Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kad krene, onda bas kreneGuarin14 je napisao/la:Sada je sigurno, dobro je, odlican dan, posto me ide tako fino, ide jedan rekreativni dubl, da bude interesantnije do NBA, ne bih savjetovao nikome da prati, ovo je ono za moju dusu, sto bi se reklo.Guarin14 je napisao/la:Nakun uspjesnog dana, sve vise sto sam gledao ponudu bio sam razocaran tako da se vise odigralo reda radi.
Inter - Lazio 1 1,90
Ferrer - Nishikori 1 1,55
Partizan - Vozdovac 1 1,10 (radi uslova )
Heerenven - AZ 3+ 1,50
Aarau - Grashoppers 3+ 1,55
Kvota : 7,53
Ulog : Srednji iz razloga sto se ima, inace bi preporucio niski
Inter - Lazio 1 1,90
Palacio 2,25
Icardi 2,35
Kvota 10:05
Ulog : Niski
Edit :
Takodjer sam uplatio pobjedu Armenije na sitno, vjerujem kolegi Mikyu
Atl.Rafaela - Tigre PS1 1,80
Los Caimanes - Dep. San Martin PS1 1,75
Kvota : 3,15
Ulog : Mizerno niski, samo da nije dosadno da se ima pratiti sta
Edit : Svaka cast jozinho
Genoa igra za krafne a Sassuolo treba pobjedu za ostanak u ligi, ako danas ne pobjede a recimo Bologna dobije a trebala bi eto ih ispod crte, Berrardi će to riješiti nadam se, raspucani su pa može i 3+ biti a obzirom je to Sassuolo moguće i 2/1Damba87 je napisao/la:Koliko je siguran ovaj Sassuolo vidim da pada kvota ?
dočekati ćeš pare, iskreno ja očekujem da Luzern sam zabije 4-5 lakih, a hoće li ovi šta dati ne znam, mogli bi i oni kojeg dati, a Real tuče Celtu za kraj sezone usudio bih se reći u handicapumiky_hz je napisao/la:Miky jel taj Luzern siguran 1 u cijoj mrezi ocekujes tolke golove? cekam njega i Reala za finu lovu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.