FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kad se pustaju karte u prodaju i znaju li se cijene za koje tribine?
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kaze James Bond da moze koga zelite dace on lovu 

To mi znamo i bez tebe.jug-onostalgicar je napisao/la:kaze James Bond da moze koga zelite dace on lovu
-
- Kontakt:
Jedino na ovom portalu ne mozete platiti neki teksta. Zato ste klixu i radio s. fino platili da objavi ovu glupost:
Koševo će biti obojeno u bordo boje: 20.000 navijača bodrit će Sarajevo protiv Čelika.

Koševo će biti obojeno u bordo boje: 20.000 navijača bodrit će Sarajevo protiv Čelika.

-
- Kontakt:
Halo bolesnik ...neka bude 2 milje ili 22 milje...šta to tebe briga. Vi ste prošlu titulu proslavili pred max 9 milja...i šta hoćeš sad hadaljko. Nek bude samo CENER na koševu...opet je više nego na vašem kontejneru
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
fcsforever je napisao/la:Halo bolesnik ...neka bude 2 milje ili 22 milje...šta to tebe briga. Vi ste prošlu titulu proslavili pred max 9 milja...i šta hoćeš sad hadaljko. Nek bude samo CENER na koševu...opet je više nego na vašem kontejneru
nama je prosla titula bila nesto sasvim normalno xD, za vas je ovo nesto sto niste dozivjeli xD
Joj jesu navalili. Ae dobro, to je nesto sto nismo odavno dozivjeli. Sad imate prostora da se tjesite sa tim, ali sta ce biti u narednih 10 godina, cim cete se tada tjesiti? 

Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 13 maj 2014, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
Za vas je ovo spektakl veliki. Drago mi je zbog tebe jer ces prvi put mahati s zastavicom i gledati pehar.fcsforever je napisao/la:Halo bolesnik ...neka bude 2 milje ili 22 milje...šta to tebe briga. Vi ste prošlu titulu proslavili pred max 9 milja...i šta hoćeš sad hadaljko. Nek bude samo CENER na koševu...opet je više nego na vašem kontejneru
Poenta nije to sto si ti dijete, nego sto ste poceli placati tekstove po portalima. Jedino na ovom portalu ne citamo vase narucene tekstove koji su presmijesni. Vas da dode 20.000

Sad protiv Radnika osvajaci kupa i treci na tabeli 2.000 na stadionu, i jos ima obraza da pise o drugom klubu. Znam da nemas obraza, ali et.
Tu je uracunato 7,000 plavih pacova koji ce navijati za Sarajevo da bi i vi izasli u Evropu. Ako izgubimo 1-3, ko zna sta bi bilo sa licencama. Zato poklopi se usima jer zavisite od nase milostinje. A bez Evrope znate sta vas ceka.SandorClegane je napisao/la: Poenta nije to sto si ti dijete, nego sto ste poceli placati tekstove po portalima. Jedino na ovom portalu ne citamo vase narucene tekstove koji su presmijesni. Vas da dode 20.000![]()
![]()
Sad protiv Radnika osvajaci kupa i treci na tabeli 2.000 na stadionu, i jos ima obraza da pise o drugom klubu. Znam da nemas obraza, ali et.
Meni i ovaj kup nije nesto.
Iznenađujuće glup potez Uprave vezano za visinu cijena karti.Maksimalno će biti 7 000 ljudi.Da su postupili pametno pa da zapad bude 5 KM,Istok 4 KM,a sjever 2 KM,plus žene i djeca besplatno imali bi 36 000 ljudi na Koševu.Neće ljudi spektakl.Naša posla.
-
- Kontakt:
Pa tebi kup i nije nista jer ti kao navijac Sarajeva nisi navikao na pehare. Razumijem te, a mi cemo prezivjeti jednu sezonu bez evrope, ali vi 10 godina necete nista osvojiti.kengur je napisao/la:Tu je uracunato 7,000 plavih pacova koji ce navijati za Sarajevo da bi i vi izasli u Evropu. Ako izgubimo 1-3, ko zna sta bi bilo sa licencama. Zato poklopi se usima jer zavisite od nase milostinje. A bez Evrope znate sta vas ceka.SandorClegane je napisao/la: Poenta nije to sto si ti dijete, nego sto ste poceli placati tekstove po portalima. Jedino na ovom portalu ne citamo vase narucene tekstove koji su presmijesni. Vas da dode 20.000![]()
![]()
Meni i ovaj kup nije nesto.

