Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- mordfustang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Još krezo nek dadne i da se bacim s prozora 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Il' to il' se covjek voli grliti. A bas sam i ja isto pomislio, svaki gol on je prvi da cestita uvijek tu.nedim93 je napisao/la:
Inače pričajte vi šta hoćete al jedino se ovaj Giroud raduje svakom pogodku
Celik!3,2,2.
Vid sto se jenki napalio, odma muda da probije i da centrira heh
@Gunner4

@Gunner4

ma jenky kralj hahahaAllGunsBlazing je napisao/la:Ovim se Jenki statisticki izjednacio sa Sagnom iako ima nekih cirka 15 utakmica manje.
Ramsey je najbolji igrac ovog Arsenala. Njeg treba zadrzati i sacuvati od povreda.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Giroud je igrač koji srcem igra za klub. Po meni je mašina, pričajte šta hoćete. Golovi + asistencije, sljedeće sezone još bolji ako bog da.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- mordfustang
- Kontakt:
AsharaK je napisao/la:Giroud je igrač koji srcem igra za klub. Po meni je mašina, pričajte šta hoćete. Golovi + asistencije, sljedeće sezone još bolji ako bog da.
Neka bude to što se mene tiče,ali daleko od Arsenala
- frankqqqqq
- Kontakt:
Šteta što mi Sagnu nećemo sačuvati, čovjek kad je god na štoperu odigra fenomenalno, bez greške. U ovim godinama kad gubi brzinu može komotno da bude štoper, al eto navalio da ode i Bog..
hafiz i sanogo ulaze 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Evo hafiza, evo ludilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
perfektan defanzivac i dalje...frankqqqqq je napisao/la:Šteta što mi Sagnu nećemo sačuvati, čovjek kad je god na štoperu odigra fenomenalno, bez greške. U ovim godinama kad gubi brzinu može komotno da bude štoper, al eto navalio da ode i Bog..
A.F.C. Bournemouth!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ajmo Hafizeeeee
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da mi je docekati jednu utakmicu da Aliguns ne prebaci nesto Sagni,.Mora da je to neki njegov odbrambeni mehanizam i kontra efekat na Giroudovo pljuvanje
Opusti se covjece,ode lik na kraju sezone,najbolje igracke godine je dao Arsenalu i uvjek je davao sve od sebe,hvala mu na tome..

Opusti se covjece,ode lik na kraju sezone,najbolje igracke godine je dao Arsenalu i uvjek je davao sve od sebe,hvala mu na tome..
"Sta je to Sagna?" - Karl Jenkinson. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ABU DIJABI!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vasiriki ako zabije svršit ću!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisam mu nista prebacio samo poredim sa Jenkijem koji je brat bratu bolji bek. Ali Sagna i dalje dobro igra defanzivno i da ne trazi 100.000 ja bih volio da ostane u Arsenalu. A da je bio odlican bek naravno da jeste nema sumnje, mozda i najbolji desni bek Arsenala svih vremena.chily-rz je napisao/la:Da mi je docekati jednu utakmicu da Aliguns ne prebaci nesto Sagni,.Mora da je to neki njegov odbrambeni mehanizam i kontra efekat na Giroudovo pljuvanje![]()
He plays when he wants, Abou Diaby, he plays when he wants.
Celik!3,2,2.
- mordfustang
- Kontakt:
mordfustang je napisao/la:Još krezo nek dadne i da se bacim s prozora
Uh,umalo ne poletih kao ptica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.