Safet Sušić - Pape

soko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la soko » 11 feb 2010, 16:14

isakovich je napisao/la:
harishp je napisao/la:
isakovich je napisao/la:safet susic samo moze sanjati o uspjehu sliskovica i blazevica tj samo moze sanjati da ce tako biti blizu velikog takmicenja a kamo li u barazu,,ujj jos sad dosao PJEVAC hihihih on ce im bas biti od pomoci,,heh,,ev sad u Arabiju malo love donijeti za savez ,,ponovo pustinja ehhe dobro je da nije iran,,,
Nedao bog nam uspjeha Sliskovica sa igracima Atletica,HSV,Derby Countya,Bajerna,Reala,Fenerbahcea,Galatsaraya itd....Blazevic je imao istu postavu sa petoduplo trenutno boljom formom.
O pjevacu kad za tebe Real izbroji 41 milion tada najvecu cifru ikada u Realu onda i pjevaj i sviraj koliko god hoces. :twisted:
@Isakovich hoces li mijenjati mozda nick ako se mi plasiramo na to prvenstvo.bas me zivo zanima.[/quote

naravno da necu mijenjati nick nemam potrebe,,samo treba malo realno sagledati situaciju i reci da smo mi jedna prosjecna reprezentacija koja uz loseg trenera i ostalo rukovodstvo i ovakav savez kakav jeste nemozemo daleko ,,ama ljudi dete malo budite realni sto uvijek u nebesa dizete neke stvari koje su neprihvatljive ,,i ja navijam za reprezentaciu BiH ali navijam realno,i govorim realno,,,SAFET SUSIC PAPE je samo jos jedan u nizu koji ce pokusati nesto da malo pokrene ako mu ne uspije uzece dobru lovu i ode u pariz da uziva gdje mu je i mjesto
Milione ce da uzme :lol:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 11 feb 2010, 17:45

Poslije Marica i nije mogao bolju osobu dovesti za trenera golmana.
Tomo je jedna ljudska velicina,koji ce itekako dobro doci u reprezentaciji.
A uz to,kada se zna da se mora zadovoljiti nacionalni kljuc,bolja osoba nije mogla doci.
U svojoj karijeri primio je 5-6 pacerskih golova,a sto je branio, to niko ne vidio. Vjerovatno se pojedinci i nisu bili rodili,kada je ovaj branio za reprezentaciju.
Al 2 video klipa su sasvim dovoljna, da se pojedini strucnjaci poseru po njemu.......

Treba nama Tulica i CO, i svi zadovoljni.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 feb 2010, 20:15

neko_iz_mase je napisao/la:Poslije Marica i nije mogao bolju osobu dovesti za trenera golmana.
Tomo je jedna ljudska velicina,koji ce itekako dobro doci u reprezentaciji.
A uz to,kada se zna da se mora zadovoljiti nacionalni kljuc,bolja osoba nije mogla doci.
U svojoj karijeri primio je 5-6 pacerskih golova,a sto je branio, to niko ne vidio. Vjerovatno se pojedinci i nisu bili rodili,kada je ovaj branio za reprezentaciju.
Al 2 video klipa su sasvim dovoljna, da se pojedini strucnjaci poseru po njemu.......

Treba nama Tulica i CO, i svi zadovoljni.
Maric ide u penziju, rekao je da mu je ovo zadnja sezona. Sto se tice Piplice, 11 godina u Cottbusu i Njemackoj koja je poznata po jakoj golmanskoj tradiciji dovoljno govori, da im nije valjao vratili bi ga nazad prvim vozom. A Piplica ne samo da im je valjao nego je postao legenda kluba

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 13 feb 2010, 03:20

ma i baljic i piplica su katastrofa... prvi je iz kafane dosao za pomocnika... a ovaj drugi.... hehehehe.... ma ne treba nis ni reci za njega

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 feb 2010, 03:49

Imao je Piplica par kikseva koji su ostali upamceni u sportskoj javnost ali ipak mislim da se radi o solidnom golmanu koji sigurno zasluzuje svoje mjesto u strucnom stabu reprezentacije.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 13 feb 2010, 04:05

