Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la DonCorleone » 11 maj 2014, 18:40

emir_ je napisao/la:
Cigri je napisao/la:Spahic Amir se uvuko u Dzekin... :oops:
gledam ovu dvojicu, Edin ih za sobom ko cuke voda, umjesto da je Amricu doveo da Britanija svršava na Bosansku ljepotu, eee moj edine :kafa:
Jos svi u ovoj varta zastavi :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2014, 18:40

emir_ je napisao/la:
Cigri je napisao/la:Spahic Amir se uvuko u Dzekin... :oops:
gledam ovu dvojicu, Edin ih za sobom ko cuke voda, umjesto da je Amricu doveo da Britanija svršava na Bosansku ljepotu, eee moj edine :kafa:
Amra ima boljeg posla, ovi nemaju.

A ovog Bugarskog, Makedonskog (ili sta je vec) cetnika Kolarova treba odyebat ako je pametan. Koja drskost.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 11 maj 2014, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 maj 2014, 18:40

Čestitke majstore PONOSU BOSANSKI.

HVALA TI NA SJAJNOM PREDSTAVLJANJU bOSNE I hERCEGOVINE JOŠ JEDNOM PO KO ZNA KOJI PUT.

Za mjesec dana pokaži Zabaleti i Aguero gdje se bolji fudbal igra :bih: :bih:

ooooooooo EDIN DŽEKOOOOOOOOOOOOO oooooooooooo EDIN DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOOO :bih: :bih:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 maj 2014, 18:40

Momak mu najbolji drug. Šta fali...
da ste na Amirovom mjestu, a Edin vas ne zovne na proslavu rekli bi; e , jes šupak :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 maj 2014, 18:41

A jeste likovi bgte,izrasli u prijatelje vremenom i sta fali svakako sto ih je doveo :roll: Kolarov i Nastasic su iz Srbije, to 4 s i Srbija do Tokija su normalno prihvacene patriotske stvari u Srbiji. Ne vjerujem da oni misle ista lose s tim. Uzivajte, nemojte se beze loziti zbog gluposti :thumbup: :bih:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 11 maj 2014, 18:41

AnelZ je napisao/la:
ennis je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika
Okreno naopako zastavu :facepalm:
Ispravi je Edine da je citav svijet vidi,hebem im misa
'ajde bolan, i Jovetic je :D
I ona druga dvojica su naopako dva od cetri slova "C" napisali na majci. :kafa:

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 maj 2014, 18:42

Eto de bgt seri te o 4C i Tokiju, umjesto da slavite Dzekin uspjeh i ako Dzeki koji je odrastao pod granatama i snajperima ne smeta, sta se bunite vi.

Dzeko svaka cast, predstavljas BiH kao rijetko ko, ikada.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 maj 2014, 18:43

donniedarko je napisao/la:A jeste likovi bgte,izrasli u prijatelje vremenom i sta fali svakako sto ih je doveo :roll: Kolarov i Nastasic su iz Srbije, to 4 s i Srbija do Tokija su normalno prihvacene patriotske stvari u Srbiji. Ne vjerujem da oni misle ista lose s tim. Uzivajte, nemojte se beze loziti zbog gluposti :thumbup: :bih:
Tako je brate, ni mi ne mislimo nista lose sa ljiljanima pa opet ne mere. Koja nepravda :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 maj 2014, 18:44

slika

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 maj 2014, 18:44

Da je pozvao Spahica na proslavu Kolarov bi na majici napisao SSNŠ (samo Spaha nemoj šamarati )
Mada Spaha bi mu odradio mrsku zastavu u tunelu.
1946

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 11 maj 2014, 18:44

lolcina je napisao/la:Vidi hojrata i "Srbija do Tokija"... I kad mi pocnu "svrsavati" na Kolarova i ostale "istocnjake", kao gotive nas, vole nas i slicne zablude. E moji plitkomozgovici, samo kod Bosnje to ima.
Gori su mi Bošnjaci poput tebe na dan kad Džeko drugi put diže titulu i promoviše našu zemlju ti se baviš Kolarovom i šta on radi. Njegova stvar i način slavlja, tema je Džeko i mani se širenja nacionalizma i prepucavanja.

