Jos svi u ovoj varta zastaviemir_ je napisao/la:gledam ovu dvojicu, Edin ih za sobom ko cuke voda, umjesto da je Amricu doveo da Britanija svršava na Bosansku ljepotu, eee moj edineCigri je napisao/la:Spahic Amir se uvuko u Dzekin...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jos svi u ovoj varta zastaviemir_ je napisao/la:gledam ovu dvojicu, Edin ih za sobom ko cuke voda, umjesto da je Amricu doveo da Britanija svršava na Bosansku ljepotu, eee moj edineCigri je napisao/la:Spahic Amir se uvuko u Dzekin...
Amra ima boljeg posla, ovi nemaju.emir_ je napisao/la:gledam ovu dvojicu, Edin ih za sobom ko cuke voda, umjesto da je Amricu doveo da Britanija svršava na Bosansku ljepotu, eee moj edineCigri je napisao/la:Spahic Amir se uvuko u Dzekin...
I ona druga dvojica su naopako dva od cetri slova "C" napisali na majci.AnelZ je napisao/la:'ajde bolan, i Jovetic jeennis je napisao/la:Okreno naopako zastavuGoalgetter je napisao/la:![]()
Ispravi je Edine da je citav svijet vidi,hebem im misa
Tako je brate, ni mi ne mislimo nista lose sa ljiljanima pa opet ne mere. Koja nepravdadonniedarko je napisao/la:A jeste likovi bgte,izrasli u prijatelje vremenom i sta fali svakako sto ih je doveoKolarov i Nastasic su iz Srbije, to 4 s i Srbija do Tokija su normalno prihvacene patriotske stvari u Srbiji. Ne vjerujem da oni misle ista lose s tim. Uzivajte, nemojte se beze loziti zbog gluposti
![]()
Gori su mi Bošnjaci poput tebe na dan kad Džeko drugi put diže titulu i promoviše našu zemlju ti se baviš Kolarovom i šta on radi. Njegova stvar i način slavlja, tema je Džeko i mani se širenja nacionalizma i prepucavanja.lolcina je napisao/la:Vidi hojrata i "Srbija do Tokija"... I kad mi pocnu "svrsavati" na Kolarova i ostale "istocnjake", kao gotive nas, vole nas i slicne zablude. E moji plitkomozgovici, samo kod Bosnje to ima.
Sve bi bilo u redu da se Srbija siri preko Bugarske, pa nek idu do Sibira. Do sad je put do Tokija isao preko nasih glava...donniedarko je napisao/la:A jeste likovi bgte,izrasli u prijatelje vremenom i sta fali svakako sto ih je doveoKolarov i Nastasic su iz Srbije, to 4 s i Srbija do Tokija su normalno prihvacene patriotske stvari u Srbiji. Ne vjerujem da oni misle ista lose s tim. Uzivajte, nemojte se beze loziti zbog gluposti
![]()
lolcina je napisao/la:Sve bi bilo u redu da se Srbija siri preko Bugarske, pa nek idu do Sibira. Do sad je put do Tokija isao preko nasih glava...donniedarko je napisao/la:A jeste likovi bgte,izrasli u prijatelje vremenom i sta fali svakako sto ih je doveoKolarov i Nastasic su iz Srbije, to 4 s i Srbija do Tokija su normalno prihvacene patriotske stvari u Srbiji. Ne vjerujem da oni misle ista lose s tim. Uzivajte, nemojte se beze loziti zbog gluposti
![]()
Procitaj moju zadnju recenicu u postu koji si citirao.Janez je napisao/la:Gori su mi Bošnjaci poput tebe na dan kad Džeko drugi put diže titulu i promoviše našu zemlju ti se baviš Kolarovom i šta on radi. Njegova stvar i način slavlja, tema je Džeko i mani se širenja nacionalizma i prepucavanja.lolcina je napisao/la:Vidi hojrata i "Srbija do Tokija"... I kad mi pocnu "svrsavati" na Kolarova i ostale "istocnjake", kao gotive nas, vole nas i slicne zablude. E moji plitkomozgovici, samo kod Bosnje to ima.
Uživaj u slavlju.![]()
covjek je ponosan na sina svog i naravno da ce biti tu gdje je i on, ali samo kod nas i to ne valja..kimbo je napisao/la: Ovaj Midhat da ikako moze i on bi obukao dres da odigra koji minut i da se pojavi na tv ..bem ti mahalasa . Koji kontrast od Pjaninog starog . Niko i ne zna kako covjek izgleda.
koji si ti kralj Allaha miHead je napisao/la:Kako je zivot okrutan,jedan Midhat Dzeko vise puta digne trofej EPL od Gerarda.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Brazzzoo123, L-Train i 34 gosta.