Tarik14 je napisao/la:Imao je Piplica par kikseva koji su ostali upamceni u sportskoj javnost ali ipak mislim da se radi o solidnom golmanu koji sigurno zasluzuje svoje mjesto u strucnom stabu reprezentacije.
de ba... mislim covjek nije imao neku karijeru... upamcen je samo po kiksevima i mislim da onakav kloc nema sta koga uciti pogotvu na psiholoskom planu

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 13 feb 2010, 11:24

harry_90 je napisao/la:Joj sto mrzim ovaj nacionalni kljuc koliko ima boljih golmana u nasoj drzavi od ovog Piplice :evil: dajte zidova za kondicijone pripreme,roma za biranje tekmi itd
Što nije uzeo Rizu Meškovića, ako je mogao sa Švabom trenirati golmane reprezentacije Jugoslavije, mogao je i ove bosanske, a po nacionalnosti je "dobar čovjek" (oženjen iz Gradačca, mora bit dobar hehe).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2010, 16:13

zmajce je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Joj sto mrzim ovaj nacionalni kljuc koliko ima boljih golmana u nasoj drzavi od ovog Piplice :evil: dajte zidova za kondicijone pripreme,roma za biranje tekmi itd
Što nije uzeo Rizu Meškovića, ako je mogao sa Švabom trenirati golmane reprezentacije Jugoslavije, mogao je i ove bosanske, a po nacionalnosti je "dobar čovjek" (oženjen iz Gradačca, mora bit dobar hehe).
Rizo ceka poziv Obale Slonovace................ :roll: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 feb 2010, 05:46

Ja ne znam što ste svi udarili po Tomi, iako za reprezentaciju nije briljirao od svih naših golmana je napravio najveću i najbolju karijeru. E sad u 15 godina profesionalnog igranja dese se dva-tri pacerska gola i odmah nevalja. Doduše to je zla kob svih golmana, ne kaže se džabe napadači se pamte po golovima koje su dali, a golmani po golovima koje su primali. Ja znam bruku utakmica gdje je Tomo za Cottbus naprosto briljirao, sjećam se jedne protiv Bremena, Bremen tad ubitačan, jak, Klasnić-Ailton tandem čini mi se, čovjek je skidao sve moguće i nemoguće. No naravno niko to neće navesti... ;)
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 05:58

Offside je napisao/la:Ja ne znam što ste svi udarili po Tomi, iako za reprezentaciju nije briljirao od svih naših golmana je napravio najveću i najbolju karijeru. E sad u 15 godina profesionalnog igranja dese se dva-tri pacerska gola i odmah nevalja. Doduše to je zla kob svih golmana, ne kaže se džabe napadači se pamte po golovima koje su dali, a golmani po golovima koje su primali. Ja znam bruku utakmica gdje je Tomo za Cottbus naprosto briljirao, sjećam se jedne protiv Bremena, Bremen tad ubitačan, jak, Klasnić-Ailton tandem čini mi se, čovjek je skidao sve moguće i nemoguće. No naravno niko to neće navesti... ;)
Tomu ebe sto je se pred tekme Hrvatske na Evropskom prvenstvu ''ukocko''gore nego Iljo i jos i djecu ''ukompletirao''. :mrgreen:
A on bivsi reprezentativac BIH,nigdje veze.Mislim ne pase nikako ti dresovi sa crvenobjelim kariranim. :mrgreen:
P.S za Ilju znamo da je uhljup ali Tomica je ispao iz slifa nenadano ili mozda ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 feb 2010, 06:18

