Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

robijas_Ri
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la robijas_Ri » 11 maj 2014, 10:35

Jel i dijaspora danas navija za Dzeku il naginju za Liverpool, mislim jesul zakopane ratne sjekire?

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 11 maj 2014, 10:44

Ipak se ispostavilo tačnim da ga Mou baš gotivi, što su mediji i ranije pisali prilikom povezivanja Džeke s Realom i Chelseaom. Velika satisfakcija za Edina. Kad je meni puno srce zbog ove izjave, mogu misliti kako je tek Edinu. :clap:
Mes Que Un Club

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 11 maj 2014, 11:01

Ova izjava Mourinha je vise pokusaj da Edina dovede u Chelsea. Ne vjerujem da on stvarno misli da je Edin igrac godine. Prije tri sedmice, niko od nasih ljudi nebi to rekao, a kamo li Mourinho. Da zna da ima sansu da dovede Suareza u Chelsea, on bi to o njemu govorio.

Ali kad bi Edin napustio City, puno bolje bi mu bilo da u Chelsea ode nego onaj Inter, i Chelsea bi mu bila mozda i najbolja opcija, pogotovo u Engleskoj.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 11 maj 2014, 11:15

Ma kakav Chelsea za napadaca je najgora moguca opcija.
Samo ne u Chelsea, koliko je igraca tu otislo na vrhuncu karijere i propalo.
Neka njega u Cityu, ako vec nece u Atletico M., ili Borussiu Dortmund.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 maj 2014, 11:30

ZgemboAdislic je napisao/la:Ova izjava Mourinha je vise pokusaj da Edina dovede u Chelsea. Ne vjerujem da on stvarno misli da je Edin igrac godine. Prije tri sedmice, niko od nasih ljudi nebi to rekao, a kamo li Mourinho. Da zna da ima sansu da dovede Suareza u Chelsea, on bi to o njemu govorio.

Ali kad bi Edin napustio City, puno bolje bi mu bilo da u Chelsea ode nego onaj Inter, i Chelsea bi mu bila mozda i najbolja opcija, pogotovo u Engleskoj.
Ma Mourinho voli solit ranu, pogotovo dok je svjeza :D. Suarez je bolji napadac to je valjda svima jasno i on je najzasluzniji sto je Liverpool uopce u kombinaciji za titulu, da nije lose odbrane i bili bi prvaci. Ako mora biti najbolji igrac EPL neko od pobjednika natjecanja onda je to prvenstveno Yaya Toure a na drugom mjestu Dzeko jer je najbolji napadac City.a u drugom dijelu sezone.
PS. komentar na portalu Indeks koji me nasmijao:
"Sad ce Bosnjaci proglasiti Murinja za pocasnog gradjanina Sarajeva i dobice ulicu"

emir_

Post Postao/la emir_ » 11 maj 2014, 11:44

robijas_Ri je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Ova izjava Mourinha je vise pokusaj da Edina dovede u Chelsea. Ne vjerujem da on stvarno misli da je Edin igrac godine. Prije tri sedmice, niko od nasih ljudi nebi to rekao, a kamo li Mourinho. Da zna da ima sansu da dovede Suareza u Chelsea, on bi to o njemu govorio.

Ma Mourinho voli solit ranu, pogotovo dok je svjeza :D. Suarez je bolji napadac to je valjda svima jasno i on je najzasluzniji sto je Liverpool uopce u kombinaciji za titulu, da nije lose odbrane i bili bi prvaci. Ako mora biti najbolji igrac EPL neko od pobjednika natjecanja onda je to prvenstveno Yaya Toure a na drugom mjestu Dzeko jer je najbolji napadac City.a u drugom dijelu sezone.
PS. komentar na portalu Indeks koji me nasmijao:
"Sad ce Bosnjaci proglasiti Murinja za pocasnog gradjanina Sarajeva i dobice ulicu"
Morunhova izjava je jasna. On je želio istaknuti da Suarez nije potpuna ličnost za igrača godine. Čovjek koji ima toliko skandala, ujeda igrače, veoma često pada bez razloga nije ličnost za takve nagrade. Golovi su samo jedan aspekt.
4-IN-A-ROW

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 12:33

The Special One :thumbup: bome ga fino pohvali...
Bravo.

