Safet Sušić - Pape

donniedarko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la donniedarko » 11 maj 2014, 16:53

crvenobijeli je napisao/la:mene samo zanima zasto je tino dobio poziv kojii igra u hajduku,a nije dobio recimo zahirovic ili cak said husejnovic koji odlicno igra u dinamu?
Zato sto je Tino bratic selektora, nije bitno kako neko drugi igra ili bilo sta drugo pored te cinjenice. To smo prosli i nema se sta vise dodati osim mozda da je Tino los igrac i da cak nema potencijala da izraste jednog dana u bar solidnog igraca.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 11 maj 2014, 16:55

crvenobijeli je napisao/la:mene samo zanima zasto je tino dobio poziv kojii igra u hajduku,a nije dobio recimo zahirovic ili cak said husejnovic koji odlicno igra u dinamu?
Zato sto je Seadov sin, a Zahiraga je vec klepio ugovor. Zbog Seada i Tina je i Prcic ****.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 maj 2014, 17:03

PapeSusic je napisao/la:
Zato sto je Seadov sin, a Zahiraga je vec klepio ugovor. Zbog Seada i Tina je i Prcic ****.
al meni je nelogicno i neposteno prema zahirovicu,momak uvjek dadne srece na terenu,i ovaj ga nepozove,sta je to bolji tino od zaihorivca,zato nam i jest ovakva drzava,sve mito i korupcija.cccc
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 maj 2014, 17:05

Mnogo nepravde se desilo, nije skodila samo Zahirovicu, ima tu jos par igraca ali takva je seljacka korumpirana politika ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 maj 2014, 17:05

ee to je ono najzalosnije, ako vec treba da ide ofanzivac iz HNL-a imas kvalitetnijeg Husejinovica, imas po ucinku bolje Alispahica..ili ako vec treba da ide igrac iz agencije imas i Kvezica koji ima i bolji ucinak, a potrebnije nam je krilo nego jos jedan ofanzivni vezni..

i jos na to dodas Stilica, Prcica, Ibricica, Misketa i Pjanu...pa jbt Tinki nije medju 24 nasa najbolja ofanzivna veza a kamo li igraca :mrgreen: ..nije cak ni nas najbolji 3. ili 4. cak ni u HNL-u ...i kaze sto ljudi popizde
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 17:06

Kako SAFET rece Tino je u nasi najbolji 24 igraca. :shock: :facepalm:
Sva sreca pa rece njegovom misljenju.. :lol: misljenje amidzino zlato...

Safet ne zna koja mu je pozicija ali zna da je u nasa 24 najbolja....

GENIJE :facepalm:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 11 maj 2014, 17:07

crvenobijeli je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:
al meni je nelogicno i neposteno prema zahirovicu,momak uvjek dadne srece na terenu,i ovaj ga nepozove,sta je to bolji tino od zaihorivca,zato nam i jest ovakva drzava,sve mito i korupcija.cccc
Slazem se, neposteno je i prema Rahimicu, Prcicu, Grahvocu, Hodzicu itd. Imas hrpu boljiih igraca i jedini problem je sto nisu iz Seadove agencije.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 maj 2014, 17:10

Najjaca mi je njihova transfermarkt politika. Izbaci Tinu iz oceve agencije u kojoj je prethodno bio, promjeni poziciju u DM-a iako svi u znamo da je ofanzivni veznjak, postavi par nepostojecih nastupa za Belgiju ( u medjuvremenu ih je skupio pet :lol: ) . Ne znam kako su mogli sebi dopustiti propust da mu jos pise na profilu da je bratic od selektora i sin od Seada. :roll:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 11 maj 2014, 17:11

donniedarko je napisao/la:Najjaca mi je njihova transfermarkt politika. Izbaci Tinu iz oceve agencije u kojoj je prethodno bio, promjeni poziciju u DM-a iako svi u znamo da je ofanzivni veznjak, postavi par nepostojecih nastupa za Belgiju ( u medjuvremenu ih je skupio pet :lol: ) . Ne znam kako su mogli sebi dopustiti propust da mu jos pise na profilu da je bratic od selektora i sin od Seada. :roll:
Pa i Safet je izjavio da nezna ko su menadzeri Hadzicu i Stinkiju, koji lik :mrgreen:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 17:12

donniedarko je napisao/la:Najjaca mi je njihova transfermarkt politika. Izbaci Tinu iz oceve agencije u kojoj je prethodno bio, promjeni poziciju u DM-a iako svi u znamo da je ofanzivni veznjak, postavi par nepostojecih nastupa za Belgiju ( u medjuvremenu ih je skupio pet :lol: ) . Ne znam kako su mogli sebi dopustiti propust da mu jos pise na profilu da je bratic od selektora i sin od Seada. :roll:
I to sto kazes... :lol: kako skoci sa 1 nastupa na 5.. pozicija se zamijeni :crazy:
Ukrali smo Belgiji i Hrvatskoj igraca :urnebes: :facepalm:

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 11 maj 2014, 17:13

crvenobijeli je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:
Logici i pravdi nema mjesta u ovoj "drzavi" druze, a nema logike da drugacije bude i u NSBiH.