harishp je napisao/la:
Offside je napisao/la:Ja ne znam što ste svi udarili po Tomi, iako za reprezentaciju nije briljirao od svih naših golmana je napravio najveću i najbolju karijeru. E sad u 15 godina profesionalnog igranja dese se dva-tri pacerska gola i odmah nevalja. Doduše to je zla kob svih golmana, ne kaže se džabe napadači se pamte po golovima koje su dali, a golmani po golovima koje su primali. Ja znam bruku utakmica gdje je Tomo za Cottbus naprosto briljirao, sjećam se jedne protiv Bremena, Bremen tad ubitačan, jak, Klasnić-Ailton tandem čini mi se, čovjek je skidao sve moguće i nemoguće. No naravno niko to neće navesti... ;)
Tomu ebe sto je se pred tekme Hrvatske na Evropskom prvenstvu ''ukocko''gore nego Iljo i jos i djecu ''ukompletirao''. :mrgreen:
A on bivsi reprezentativac BIH,nigdje veze.Mislim ne pase nikako ti dresovi sa crvenobjelim kariranim. :mrgreen:
P.S za Ilju znamo da je uhljup ali Tomica je ispao iz slifa nenadano ili mozda ne.
Pa dobro ja shvatam da to nekome smeta doduše i meni pomalo :| , ali kad malo bolje razmisliš nema tu ništa pogrešno ni loše. Da je nosio švabski dres i da su mu djeca držala desnicu na srcu na Deutschland Uber Alles, vjerujem da tu ništa ne bi bilo čudno. Pa valjda je logično da on u nedostatku BiH, kao BH Hrvat navija za Hrvatsku. Kad Mamić veli da će navijati za Srbiju u Africi :o , e onda vala i Tomo može za Hrvatsku. :lol:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 feb 2010, 11:47

Da je nosio švabski dres i da su mu djeca držala desnicu na srcu na Deutschland Uber Alles
Care ta se ovdje ne smije vise pjevati od `45e. :D

A sto se tice Piplice, on je maskota i legenda u Cottbusu, gdje su se navijaci veoma obradovali njegovom pozivu naseg strucnog staba iako se nadaju da ce pored toga kod njih nastaviti svoj posao. Njegova nesreca je stvarno sto je nekad imao te kiksove koji su ostali zapamceni, a inace ne bih on toliko dugo izdrzao u Bundesligasu kao los golman, jer stvarno ne manjka toga u Bundesligi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 feb 2010, 14:10

felipe-s je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Imao je Piplica par kikseva koji su ostali upamceni u sportskoj javnost ali ipak mislim da se radi o solidnom golmanu koji sigurno zasluzuje svoje mjesto u strucnom stabu reprezentacije.
de ba... mislim covjek nije imao neku karijeru... upamcen je samo po kiksevima i mislim da onakav kloc nema sta koga uciti pogotvu na psiholoskom planu

ne znam druze sta da ti kazem, ali da za covjeka koji 10tak godina brani u Bundesligi, kazes da nema neku karijeru, je smijesno... pa ima bolju karijeru nego Kenan Hasagic, kada gledamo realno ligu u kojoj je igrao itd. Piplica je bio dobar golman, a imao je 3-4 kiksa u svojih 15tak godina sto je sasvim normalno za jednog golmana... jedina stvar, zbog kojeg ga ovdje raja ismijava, je onaj debilni go kad ga je lopta pukla u glavu. ali ako ti drug na osnovu te nekakve 3-4 utakmice s kiksovima sudis o karijeri koja je trajala vise od decenije, onda stvarno ne znam sta da kazem...

ili je mozda da bolje da spomenemo slijedeca imena:

David Seaman
Rustu Recber
Peter Schmeichel
David James
i na kraju, kralj svih kraljeva kad su provale u pitanju...
Fabian Barthez...

sve vrhunski golmani, igrali u vrhunskim klubovima a isprovaljivali se jednom ili vise puta i primali jednako banalne golove ko i nas Tomo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 15:23

Pa evo, Rustu Recber je poznat zbog svojih kikseva ali je ipak jedan vrhunski golman. Isti se to odnosi na Piplicu.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 feb 2010, 15:29

Sušić i Baljić se nisu pojavili na Poljudu, iako su to najavili. Valjda im snijeg smetao, iako je gore vrijeme bilo kad su obećali da će ići. Snijeg nije smetao Katalinskom, Hadžiabdiću, Smajloviću, navijačima ŽELJE...
Ovo postaje standard da Sušić kaže da će otići na neku utakmicu, razgovarati sa našim reprezentativcima, pa da ne bude ništa od obećanog. :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 feb 2010, 15:34

koji su to reprezentativci ???? jel to iz ZELJE NEKOO.....
a HAJDUK moze posjetiti kada god hoce,......mozzda covjek ima svoje planove i probleme....najzada.....bolje mu je gledat hajduk protiv sibenika nego protiv zelje :)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 feb 2010, 15:52