:kafa:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 maj 2014, 12:36

Bajric981 je napisao/la:na SK pricaju o nekakvom kobinovanom prenosu ..(ebo ih on) koliko komentatori navijaju za Liverpol vidi se iz aviona...ali nece im uspjet... :bih: :bih: :bih:
da,upravo to! komentatori na SK su veliki navijaci Liverpula,ali oni tako neprofesionalno to rade,uopste ne kriju za koga navijaju u toku utakmice... u inat njima su mi pobjede Citya jos draze! Murinjo nahvali Dzeku,velika je to stvar,zasluzeno! hajmo Zmaju danas uzeti tu titulu i jos jednom postati ponos nacije!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 maj 2014, 13:15

U koliko sati je utakmica postavite neki link ovdje

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 13:17

zgembo89 je napisao/la:U koliko sati je utakmica postavite neki link ovdje
Jbg...imas net, znas li ga koristiti..ili je stvar u tome da se samo nesto napise :?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 maj 2014, 13:20

Cigri je napisao/la:
Jbg...imas net, znas li ga koristiti..
kako cu naci kad ne znam skim igraju ne mogu ukucati MAn.city i google sta ce mi izbaciti,a ovo za linkove ja kad nadjem zatvaram one viruse po pola sata i reklame i onda trza sigurno ko se bakće oko toga zna bolje koji ima dobru sliku

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 13:23

Odes na stranicu offc. Man.City :)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 maj 2014, 13:24

u 16:00 je utakmica.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 maj 2014, 13:35

neka nervoza, k'o da sam navijač Man Cityja :lol: al' opet iskreno, zbog Džeke sam ih nekako zgotivio, kao i Brooklyn zbog Teletovića :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 maj 2014, 13:36

slika

Dajgle Midi medenjaka na glavi k'o u Izeta.
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 maj 2014, 13:44

Chinaglia je napisao/la:neka nervoza, k'o da sam navijač Man Cityja :lol: al' opet iskreno, zbog Džeke sam ih nekako zgotivio, kao i Brooklyn zbog Teletovića :D
I ja sam City zgotivio zbog Džeke, iako nisam mi od naših igrača i nije baš najdraži.

Da nisam prije bio "navijač-simpatizer" Reala i kad sam si reko: Belmine nećeš nikad biti "prilivoda" što kaže moj jaran, uvijek ćeš navijati za jedan Tim. Ali eto ohladio sam od tog stranog fudbala sad navijam za ove naše domaće, a za ostalo sam ohladio, neću da se nervira zbog tamo nekih. City sam zgotivio i gledam skoro svaku njihovu utakmicu, dok je Džeko na terenu i jedva čekam ovu danas da vidim tu zastavu BiH i pehar kako drži.

:bih:

twostepsfromhell
Kontakt:

Post Postao/la twostepsfromhell » 11 maj 2014, 13:48

Ima li prenos na nekom nasem kanalu, samo nemojte reci SK, nemam ga :/ ??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 13:50

twostepsfromhell je napisao/la:Ima li prenos na nekom nasem kanalu, samo nemojte reci SK, nemam ga :/ ??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo oni prenose PL sto se tice "domaci" kanala.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 maj 2014, 13:52

"Džeko neće napustiti Manchester. Možda jedino ako dođe ponuda od 100 miliona funti", uz smijeh kaže Begiristain za Radio 5Live, odgovarajući na pitanje da li je možda Jose Mourinho jučerašnjim pohvalama na račun Edina Džeke najavio njegov dolazak u Chelsea.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2014, 13:52

zgembo89 je napisao/la:
Cigri je napisao/la:
Jbg...imas net, znas li ga koristiti..
kako cu naci kad ne znam skim igraju ne mogu ukucati MAn.city i google sta ce mi izbaciti,
Mozes tacno to uradit i odma ce ti izbacit kad im je sljedeca utakmica. ;)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt i 40 gostiju.