Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Jason Kidd je izjavio da mu se sviđa kako Mirza igra centra tako da će ga ponovo staviti na tu poziciju kao i u prošlom meču protiv Miami-a
Nagledacemo se Mirze nocas
Nagledacemo se Mirze nocas
Ako večeras ne pobijede,mogu se halaliti s prolaskom dalje.Ovo je večeras najbitnija utakmica,jer se prelama rezultat
U kolko je tekma ako nije tajna

za 25 minFreaza je napisao/la:U kolko je tekma ako nije tajna![]()
- sigurnoable
- Kontakt:
Hoce li biti kakav link?
- el-fighter
- Kontakt:
Nece. Ukinuli su prijenose ovih tekmi sto pocinju u 2sigurnoable je napisao/la:Hoce li biti kakav link?

Ajmo Mirzaa!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nece,bht nije uspio otkupiti pravo prijenosa,stetasigurnoable je napisao/la:Hoce li biti kakav link?

FK Sarajevo !
- sigurnoable
- Kontakt:
Da nece Marjan slucajno na Face TV da me malo razbudi sa svojim tihim glasom.badel62 je napisao/la:Nece,bht nije uspio otkupiti pravo prijenosa,stetasigurnoable je napisao/la:Hoce li biti kakav link?

A bilo bi bi dobro da otkupi neka televizija u BiH prava i jos Edin Avdic da prenosi, mrakbadel62 je napisao/la:Nece,bht nije uspio otkupiti pravo prijenosa,stetasigurnoable je napisao/la:Hoce li biti kakav link?

Dajte ljudi link ?
Ma to se nece nikad dogodit.Prvo sto su tekme u gluho doba ,a drugo novca "nema",mislim ima ga ,al zavrsava tamo gdje netreba...bitnije je da mi gledamo Indijske i Turske serije koje ce privuci gledaoce,neg neki sportski sadrzaj ^^mirza1243 je napisao/la:A bilo bi bi dobro da otkupi neka televizija u BiH prava i jos Edin Avdic da prenosi, mrakbadel62 je napisao/la:Nece,bht nije uspio otkupiti pravo prijenosa,stetasigurnoable je napisao/la:Hoce li biti kakav link?
Jedno vrijeme je OBN prenosio i mislim da je edin bio komentator ,al to mi je sve bilo sumnjivo,cuj OBN prenosi nba :/
FK Sarajevo !
Ja ga samo mogu davati ppk jedan, nemas pecat za to

@badel62
OBN je par sezona čini mi se prenosio NBA i to u tandemu Avdić, Vilić i Hadžić.
OBN je par sezona čini mi se prenosio NBA i to u tandemu Avdić, Vilić i Hadžić.

- sagitarius
- Kontakt:
Pa sta ako su prenosili?badel62 je napisao/la:Jedno vrijeme je OBN prenosio i mislim da je edin bio komentator ,al to mi je sve bilo sumnjivo,cuj OBN prenosi nba :/
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jeste, samo što je većinom išlo u snimku ona utakmica nedeljom što ide u 19:00, oni je puste oko ponoći, jbg tad još nije bio popularan internet pa se rezultat nije znaobadel62 je napisao/la:Jedno vrijeme je OBN prenosio i mislim da je edin bio komentator ,al to mi je sve bilo sumnjivo,cuj OBN prenosi nba :/

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa cudno mi bilo u to vrijeme i u tom trenutku da televizija kao sto je OBN prenosi NBA ligu,eto tebi nije bilo cudno ? Ali evo vidim da vec drugu cini mi se godinu zaredom prenose Ligu prvaka tako da cini se da je to ozbiljna kucasagitarius je napisao/la:Pa sta ako su prenosili?badel62 je napisao/la:Jedno vrijeme je OBN prenosio i mislim da je edin bio komentator ,al to mi je sve bilo sumnjivo,cuj OBN prenosi nba :/

FK Sarajevo !
-
- Kontakt:
Ni sport klub, ne prenosi ovih utkamica.Prije da sada nista.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt: