Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zanimljivo jako zanimljivo. Rudi odbrani koji minut pre Podolskom isto tako i onda nikom nista. Cim Giroudu odbrani odmah panj, drvo i sta ja znam sta... Jako ste objektivni... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
u kakvoj poziciji je bio podolski a u kakvoj ova ceplja,,nemozes to poredit druze sam pred golmanom on to nemoze iskoristit pa sta mu trebaju servirat da bih dao golGunner4 je napisao/la:Zanimljivo jako zanimljivo. Rudi odbrani koji minut pre Podolskom isto tako i onda nikom nista. Cim Giroudu odbrani odmah panj, drvo i sta ja znam sta... Jako ste objektivni...

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- mordfustang
- Kontakt:
Gledaj ovog ko Buffon
Gdje si dosad bio ćelo kad su tvojoj ekipi trebale takve odbrane
Gdje si dosad bio ćelo kad su tvojoj ekipi trebale takve odbrane
Zadnja izmjena: mordfustang, dana/u 11 maj 2014, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jarane ono je bio zicer 1 na 1 drito okrenut golu, mozes pitat golmana gdje ces da mu pucas, ti ga mozes opravdavati i pricati kako smo mi nerealni al ono bi dali i ti i ja i peti deseti
ne vjerujem da se raspravljate oko najnebitnije utakmice na svijetu
.
Pa čak ni poljak ne brani pa da čovjek ima zbog čeg pratit .
E moj voajeru, čovjeku treba samo jedan CS a ti njega na klupu. Bravo glupane

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
stvarno je dobro pukao u zadnje vrijemenedim93 je napisao/la:ne vjerujem da se raspravljate oko najnebitnije utakmice na svijetu.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ubacice ga u 87. minuti i kada mu ne uracunaju CS ima da kuka!nedim93 je napisao/la:ne vjerujem da se raspravljate oko najnebitnije utakmice na svijetu.

Cuva ga za FA kupGunner4 je napisao/la:Ubacice ga u 87. minuti i kada mu ne uracunaju CS ima da kuka!nedim93 je napisao/la:ne vjerujem da se raspravljate oko najnebitnije utakmice na svijetu.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- mordfustang
- Kontakt:
Krezoglu izdominiro prvo poluvrijeme 

pravda za poljsku dvorsku ludu
dobije u 3 tekme porcije za cijelu sezonu i zaslužio je kao nagradu,je malo morgen 

pa to bi tek bilo šupački prema fabianskom.anell je napisao/la:Cuva ga za FA kupGunner4 je napisao/la:Ubacice ga u 87. minuti i kada mu ne uracunaju CS ima da kuka!nedim93 je napisao/la:ne vjerujem da se raspravljate oko najnebitnije utakmice na svijetu.
Umjesto da on brani sada i osvoji zlatnu rukavicu, a Fabianski brani u kupu i zasluženo ga osvoji, ovaj sve naopako uradi, i na kralju će Szczesney kiksat u kupu i eto

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Inace Szczesny je kriv za sve golove u tim utakmicamaSeaman je napisao/la:pravda za poljsku dvorsku lududobije u 3 tekme porcije za cijelu sezonu i zaslužio je kao nagradu,je malo morgen
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma dzabe mu odgovaras! On je beznadezan slucaj.anell je napisao/la:Inace Szczesny je kriv za sve golove u tim utakmicamaSeaman je napisao/la:pravda za poljsku dvorsku lududobije u 3 tekme porcije za cijelu sezonu i zaslužio je kao nagradu,je malo morgen

u te tri tekme dobar broj golova sjebo samo on,protiv chelsea nezna gdje bi stajao na crti.protiv bayerna isto ispao smiješan.u fa cupu će braniti isto fabianskianell je napisao/la:Inace Szczesny je kriv za sve golove u tim utakmicamaSeaman je napisao/la:pravda za poljsku dvorsku lududobije u 3 tekme porcije za cijelu sezonu i zaslužio je kao nagradu,je malo morgen

jbo te keks pa redsi tuguju i slade se, đavoli tuguju i slade se a samo se mi ovdje **** oko retardiranih golmana, daj da zabijemo gol i idemo po kup
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.