FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 11 maj 2014, 10:56

Ovaj Murinjo mnogo fali našeg Edina, mogo bi se on i prodat pa zgrnut neki keš. Sigurno je sebi podigao cijenu ovim zadnjim igrama :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 maj 2014, 11:18

AsharaK je napisao/la:Ovaj Murinjo mnogo fali našeg Edina, mogo bi se on i prodat pa zgrnut neki keš. Sigurno je sebi podigao cijenu ovim zadnjim igrama :-)
Super bi bilo da se proda i da nam na taj nacin donese 1,5mil ali to ne smije biti nacin na koji cemo u buducnosti osiguravati finansijsku i rezultatsku stabilnost kluba.. Jednostavno se moraju naci sigurni izvori finansiranja koje ce predvoditi jak generalni sponzor kojeg nas klub nema vise od decenije.. Ja ne mogu da shvatim kako su nasi u klubu doputili da ne iskoriste dobre rezultate u zadnjih nekoliko godina u vidu privlacenja sponzora.. Po meni je velika bruka da najtrofejniji klub u drzavi nema jaceg sponzora..
BUDI ŽELJO !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 maj 2014, 12:13

Ja bih volio da se pocne sto prije ostvarivati ono sto je @super govorio (pravljenje pomocnog terena) jer bi to pokazalo da u klubu razmisljaju i za buducnost, ide se polako u tom pravcu sto se prvog tima tice, sad jos da vidimo polako i ostatak te price...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 11 maj 2014, 12:17

ficobahtic je napisao/la:Ne treba sad kritikovati nikoga, zavrsili 4 pa sta, i ne znam sto se uopste obazirete na pitarske postove? U derbiju nam se ne dosudi cist penal i sad ponovo nam ne sviraju cist penal i upravo zbog takvih okolnosti zavrsimo kako zavrsimo.

Drugovi moji, JEDINA utakmica i borba za poziciju koja je bila bitna (rekao bih najvaznija u Istoriji gradskih derbija) odigrala se davne 98godine i tu smo pokazali ko je ko! Kao gosti na toj utakmici smo pokazali domacinu ko je u stvari mali a ko veliki klub, i ako nekome jos uvijek nije jasno da je nakon te utakmice mrznja prema Zelji postala jaca od ljubavi prema vlastitom klubu onda taj neko nece to shvatiti ni za jos 100 godina! Ne moze mene promasaj Tomica toliko razocarati koliko me obradovao Zubanov gol iz 90 min (jbt kad nisam umro od srece), jer to je samo jos jedan derbi u nizu koji apsolutno nije nista odlucivao osim nekog prestiza za mladju raju i za malo prcanja preko foruma i fb! Drugovi moji 98 smo naplatili i otimanje igraca i Videoton i svaku jeb..u nepravdu koju smo istrpili u svojoj bogatoj istoriji. Sezona je zavrsila i kad se sve sabere nije bas dobro ali nije ni lose, glavu gore i dajte malo konstruktivnog razgovora i nemojte se obazirati na ovu djecu sto provociraju jer normalno je da manji i slabiji uvijek zavide jacem i vecem i uvijek ce traziti neki banalan razlog da se bar na jedan sekund i na bilo koji nacin pokusaju poravnati sa njim!

Zeljo, samo Zeljo! ! !
vala ste pokazali ko ste tada :lol: 90 minuta drhtanja i sadake,centra niste presli,precke i stative poigravanje sa vasim amaterima itd ko nije bio na toj tekmi moze samo ovo napisat al eto takav je fudbal

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 maj 2014, 12:25

anonimni je napisao/la:Ja bih volio da se pocne sto prije ostvarivati ono sto je @super govorio (pravljenje pomocnog terena) jer bi to pokazalo da u klubu razmisljaju i za buducnost, ide se polako u tom pravcu sto se prvog tima tice, sad jos da vidimo polako i ostatak te price...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Taj teren se mogao davno napraviti, nije to neka skupa investicija. Kredit od 30k-50k KM bi to mogao pokriti. Samo jbg nije bilo nikog da pokrene to, do sada.
NO PYRO NO PARTY

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 11 maj 2014, 12:38

ultrahell24 je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:Ne treba sad kritikovati nikoga, zavrsili 4 pa sta, i ne znam sto se uopste obazirete na pitarske postove? U derbiju nam se ne dosudi cist penal i sad ponovo nam ne sviraju cist penal i upravo zbog takvih okolnosti zavrsimo kako zavrsimo.

