Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Vadi ga sad napolje. Igra lose. znao sam, yebo te twitter ko prokletstvo neko
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Skroz los,jbg
Sad će ga izbacit..
E pa **** ti košarku i majku i sve!
E pa **** ti košarku i majku i sve!
trying to hard
Pa svako malo time out a ja mrtav umoran. Ovaj Thorton me ubi svojom gluposcu...
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
-
- Kontakt:
Fkt je ocajan vrcrs
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
lose,lose

Nije mi jasno kako ne moze vezati dvije tekme dobre
Jednu odlican drugu ocajan 

osjecam se tako sje**** da vam to nemogu opisat...
konstantnost = 0
Slabo, slabo. Morat ce dobro zapeti ako zeli da ponovi drugu utakmicu. 

Jedan grad, jedna ljubav!
- donniedarko
- Kontakt:
Kad je Thornton primi svaki protok lopte stane 

Al ono što mi ide na q je to da Pierce može griješiti, gubiti lopte, fulati šuteve koliko god hoće, al ima svojih zagarantovanih 12 min od početka, te drugu polovinu druge četvrtine.
A ovaj naš ima limita jednu grešku EVENTUALNO, druga ga AUTOMATSKI šalje vani. Mada često i prva!
E pa jebote ovo.
A ovaj naš ima limita jednu grešku EVENTUALNO, druga ga AUTOMATSKI šalje vani. Mada često i prva!
E pa jebote ovo.
Nakon svake odlicne partije Mirza pise po Twitteru I onda u sljedecoj tekmi kao da nije nikad kosarke igrao !
Mirza definitivno treba popraviti ovaj prodor pod kos nakon driblinga. Svi znamo da je odlican suter ali dzaba, nedostaje mu taj "in between game", sto kazu Ameri a to je kreiranje vlastitog suta, floater in the lane ili jednostavno pull up jumper. Joe Johnson je to magistrirao kao i Pierce koji se ne oslanjaju na sut i imaju tu drugu dimenziju koju Mirza nema. Kad je dobije onda bi moga ekplodirati u NBA. Ovako je nazalost samo spot up suter.
I šta mi još vadi živce, frajer će sad izać vani a REALNO, nisu mu namjestili NI JEDAN pristojan šut ****. Ono što je šutao je bilo izforsirano na kraju napada skoro. Znači uopšte mu nisu dali šansu ****.
'ta će Pierce, Tele mu kroz noge probaciv'oPozitivia je napisao/la:Al ono što mi ide na q je to da Pierce može griješiti, gubiti lopte, fulati šuteve koliko god hoće, al ima svojih zagarantovanih 12 min od početka, te drugu polovinu druge četvrtine.
Ma retardirani Americki treneri, cast izuzetcima...Chinaglia je napisao/la:'ta će Pierce, Tele mu kroz noge probaciv'oPozitivia je napisao/la:Al ono što mi ide na q je to da Pierce može griješiti, gubiti lopte, fulati šuteve koliko god hoće, al ima svojih zagarantovanih 12 min od početka, te drugu polovinu druge četvrtine.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], b00t, DjaniTarik, Nah1d, Napapijri i 44 gosta.