Susicev nepotizam bi se vrlo jednostavno mogao zaustaviti da u savezu postoje ljudi koji rade svoj posao, i kojima je stalo da sve bude kako treba.

Niko, ama bas niko u ovoj drzavi ne moze osporiti nepotizam, i on se tolerise, dovoljna poruka za sve koji misle posteno raditi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 maj 2014, 17:20

Cigri je napisao/la:
I to sto kazes... :lol: kako skoci sa 1 nastupa na 5.. pozicija se zamijeni :crazy:
Ukrali smo Belgiji i Hrvatskoj igraca :urnebes: :facepalm:
Imam neki osjecaj da ce ukloniti i ovo zadnje sto sam napisao :thumbup: Mi nismo ni svjesni koliko napora i truda je ulozeno da se opravda njegov poziv u repku i kako god mislili o onom novinaru indexa, svaka mu cast kako je jednostavno selektora naveo da pokaze javno svoj nepotizam :thumbup: :D

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 maj 2014, 17:32

Interesuje me ima li iko ko nebi zelio Prcica, i Zahirovica umjesto Hadzica i Svena??? :bih:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 11 maj 2014, 17:33

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Interesuje me ima li iko ko nebi zelio Prcica, i Zahirovica umjesto Hadzica i Svena??? :bih:
emir69 koji je meni psovao roditelje kad sam rekao da ce Tincek biti na spisku :kafa:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 11 maj 2014, 19:33

Sad čekam postove tipa :

Opet su počeli pisat ovi što mrze reprezentaciju : :rol: :rol: :rol:
Plaćenici se ponovo okupili da pokvare atmosferu u reprezentaciji...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2014, 19:39

1988risha je napisao/la:Sad čekam postove tipa :

Opet su počeli pisat ovi što mrze reprezentaciju : :rol: :rol: :rol:
Plaćenici se ponovo okupili da pokvare atmosferu u reprezentaciji...
nema vise takvih ,ubjedili ste nas sad smo svi protiv Sušica :)

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 11 maj 2014, 19:45

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Interesuje me ima li iko ko nebi zelio Prcica, i Zahirovica umjesto Hadzica i Svena??? :bih:
Yebote Prcic, sta je on to? Ko je on? Momak koji se po novinama i portalima nabacuje selektoru i preko tih usranih medija porucuje nesto selektoru jedne nacionalne vrste. WTF?
Zahirovic uredu, al' Prcic je qrac od covjeka kad njemu treba portal neki da razgovara on sa selektorom.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 11 maj 2014, 19:47

Meni je tako dosadilo ovo prepiranje... :D Iako ima dosta negativnih stvari u vezi repke,fkt sam poželio da gledam reprezentaciju i da bude ona dobra atmosfera,kao sto je bila kad smo s Grcima igrali...
Žao mi je opet pojedinih igrača koji su trebali biti na tom famoznom spisku,al eto život je bio i ostao nepravedan... Ako ništa DRUGO,nadam se da ce makar oni najbolji igrat na SP,da neće biti i tu cirkusa kao oko spiska...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 maj 2014, 19:47

Samo neko ko je u zivotu isfrustriran moze biti protiv selektora, koji je drzavni tim odveo na SP.

@Pape Susic

Tebi niko nije psovao roditlje, nego sam ti rekao da si nevaspitan(kao sto jesi), jer si vrijedjao sve one koji podrzavaju selektora.

Inace, sad se psuje Pape jer nema Zahorivca :mrgreen:
Jah, cek zar on nije iz Germanije, zar nije bilo rijeci, da treba Besic biti vracen????? :mrgreen:

To je sve sto vam je ostalo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 maj 2014, 19:50

1988risha je napisao/la:Meni je tako dosadilo ovo prepiranje... :D Iako ima dosta negativnih stvari u vezi repke,fkt sam poželio da gledam reprezentaciju i da bude ona dobra atmosfera,kao sto je bila kad smo s Grcima igrali...
Žao mi je opet pojedinih igrača koji su trebali biti na tom famoznom spisku,al eto život je bio i ostao nepravedan... Ako ništa DRUGO,nadam se da ce makar oni najbolji igrat na SP,da neće biti i tu cirkusa kao oko spiska...
Druze i ja sam protiv papeta al sta ce tebi dosaditi prepiranje kad cijelo vrijeme lozis ovdje raspravu :lol: Neki ljudi imaju svoje misljenje da je Pape najbolji i to je sasvim uredu :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.