Drugovi moji, JEDINA utakmica i borba za poziciju koja je bila bitna (rekao bih najvaznija u Istoriji gradskih derbija) odigrala se davne 98godine i tu smo pokazali ko je ko! Kao gosti na toj utakmici smo pokazali domacinu ko je u stvari mali a ko veliki klub, i ako nekome jos uvijek nije jasno da je nakon te utakmice mrznja prema Zelji postala jaca od ljubavi prema vlastitom klubu onda taj neko nece to shvatiti ni za jos 100 godina! Ne moze mene promasaj Tomica toliko razocarati koliko me obradovao Zubanov gol iz 90 min (jbt kad nisam umro od srece), jer to je samo jos jedan derbi u nizu koji apsolutno nije nista odlucivao osim nekog prestiza za mladju raju i za malo prcanja preko foruma i fb! Drugovi moji 98 smo naplatili i otimanje igraca i Videoton i svaku jeb..u nepravdu koju smo istrpili u svojoj bogatoj istoriji. Sezona je zavrsila i kad se sve sabere nije bas dobro ali nije ni lose, glavu gore i dajte malo konstruktivnog razgovora i nemojte se obazirati na ovu djecu sto provociraju jer normalno je da manji i slabiji uvijek zavide jacem i vecem i uvijek ce traziti neki banalan razlog da se bar na jedan sekund i na bilo koji nacin pokusaju poravnati sa njim!

Zeljo, samo Zeljo! ! !
vala ste pokazali ko ste tada :lol: 90 minuta drhtanja i sadake,centra niste presli,precke i stative poigravanje sa vasim amaterima itd ko nije bio na toj tekmi moze samo ovo napisat al eto takav je fudbal
To sto ti pises je odraz klasicnog pitarskog mentaliteta koji vidi samo ono sto njemu predstavlja neku satisfakciju u svemu. "Plakali smo i tugovali danima, mjesecima i godinama ali smo mi ipak pobjednici jer smo pogodili precku, stativu, i imali veci posjed lopte"!? Kad vec spominjes to "poigravanje" zasto onda ne spomenes da uopste niste ni trebali igrati finale jer se Siroki Brijeg poigravao sa vama u prvoj utakmici doigravanja u Mostaru u kojoj je se igrala viktorija i na kojoj ste jednom presli centar i pobjedili. Pitas li se nekad jel' se mozda bas ta "sadaka" vratila kao bumerang u finalu!? Naravno da ne, jer ti si tad bio mali, balavi, klinjo koji nije znao sta je lopta i fudbal a koji je u medjuvremenu malo porastao i sad dosao da nam prica price o utakmici koju smo Mi (navijaci i igraci) "svojom rukom" pisali! Popusti nas malo sa svojim tinejdzerskim postovima i pusti nas na miru da "tugujemo" u sezoni u kojoj necemo uzeti ni jedan trofej a nije da nismo navikli al' eto takav je fudbal!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 11 maj 2014, 12:43

Nece Dzeko nigdje. Ne nadajte se.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 maj 2014, 12:45

pitar079 je napisao/la:Nece Dzeko nigdje. Ne nadajte se.
fin dan izadji napolje malo, prosetaj, polizi sladoled...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 11 maj 2014, 12:46

Vec obavljeno. Sad ti, da se manje sekiras.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 maj 2014, 12:50

slika
hajde sabljaaaa :pray: :pray:

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 maj 2014, 12:51

pitar079 je napisao/la:Vec obavljeno. Sad ti, da se manje sekiras.
Nemoj stajati.. sad kad si polizao sladoled uzmi drugo lizalo i fino ga glabaj. Vjerovatno voliš ove domaće produkte s juga pa će ti neko izaći u susret. ;)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 maj 2014, 12:54

