Meni je ovo druga tekma Paderborna koju pratim i stvarno je odličan igrač!EmNer je napisao/la:Vraancic asistencija i gol za Paderborn, inace super igra ovu utakmicu, prvi put ga gledam ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Meni je ovo druga tekma Paderborna koju pratim i stvarno je odličan igrač!EmNer je napisao/la:Vraancic asistencija i gol za Paderborn, inace super igra ovu utakmicu, prvi put ga gledam ..

Gledao sam ga 4,5 puta..povratakotpisanih je napisao/la:Meni je ovo druga tekma Paderborna koju pratim i stvarno je odličan igrač!EmNer je napisao/la:Vraancic asistencija i gol za Paderborn, inace super igra ovu utakmicu, prvi put ga gledam ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da je vec kasno. Imali smo sansu dok je ih Safet ignorisao/ponizavao.PerryFred je napisao/la:Mario i Arsla obavezno.
box to boxInterista je napisao/la:Mario Vrancic odlican danas gol i asistencija za poluvrijeme nije klasicni zadnji vezni ali je za Tinu i Hadzica doktor
Nazalost nasem selektoru su bitnije neke druge stvari kod pozivanja igraca nego one koje imaju veze sa ovim sportom tako da cekamo prvo njegovu smjenu pa onda mozemo se nadati nekim normalnim novim igracima a ne nekim otpadcima iz HNL-a i sta ti je znamPerryFred je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:box to boxInterista je napisao/la:Mario Vrancic odlican danas gol i asistencija za poluvrijeme nije klasicni zadnji vezni ali je za Tinu i Hadzica doktor
P.S. nadam se da ce brzo dobiti poziv, bas kao i Prcic. Svidjaju mi se tipovi veznjaka kao Prcic i Mario. Moze se upariti s Besicem. Takvi veznjaci su dobri za tranziciju igre jer su cvrsti nazad, dosta trce, pored toga imaju zadovoljavajucu tehniku i pregled igre
nacekacete secrvenocrni je napisao/la:Nazalost nasem selektoru su bitnije neke druge stvari kod pozivanja igraca nego one koje imaju veze sa ovim sportom tako da cekamo prvo njegovu smjenu pa onda mozemo se nadati nekim normalnim novim igracima a ne nekim otpadcima iz HNL-a i sta ti je znamPerryFred je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: box to box
P.S. nadam se da ce brzo dobiti poziv, bas kao i Prcic. Svidjaju mi se tipovi veznjaka kao Prcic i Mario. Moze se upariti s Besicem. Takvi veznjaci su dobri za tranziciju igre jer su cvrsti nazad, dosta trce, pored toga imaju zadovoljavajucu tehniku i pregled igre
Mozda nece u Gencleru jer mislim da mu istice ugovor. Kako bi mu fino legao neki Hannover, Eintracht i sl.zgembo89 je napisao/la:Medunjanin sigurno sljedece kvalifikacije nece moci iznijeti na kvalitetnom nivou Mario bi nam trebao kao i Prcić za Misimovića uz to i Bešić..Zec vidjet cemo kako ce nastaviti u GEncleru
Moze Koln mada oni imaju solidnih napadaca, pored toga i Helmesa tako da sumnjam da ce oni nekog dovoditi. Ne bih da odmah ubijam nade navijacima Paderborna, ali mislim da je za njih i ovo veliki podvig, mislim da se ekspresno vracaju u CvajtuPerryFred je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Mozda nece u Gencleru jer mislim da mu istice ugovor. Kako bi mu fino legao neki Hannover, Eintracht i sl.zgembo89 je napisao/la:Medunjanin sigurno sljedece kvalifikacije nece moci iznijeti na kvalitetnom nivou Mario bi nam trebao kao i Prcić za Misimovića uz to i Bešić..Zec vidjet cemo kako ce nastaviti u GEncleru
Može i Köln,Paderborn..

Odigrao veliki broj utakmica za Crnu Goru, cak mislim da je rekorder u njih.JackTheStripper je napisao/la:Danas je za Fulham igrao neki Elsad Zverotic. Koji je sad taj? I gdje smo mi u toj prici?