Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nikad mi nece biti tako zao kao danas nekog konkurenta.Igrali ste najljepsi nogomet sve ste imali u svojim rukama ali ste sami dali Cityju novi zivot.Nada uvijek postoji i zbog toga je Engleska Liga tako zanimljiva.Ja se nadam da City ne moze ovo ispustiti ali ako bi se kojim slucajem to i desilo prvi bih dosao da vam cestitam jer ste zasluzili iako bi mi bilo jako tesko.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Svaka cast na korektnosti, ja cu prvi da ti cestitam titulu. Po meni, zasluzenutevezito je napisao/la:Nikad mi nece biti tako zao kao danas nekog konkurenta.Igrali ste najljepsi nogomet sve ste imali u svojim rukama ali ste sami dali Cityju novi zivot.Nada uvijek postoji i zbog toga je Engleska Liga tako zanimljiva.Ja se nadam da City ne moze ovo ispustiti ali ako bi se kojim slucajem to i desilo prvi bih dosao da vam cestitam jer ste zasluzili iako bi mi bilo jako tesko.

ZZ
Je li ovo neka zayebancija ili smo mi fkt blizu dovodenja Lallane?

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Ja se samo nadam da ce biti dobra utakmica, da cemo lijepo igrati i da ce biti puno prilika i golova, s ozbirom da je kraj sezone i da nece biti utakmica dugo.
Fino cu da ce izvalim i odgledam utakmicu sa merakom, sekunde necu obratiti paznju na City i West Ham.
Fino cu da ce izvalim i odgledam utakmicu sa merakom, sekunde necu obratiti paznju na City i West Ham.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma ja, njihovo je da razvale Newcastle i da se časno oproste od Anfielda za ovu sezonu pa ako bude sreće, kiksaće i City, ako ne, Bože moj ima sljedeća sezona.Na kraju krajeva sami su krivi što su ispustili titulu.nummaLFCŽ je napisao/la:Ja se samo nadam da ce biti dobra utakmica, da cemo lijepo igrati i da ce biti puno prilika i golova, s ozbirom da je kraj sezone i da nece biti utakmica dugo.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svaka cast @tevezito, to se cijeni
PS

PS
West Ham United FC @whufc_official 9m
We've arrived at @MCFC - ready to shock the world!
Ovi iz West Hama nisu normalni, ljudi pravo ozbiljno misle igrati
Kakva ludnica moze da bude

Kakva ludnica moze da bude

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- the scouser
- Kontakt:
Kad god se neko naloži kao West Ham danas, redovno dobije po pi.čki. Nema od tog ništa.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Agger i Henderson se vratili, znaci nekih 5/6:0 je sasvim pristojan rezultat
KAMAN VEST HEM!! IN BIG SAM I TRUST!

KAMAN VEST HEM!! IN BIG SAM I TRUST!

Da nije bilo suspenzije Hende sada bi situacija bila drugacija ,uzeti Njukasa i nadati se CUDU u Manchesteru.
Nemam nade ni 1% da cemo osvojiti ligu danas,ukoliko se to desi trčat cu gol kroz grad 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Vrijeme da Carroll i Downing isplate 35M-20M

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
Dajte nekih finih linkova 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ako sam išta naučio uz Liverpool a što mi je pomoglo u životu i ako zbog nečega volim ovaj klub, tačnije simpatišem, to je ona borba koja ga je uvijek krasila, borba u kojoj nema predaje, borba u kojoj je sve moguće od gorkih poraza do najslađih pobjeda, a nekad se to završavalo i remijima ( Arsenal, CP... ). Sjetite se Milana, sjetite se Deportiva A itd.. Danas nije ništa u našim rukama, sami smo sebi to izbili, ali ja vjerujem i ja se nadam čudu, jer to me ovaj klub i naučio.
YNWA
YNWA
Ja te volim, volim Željo..
- Ponos Torina
- Kontakt:
http://www.tvole.com/
ovde ima dosta streamova pa odaberi
[url]sop://broker2.sopcast.com:3912/172999[/url]
http://zonasports.to/canal-2.shtml
ovde ima dosta streamova pa odaberi

[url]sop://broker2.sopcast.com:3912/172999[/url]
http://zonasports.to/canal-2.shtml
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 maj 2014, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako sam išta naučio za ovih 13 godina navijanja za Liverpool, onda je to da Liverpool nikad nije normalno osvojio trofej. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
baš 13 godina?Henderson je napisao/la:Ako sam išta naučio za ovih 13 godina navijanja za Liverpool, onda je to da Liverpool nikad nije normalno osvojio trofej.
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.