Glas razuma http://****/clanak/12823/sara ... e-kupa-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne pravi budalu od sebe. Ne znas nista o meni a serendas. Slavio sam pravu titulu na Kosevu a ne ove kaubojske posljeratne. I onu jednu bi vam dao toliko vrijedi. BTW ona vasa jedna titula prije rata vrijedi vise nego da ste od 96 sve titule uzimali ali ti to ne mozes shvatiti.SandorClegane je napisao/la: Pa tebi kup i nije nista jer ti kao navijac Sarajeva nisi navikao na pehare. Razumijem te, a mi cemo prezivjeti jednu sezonu bez evrope, ali vi 10 godina necete nista osvojiti.
I ovaj kup je samo bonus za igrace i to je sve. Vi sa svim posljeratnim trofejima mozete mahati usima i zavisite od nas da vam obezbjedimo Evropu. Sami niste sposobni. Eto koliko vam svi trofeji vaze. Zato uzmite i onaj nas, nek vam je sretno.
I necete vi samo jednu sezonu bez titule, necete je vi vidjeti zadugo jer ste titule skupljali ali nema kvalitete. Amar je maher za titule to je definitivno ali to je sve. Mrka kapa u godinama sto dolaze. Nije mi to drago ali buduci da si glup moram da ti skrenem paznju.
Sjever 4KM (za članove 2KM)QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad se pustaju karte u prodaju i znaju li se cijene za koje tribine?
Istok 10KM (za članove 7KM)
Zapad 15KM (10KM)
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
kengur je napisao/la:Ne pravi budalu od sebe. Ne znas nista o meni a serendas. Slavio sam pravu titulu na Kosevu a ne ove kaubojske posljeratne. I onu jednu bi vam dao toliko vrijedi. BTW ona vasa jedna titula prije rata vrijedi vise nego da ste od 96 sve titule uzimali ali ti to ne mozes shvatiti.SandorClegane je napisao/la: Pa tebi kup i nije nista jer ti kao navijac Sarajeva nisi navikao na pehare. Razumijem te, a mi cemo prezivjeti jednu sezonu bez evrope, ali vi 10 godina necete nista osvojiti.
I ovaj kup je samo bonus za igrace i to je sve. Vi sa svim posljeratnim trofejima mozete mahati usima i zavisite od nas da vam obezbjedimo Evropu. Sami niste sposobni. Eto koliko vam svi trofeji vaze. Zato uzmite i onaj nas, nek vam je sretno.
I necete vi samo jednu sezonu bez titule, necete je vi vidjeti zadugo jer ste titule skupljali ali nema kvalitete. Amar je maher za titule to je definitivno ali to je sve. Mrka kapa u godinama sto dolaze. Nije mi to drago ali buduci da si glup moram da ti skrenem paznju.
Pokusavam da shvatim ovaj glupi post ali mi nikako ne ide. Ti ces da sudis koja titula se priznaje a koja ne (ahh da zaboravio sam u pitanju je pitar ). Pa kako drugacije da pise covjek ciji klub nista nije osvojio 10 godina nego upravo ovako.
Ako ima maloljetnih navijaca Sarajevo bilo bi dobro da procitaj ovaj post i da nikad ne razmisljaju ovako glupo, nego da teze da svake godine klub im osvoji bar po neki pehar, jer to se pise u historiji i pricat ce se za 10, 20, 30, 40 godina. Nazalost ovaj navijac nece imati svom djetetu nista pokazati, nego ce mu reci koja titula vrijedi

Uglavnom sto bude vise ovakvih mozgova Sarajevo ce osvajati kup u Dogladima (nazalost).

Nikad se nemojte voditi logikom kengura

Re: Odg: FK Sarajevo
sonpenn je napisao/la:Sjever 4KM (za članove 2KM)QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad se pustaju karte u prodaju i znaju li se cijene za koje tribine?
Zapad 15KM (10KM)
Dobar uvod za puno Koševo
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sto volim prcati ove balje kojima je IQ manji od broja cipele. Drzi se baljo mindera a pusti se logike. Na sve moje argumente i cinjenice on napada i vrijedja licno. Znam ja da ne mozes shvatiti - nista cudno - garant "raja sa juga". Sljeglo i nakotilo se.SandorClegane je napisao/la: Pokusavam da shvatim ovaj glupi post ali mi nikako ne ide. Ti ces da sudis koja titula se priznaje a koja ne (ahh da zaboravio sam u pitanju je pitar ). Pa kako drugacije da pise covjek ciji klub nista nije osvojio 10 godina nego upravo ovako.
Ako ima maloljetnih navijaca Sarajevo bilo bi dobro da procitaj ovaj post i da nikad ne razmisljaju ovako glupo, nego da teze da svake godine klub im osvoji bar po neki pehar, jer to se pise u historiji i pricat ce se za 10, 20, 30, 40 godina. Nazalost ovaj navijac nece imati svom djetetu nista pokazati, nego ce mu reci koja titula vrijedi![]()
Uglavnom sto bude vise ovakvih mozgova Sarajevo ce osvajati kup u Dogladima (nazalost).
Nikad se nemojte voditi logikom kengura
Samo da ponovim "Vi sa svim posljeratnim trofejima mozete mahati usima i zavisite od nas da vam obezbjedimo Evropu. Sami niste sposobni. Eto koliko vam svi trofeji vaze. " To je cinjenica i nema veza ni sa kim.
Plavi baljo i pacove, kupi kartu pa na Kosevo jer bez nase sadake vam nema ni Evrope.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to hvala pajdo, a hoce li se moci pred stadionom uzeti ulaznice, sta ja znam, bojim se da ne bi bila nestasica karatasonpenn je napisao/la:Sjever 4KM (za članove 2KM)QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad se pustaju karte u prodaju i znaju li se cijene za koje tribine?
Zapad 15KM (10KM)

oduvjek mi je bila zelja biti na istoku, ali sjever je sjever

-
- Kontakt:
Da su mogle karte biti jeftinije...mogle su. Ipak, oko cenera raje biče sigurno.
Ne nego onaj isti tip koji je sredio i Travniku. Bice tu jos komisija i ostalo. Samo se vi tjesite.pobjedesve je napisao/la: Dobit ce licencu 100%![]()
![]()
sredit ce Dino Selimovic
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Adnan33, ajdohordas i 16 gostiju.