto je to tako bilo postoji mnostvo razloga. U nasoj drzavi danas zivi skoro polovica drugog i drugacijeg. Kakvu sebi buducnost da obecam ako zivim i razmisljam kao da mi je ta druga polovica neprijatelj. Citam ja mnogo i znam sve bitno sto se desilo. Upravo sto citam mnogo znam da nacionalizam dolazi iz neobrazovanosti i kada bi ti malo vise citao osvjestio bi se i na sve bi gledao malo drugacije ( sigurno sada mislis da su nam Turci bili koz historiju prijatelji a kada bi malo vise citao i razmislio zakljucio bi da je obrnuto ). Ne trebamo mi sutiti, mi mozemo slaviti kako god hocemo i to uvijek radimo. Istini za volju, "varta" zastava je priznata nasim ustavom kao takva a ako si pravi patriota znao bi i sta ustav znaci za drzavu. Volim i '"vartu" kao i ljiljane.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la Cautinho » 11 maj 2014, 19:18

Head je napisao/la::rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Koji debil, da pokupe @Cautinha sa foruma nesto bi znao reci an Engleskom. Bas retardirana nacija ovi Argentinci.
Ne nešto,već SVEEEE! :mrgreen:
Aj em veri gud vit Ingliš,junov ;)
Keep walking.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Baci13, kakarut, Sheyi i 45 gostiju.