Na Hayatu je izjavio da ide s Baljićem da vidi i da popriča s Pandžom i Ibričićem. Možda je imao preča posla. Ali u svakom slučaju je neozbiljno da tako najavljuje stvari, ako bi mogao imati šta preče. Isto k'o kad je išao maksuz da upozna Džeku, Misimovića, Ibiševića, Salihovića... :roll:
A očito da je i protiv ŽELJE jučer mogao vidjeti neke limite tih reprezentativaca, dok nam nisu ni prilike stvorili kako treba...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 feb 2010, 15:59

jah,sto bi on to isao na noge dzeki,misimovicu itid..?????
da se dobije autogram mozda???? ima trening,ima okupljanje,on skim misli da treba da se upozna on ce se upoznato,postoji nesto sto se zove AUTORITET ;)
a ibricic je dokazao svoj limit igrajuci za repku po meni vrlo dobro...a i pandza je takodjer odlican igrac......jedan PRIPREMNA utakmica nista neznaci ...ali posto su igralli sa vama onda to TREBA nesto da znaci NIDJE VEZE!!!!!
utakmica bez punog takmicarskog duha,pripremna....tu da se gleda kvalitet reprezentativaca....cisto sumljam
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 14 feb 2010, 16:07

Željovac je napisao/la:Na Hayatu je izjavio da ide s Baljićem da vidi i da popriča s Pandžom i Ibričićem. Možda je imao preča posla. Ali u svakom slučaju je neozbiljno da tako najavljuje stvari, ako bi mogao imati šta preče. Isto k'o kad je išao maksuz da upozna Džeku, Misimovića, Ibiševića, Salihovića... :roll:
A očito da je i protiv ŽELJE jučer mogao vidjeti neke limite tih reprezentativaca, dok nam nisu ni prilike stvorili kako treba...
Ma vjerujem ja da su bili oni na svim tim utakmicama,samo su se maskirali,to je neki kodeks naših selektora :mrgreen:
A Željovac je u pravu,jer niko od Sušića nije tražio da on ide po tim utakmicama(mada bi bilo poželjno) pogotovo kada znamo da savez ni u ludilu ne izdvaja pare za te stvari.Odlazak u Glazgow!?I to je obećao,ali sve mi se čini da će otići tamo kao što je i Ćiro otišao...Malo ozbiljnosti nije na odmet,kao što rekoh niko to od njega ne traži,ali je on to najavljivao bukvalno u svakom interviewu.Što se toga tiče Kodro je bio daleko najprofesionalniji. U ono malo vremena je obišao skoro sve reprezentativce,bio kod Pjanića gdje je razgovarao s njim i njegovim ocem o Pjanićevom igranju za repku.Nakon što je Miske rekao da se oprašta ,Kodro je za koji dan otišao njemu na noge da ga odgovori od toga i uspio je.Sjećam se i da je neko od reprezentativaca rekao da je Meho sa svim igračima bio u kontaktu,te ih zvao telefonski barem jednom sedmično...To su neke "sitnice" koje igračima i atmosferi u repki znače puno.Pitanje je da li bi i Miske i Pjana bili u reprezentaciji danas da Kodro tada nije bio selektor nego npr.Ćiro koji bi vjerovatno rekao:"Ko im **** mater,nek mi popuše ****,neću ja nikoga moliti da igra za sveti bosanskohercegovački dres(a naravno dok izgovara "sveti bosanskohercegovački dres" iz očiju mu vire euri,dolari,nafta i bhtelecomov ultra paket)...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 16:25

A i da nije jucer bio u Splitu, nije neka velika steta. Ipak je lik do sada uradio sve sto bi jedan dobar trener trebao da uradi. Nije on kriv sto radi sa lopovima iz Saveza! :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.