Uživaj u slavlju. :bih: :bih:

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 11 maj 2014, 18:45

donniedarko je napisao/la:A jeste likovi bgte,izrasli u prijatelje vremenom i sta fali svakako sto ih je doveo :roll: Kolarov i Nastasic su iz Srbije, to 4 s i Srbija do Tokija su normalno prihvacene patriotske stvari u Srbiji. Ne vjerujem da oni misle ista lose s tim. Uzivajte, nemojte se beze loziti zbog gluposti :thumbup: :bih:
Sve bi bilo u redu da se Srbija siri preko Bugarske, pa nek idu do Sibira. Do sad je put do Tokija isao preko nasih glava...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 11 maj 2014, 18:45

Po važećem Ustavu BiH naša zastava je upravo ova "Varta" kako je vi nazivate. ;)

Džeko, čestitke na tituli, nadam se da ćeš svoju klasu pokazati i dokazati u Brazilu!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 maj 2014, 18:46

Edin Dzeko. :cool:
Bravo majstore ovo je tvoja titula 1/1. :D
Dvije titule EPL,Bundesliga...debili ce opet reci da ne valjas.

Sto se tice ove dvojice debila,ma ko ih **** ba.
Ustvari mozda bi mogli da pokusaju preimenovat Novi Sad u Tokio. :hmmmmm:

EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 11 maj 2014, 18:47

Trebalo bi otvoriti dole u Diskusijama posebnu temu za vas nacional-šoviniste, da se lijepo tamo prepirete i pišete o svojim sra*ima, a na sportskim temama da pišete o sportu.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 maj 2014, 18:48

lolcina je napisao/la:
Sve bi bilo u redu da se Srbija siri preko Bugarske, pa nek idu do Sibira. Do sad je put do Tokija isao preko nasih glava...

Da je Edin nabio maicu sa ljiljanima nesto ne mislim da bi se Kolarov isto onako smijesio al eto ..

Ovaj Midhat da ikako moze i on bi obukao dres da odigra koji minut i da se pojavi na tv ..bem ti mahalasa . Koji kontrast od Pjaninog starog . Niko i ne zna kako covjek izgleda.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 11 maj 2014, 18:49

Janez je napisao/la:
lolcina je napisao/la:Vidi hojrata i "Srbija do Tokija"... I kad mi pocnu "svrsavati" na Kolarova i ostale "istocnjake", kao gotive nas, vole nas i slicne zablude. E moji plitkomozgovici, samo kod Bosnje to ima.
Gori su mi Bošnjaci poput tebe na dan kad Džeko drugi put diže titulu i promoviše našu zemlju ti se baviš Kolarovom i šta on radi. Njegova stvar i način slavlja, tema je Džeko i mani se širenja nacionalizma i prepucavanja.

Uživaj u slavlju. :bih: :bih:
Procitaj moju zadnju recenicu u postu koji si citirao.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 11 maj 2014, 18:49

Ovo "Srbija do Tokija" je kostalo zivota dosta ljudi u BiH, da sam Edin ja bi im to rekao u lice, jbao ih Tokio.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 11 maj 2014, 18:50

kimbo je napisao/la: Ovaj Midhat da ikako moze i on bi obukao dres da odigra koji minut i da se pojavi na tv ..bem ti mahalasa . Koji kontrast od Pjaninog starog . Niko i ne zna kako covjek izgleda.
covjek je ponosan na sina svog i naravno da ce biti tu gdje je i on, ali samo kod nas i to ne valja.. :nedam:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2014, 18:51

Head je napisao/la:Kako je zivot okrutan,jedan Midhat Dzeko vise puta digne trofej EPL od Gerarda.
koji si ti kralj Allaha mi :clap: :urnebes:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Brazzzoo123, L-Train i 34 gosta.