NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2014, 20:31

jestamaji je napisao/la:evo ga aleme :mrgreen: :wave:
Dobar, ima dobru ruku, neka i ocekivo sam ovako kasni pick, kad nismo uspjeli u prvoj rundi uzet jakog QB, htjeli su trade up za Bortelsa al uzese ga Jaguars, neockviano rano. Kad bi mogli trade odraditi za Cousins-a ili Mallett-a, jos bolje.

Ne mogu zaobic misao da cemo imati prejaku odbranu slijedece godine: Watt, Clowney, Cushing, Nix i Swearinger ludilo

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 maj 2014, 22:41

alemsa je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:evo ga aleme :mrgreen: :wave:
Dobar, ima dobru ruku, neka i ocekivo sam ovako kasni pick, kad nismo uspjeli u prvoj rundi uzet jakog QB, htjeli su trade up za Bortelsa al uzese ga Jaguars, neockviano rano. Kad bi mogli trade odraditi za Cousins-a ili Mallett-a, jos bolje.

Ne mogu zaobic misao da cemo imati prejaku odbranu slijedece godine: Watt, Clowney, Cushing, Nix i Swearinger ludilo
da, do week 5-6 dok se cushing ne povrijedi

ali mora se priznati, zvuči strašno

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 10 maj 2014, 22:52

Da hocemo Lyerlu draftovati, da bude bar zanimljivo, da palim nfl.com i ostale blogove, da vidim je li koga upucao, kome flasu od glavu obio i sl. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 11 maj 2014, 00:22

Ovo je draft New York Giantsa:
slika

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 maj 2014, 01:49

Sra.nje od drafta...
Sva sreca pa je FA period odradjen kako treba inace nas ne bi bilo ni na mapi.

Ne preostaje nam nista drugo nego da molimo Boga da ce Gronkowski ostati zdrav i da ce OL podici kvalitet na jedan veci nivo, jer inace Brady-ju se crno pise.

Moja prognoza je ta da ce od draft-ovanih igraca jedino Easley, Garoppolo i Stork biti u timu za narednu sezonu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 11 maj 2014, 08:40

Russell Wilson kao navijac danas u Portlandu ;)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p3381266

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 11 maj 2014, 08:48

Thranduil je napisao/la:Ovo je draft New York Giantsa:
slika
Za mene dobar draft, a na ovu listu se mora dodati i ova:
New York Giants Add Six Undrafted Rookie Free Agents:
Xavier, Grimble, TE, USC
Kerry Wynn, DE, Richmond
Kelcy Quarles, DT, South Carolina
Emmanuel Dieke, DE, Georgia Tech
Dan Fox, LB, Notre Dame
Eathyn Manumaleuna, DT, Utah
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 maj 2014, 09:03

Zadovoljan draftom. Sto nam je trebalo to smo i popunili. Jos smo uzeli Lynch-a u FA. Samo vidjet cemo sta ce biti sa njim. Za koju poziciju ga misle koristiti.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2014, 10:49

kad_kako je napisao/la:Zadovoljan draftom. Sto nam je trebalo to smo i popunili. Jos smo uzeli Lynch-a u FA. Samo vidjet cemo sta ce biti sa njim. Za koju poziciju ga misle koristiti.

ma i ja sam posebno prvi i treci pick ako ovaj malo izgubi kilaze :)..ni ovaj RB nije los kao I FS, ali treba vidjet treba vremena..samo sto mi QB nikako nije da nije dobar nego ja ne mogu da vjerujem ovim posebno lovi sto su kasno draftani..slijedei draft treb da nam bude prioritet u prve dvije runde SS i QB ..da nadjemo napokon nekog QB da uci dvije godine i da ako se odlucimo pustiti Cutlera da tako imamo sprenog QB_a
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 maj 2014, 11:30

Ja sam zadovoljan @amere, pojacali smo OL, centra uzeli, sto je bio jedan od prioriteta, pass rush takodjer apsolviran, iako nismo uzeli TE, vjerovatno ce se ici na nekog od iskusnijih FA, a Gronk se vraca tako da ne bi trebali imati nekih velikih problema tu, uz uslov da ostanemo zdravi ove god. Garropolo je tu da uci i da se razvija, nemamo od njega sta ocekivati ovih par god, volio bih ga vidjeti u augustu u onom pripremnim tekmama jer nism nesto puno obracao pazju na njega na collegeu :)

[youtube][/youtube] :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 maj 2014, 04:32

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Zadovoljan draftom. Sto nam je trebalo to smo i popunili. Jos smo uzeli Lynch-a u FA. Samo vidjet cemo sta ce biti sa njim. Za koju poziciju ga misle koristiti.

