FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Format
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 11 maj 2014, 00:10

To stoji. Ja sam mislio na danas iako ja znam vecinu igraca i znam da su bez mu.da kod ovakvih situacija ali sta je tu je. Svaka cast Fejzicu , brani decko sam Svraku ovi navalili .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 maj 2014, 00:18

Visoki decko na klupi sa bijelom tregeracom preko dresa odbrani castonim **** u ekipi vam na celu sa pticon
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 11 maj 2014, 00:22

Faris Fejzić, svaka mu čast!

bordobijeli
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2014, 00:25

bhsport je napisao/la:
pitic je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Očekujem Dinu Feninga da se oglasi ovo danas je mito i korupcija. Dino Feninze djeluj!

Uuuuuuuuuuuuuuuuu jest vam vokri. Neka, neka tako treba lijepo vrijeme, a još ljepši pogled na tabelu. Dino još se nemoj oglašavati pusti prvo Amawa da se oglasi o smjeni Đurbuzovića (koju sam najavio prije 2 mjeseca). Idite na temu Rudara i govorite im naši prijatelji kao što ste govorili jučer i prekučer, a danas vam igrače razmontiraše. Mali naivni plavci pih.
Možeš li spavati od Amawa i ti pričas krivo nam. Danas klasična pljačka a Fening bi kao postenjacina trebao reagovati.

da vama je bilo smijesno kad smo mi kukali na sudjenje i nepravdu .a sad kad i vama to rade onda kuknjava na ligu i sudije ,organizaciju itd .a kad je se FKS bunio i dino vi kazete ma pitari samo kukaju uvijek im neko drugi kriv,a vidite kako je kad budes oštecen i u derbyu i danas cist vam penal nije sviran ,onda je jako tesko pobjedjivati .ne zelim provocirati samo zelim reci kako se nije lijepo smijati tudjoj muci stigne ona brzo .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 maj 2014, 00:28

Gdje je onaj tuzlak sto je imao nesto da saopsti pa je rekao poslije utakmice u prijedoru ?

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 maj 2014, 00:36

djeca su davno otišla na spavanje..
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 maj 2014, 00:50

ultrahell24 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Koji paćenik je ovaj Head i koliko je njemu krivo što idemo u Evropu :o :lol: :lol:

miš se javlja, nakon što su nas tek u zadnjem kolu pretekli za yebeni bod i to potencira kao neki veliki uspjeh :lol: ....kakav dušmanluk i hinjaluk izbija iz ovih nesretnih komšija :clap:
sta je sa kupom njega ne racunas :lol:
jel to prijavljuješ post u njegove ime :clap: :clap:

:tokralju: :tokralju:

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 11 maj 2014, 01:02

let3 je napisao/la:Koji paćenik je ovaj Head i koliko je njemu krivo što idemo u Evropu :o :lol: :lol:

miš se javlja, nakon što su nas tek u zadnjem kolu pretekli za yebeni bod i to potencira kao neki veliki uspjeh :lol: ....kakav dušmanluk i hinjaluk izbija iz ovih nesretnih komšija :clap:
Do kada ce nam ovaj lafmoman zagađivati temu. Ne mogu opisati lika nikako, da te Bog mili sacuva.

I da, kup jos niste osvojili a ti vec vazis ovdje. Da si imalo normalna osoba sacekao bi da dignete pehar, proslavite a onda pisao. :damn:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 11 maj 2014, 01:08

stannis je napisao/la:

Do kada ce nam ovaj lafmoman zagađivati temu. Ne mogu opisati lika nikako, da te Bog mili sacuva.

I da, kup jos niste osvojili a ti vec vazis ovdje. Da si imalo normalna osoba sacekao bi da dignete pehar, proslavite a onda pisao. :damn:
Zasto bi uopste ovdje pisao, nek ide na temu "divova" pa nek naglaba do sutra :roll:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 maj 2014, 01:15

fkzeljeznicarba je napisao/la:Faris Fejzić, svaka mu čast!
izvinjavam se na upadu,ali nakon sto sam ono sr...pogledo pito sam se ko li je onaj momak. Faris Fejzic je danas zasluzio kapitensku traku u trajno vlasnistvo SVAKA TI CAST FARISE :tokralju: :tokralju: :tokralju:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 11 maj 2014, 01:19

A kako ih je lik fato za vratove, strašan je
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 11 maj 2014, 01:21