Jel vam on novi trener? Uh mogu zamisliti derbi Uscuplic - Mulalic :cool:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 maj 2014, 12:55

Sarajlijc@ je napisao/la:Jel vam on novi trener? Uh mogu zamisliti derbi Uscuplic - Mulalic :cool:
ne zna se nista... ali mislim da je on najbolje rjesenje :cool:

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 11 maj 2014, 12:56

Sve obavljeno. Sad ste vi na redu :)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 maj 2014, 14:23

Sad cu bit stvarno grub ali nas tj, i moj voljeni klub ako je spao na Ramica ,Bajica,Sadikovica te mlade sto vi govorite da su nade i da je to nasa buducnost i ako je spao finansijiski da ceka hoce li se Dzeko prodat onda smo u zescoj banani nego sto mislite.ja volim Zelju ali gledam stvari malo drukcije od onih koji su slijepi i nece da priznaju sto vide.Ako odu Stanic i Tomic a spominje se i Kerla sta to mi mozemo uradit sa postojecim kadrom ako se Dzeko ne proda jer se zna da niti imamo sponzora niti imamo dobar marketing.O stadionu necemo ni pricat dakle na moju zalost mi ne napredujemo mi idemo nazad .

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 11 maj 2014, 14:26

Alipasino je napisao/la:Sad cu bit stvarno grub ali nas tj, i moj voljeni klub ako je spao na Ramica ,Bajica,Sadikovica te mlade sto vi govorite da su nade i da je to nasa buducnost i ako je spao finansijiski da ceka hoce li se Dzeko prodat onda smo u zescoj banani nego sto mislite.ja volim Zelju ali gledam stvari malo drukcije od onih koji su slijepi i nece da priznaju sto vide.Ako odu Stanic i Tomic a spominje se i Kerla sta to mi mozemo uradit sa postojecim kadrom ako se Dzeko ne proda jer se zna da niti imamo sponzora niti imamo dobar marketing.O stadionu necemo ni pricat dakle na moju zalost mi ne napredujemo mi idemo nazad .
Stanic,Tomic,Kerla,Hodzic,bice zanimljivo vidjeti vas sastav sljedece godine,jos ako slucajno ode Zeljkovic bice zanimljivo,al imate vi tu talentiranu djecu nema za vas zime,vidi nas spali na srpske placenike

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 maj 2014, 14:34

Alipasino je napisao/la:Sad cu bit stvarno grub ali nas tj, i moj voljeni klub ako je spao na Ramica ,Bajica,Sadikovica te mlade sto vi govorite da su nade i da je to nasa buducnost i ako je spao finansijiski da ceka hoce li se Dzeko prodat onda smo u zescoj banani nego sto mislite.ja volim Zelju ali gledam stvari malo drukcije od onih koji su slijepi i nece da priznaju sto vide.Ako odu Stanic i Tomic a spominje se i Kerla sta to mi mozemo uradit sa postojecim kadrom ako se Dzeko ne proda jer se zna da niti imamo sponzora niti imamo dobar marketing.O stadionu necemo ni pricat dakle na moju zalost mi ne napredujemo mi idemo nazad .
Nijedan veliki tim nije postao to zahvaljujuci svojoj djeci, cisto sumnjam da ce te i vi. To je posao za manje klubove, da prave igrace ovim vecima.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 11 maj 2014, 14:36

Sarajlijc@ je napisao/la:
Nijedan veliki tim nije postao to zahvaljujuci svojoj djeci, cisto sumnjam da ce te i vi. To je posao za manje klubove, da prave igrace ovim vecima.
Interligentno razmisljanje, svaka cast :clap:

Koliko je samo Barcelona dobrih igraca napravila ovim vecim klubovima :eh:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 maj 2014, 14:39

Inteligentna usporedba, svaka cast :clap:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 11 maj 2014, 14:46

Ne vrijedi, pitar si, neces skontati..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Levin, mavi, svrakino1921 i 70 gostiju.