ma i ja sam posebno prvi i treci pick ako ovaj malo izgubi kilaze :)..ni ovaj RB nije los kao I FS, ali treba vidjet treba vremena..samo sto mi QB nikako nije da nije dobar nego ja ne mogu da vjerujem ovim posebno lovi sto su kasno draftani..slijedei draft treb da nam bude prioritet u prve dvije runde SS i QB ..da nadjemo napokon nekog QB da uci dvije godine i da ako se odlucimo pustiti Cutlera da tako imamo sprenog QB_a

Potpisali smo FA, bivseg LB FSU-a Christian Jonesa. Kazu da su mu u jednom trenutku predvidjali draft u 2-3 rundi, ali onda u toku combine testirao pozitivno na marihuanu, pa zato pad...
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 maj 2014, 23:19

Sta ovk govore na ESPN I NFL da nam je ovan SS Varen mozda I najbolji pick :)..kao bio je bolje protektlvan da bude uzet I dosta je dobar..hajde valjda smo pogodili..nasli smo CB I eto SS...ja kad bi nam ovaj QB bio dobarbilo bi odlicno..samo gledajte sad kakav ce ovaj bitk u Jaguarsima I ako on uzpije nesto promjenit onda cu halalit Cutlera :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 14 maj 2014, 19:34

SaltCityAttack je napisao/la:Sta ovk govore na ESPN I NFL da nam je ovan SS Varen mozda I najbolji pick :)..kao bio je bolje protektlvan da bude uzet I dosta je dobar..hajde valjda smo pogodili..nasli smo CB I eto SS...ja kad bi nam ovaj QB bio dobarbilo bi odlicno..samo gledajte sad kakav ce ovaj bitk u Jaguarsima I ako on uzpije nesto promjenit onda cu halalit Cutlera :)
Bortles neće startat ove sezone, učit će godinu dana uz Hennea

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 maj 2014, 20:30

tillman je napisao/la: Bortles neće startat ove sezone, učit će godinu dana uz Hennea
Kakav učitelj :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 14 maj 2014, 21:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:
tillman je napisao/la: Bortles neće startat ove sezone, učit će godinu dana uz Hennea
pa Kaep je rekao da je uz Smitha naučio puno više neg da je odmah krenuo kao starter za ninerse, vidiš dosta dobrih stvari iz "coaches angle" što bi se reklo, a nije sad da je Henne obična truba :mrgreen: , bio startni QB u NFL-u par sezona... hebavao svaku trebu koju je mogao i dobro mu :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 maj 2014, 23:55

Nadam se iskreno da nema istine u ovim pisanjima medija kada je Johnson u pitanju...
Bilo bi glupo od strane BB-a kada bi za njega dao pick prvog kruga i Mallett-a iz vise razloga. Kao prvo Johnson ima ogorman ugovor, kao drugo napad je odlican i jedino nam je jos potreban TE (eventualno Keller), a kao trece nas prioritet bi trebao biti da zadrzimo Revisa nakon naredne sezone.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 maj 2014, 17:40

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ucit ce do 0-5 ili 1-5 pa ce ga onda startat. Moja prognoza...

Isto kao i Manziel

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 15 maj 2014, 17:57

amerosm je napisao/la:Nadam se iskreno da nema istine u ovim pisanjima medija kada je Johnson u pitanju...
Bilo bi glupo od strane BB-a kada bi za njega dao pick prvog kruga i Mallett-a iz vise razloga. Kao prvo Johnson ima ogorman ugovor, kao drugo napad je odlican i jedino nam je jos potreban TE (eventualno Keller), a kao trece nas prioritet bi trebao biti da zadrzimo Revisa nakon naredne sezone.
:lol: :lol: :lol: Napad odlican ?! Pa prvi reciever vam je Edelman bogte vidio :S

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 maj 2014, 18:24

BABADZO je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Nadam se iskreno da nema istine u ovim pisanjima medija kada je Johnson u pitanju...
:lol: :lol: :lol: Napad odlican ?! Pa prvi reciever vam je Edelman bogte vidio :S
Dok je Gronk bio zdrav taj napad je bio odmah iz onog napada Broncos-a...
Jedino sto je ovoj ekipi jos potrebno je kvalitetan TE i nadam se da ce potpisati Keller-a.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 15 maj 2014, 20:49

Druze Patsima mnogo,mnogo toga fali osim jednog zdravog TE,10 pobjeda je neki maximum iduce godine a i to ce bill i brady nekako iz supka izvuc.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.