@guarin

Ma buraz javni je forum i svako moze pisati gdje zeli i to ne bi bio problem da podjebava nesto normalno i sa argumentima, nego djete lupa takve gluposti da normalan mozak to ne moze shvatiti. Ima pet recenica koje vrti, ne osvrce se na post koji mu je napisani. Ne znam, lafmoman tek banovan ali djete ima jos najmanje pet imena. :oops:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 11 maj 2014, 01:24

stannis je napisao/la:@guarin

Ma buraz javni je forum i svako moze pisati gdje zeli i to ne bi bio problem da podjebava nesto normalno i sa argumentima, nego djete lupa takve gluposti da normalan mozak to ne moze shvatiti. Ima pet recenica koje vrti, ne osvrce se na post koji mu je napisani. Ne znam, lafmoman tek banovan ali djete ima jos najmanje pet imena. :oops:
Pa jarane i ja bi uletio sad tako rado na temu Veleza i pitao kako je proteklo slavlje pa necu da ne dobijem ban :mrgreen:
Treba se znati kontrolisati, njemu ako se naglaba o manjem gradskom rivalu, ima temu predvidjenu za to, nema potrebe da ovdje ista pise.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 11 maj 2014, 03:44

rodjenisa je napisao/la:
fkzeljeznicarba je napisao/la:Faris Fejzić, svaka mu čast!
izvinjavam se na upadu,ali nakon sto sam ono sr...pogledo pito sam se ko li je onaj momak. Faris Fejzic je danas zasluzio kapitensku traku u trajno vlasnistvo SVAKA TI CAST FARISE :tokralju: :tokralju: :tokralju:
ja bi Faretovu sestru ženio :salut: pa vi kako hoćete, a fare je kralj iz kučkovića (ako se nisam zajeb'o)
FARE KRALJU! :kralj:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Jorgovan
Kontakt:

Post Postao/la Jorgovan » 11 maj 2014, 05:31

Nakon Tanovog preuzimanja, to je prvi uspjeh za FK Sarajevo, bod vise od Želje :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 maj 2014, 07:51

Pa tek je covjek preuzeo !
Ove godine bod slijedece ce biti deset vjeruj mi. :njanjanja:

jahija

Post Postao/la jahija » 11 maj 2014, 08:36

amypitar je napisao/la:Pa tek je covjek preuzeo !
ja tebi i sličnim tebi ne vjerujem da kažeš da je mlijeko bjelo ja bi rekao da je crno nema šansi pa evo 10 godina Vi lažete prvo sebe svoje navijače pa onda čitavu sportsku javnost.

Siguran sam da će u analima biti upisano koliko je kroz vaš klub igrača prodefilovalo od prošle sezone dosad ja mislim da to treba poslat ginisu da ubaci u rekorde to ijedan iole ozbiljan klub sebi neće dopustiti, bar da imate jedan rekord vrijedan pažnje, **** vještaštvo ko to još voli pa ja paradajz vještački ne volim ne klub.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 maj 2014, 09:31

amypitar je napisao/la:Pa tek je covjek preuzeo !
amypitar je napisao/la:Jos zadnji vezni i jedan klasicni napadac, i niko nam nece moci ništa. ;)
Narocito sad kad je otisao Bisanovic,moraju dovesti iskusnog zadnjeg veznog :idea:
amypitar je napisao/la:Zamisli tandem sa ovim momcima Radovac-Cimorot-Grahovac,pa imali bi te momke bar jos 3-4 godine.Umjesto Vuleta kao odbrambeni ulijece Kovacevic.Tu su jos poprilicno mladi;- Dupovac,Travancic,Handzic,Ćulov,Muharemovic,Velkoski,Bilbija,Aganspahić,te sad novi golman Delac.Niko nema preko 25 godina.
Sa ovim igracima treba graditi buducnost,sto se titule tice tu nema sumnje.
amypitar je napisao/la:Zadnji vezni nam je prioritet.
Evo Čeliku i Horic otisao.
Ja ne vidim da nas Celik moze zaustaviti u Zenici,ali opet treba biti oprezan i pametan.Ne treba ljude provocirati, i dizati tenzije.Od utakmice do utakmice i lagano po titulu. ;)
amypitar je napisao/la:Bez problema mozemo formirati dvije ekipe, i da se obje ekipe bore za vrh tabele

Kod kona je raspad sistema,ako ostanu bez Spahe i Svrake,ja u Olimpicu i Sirokom vidim jedine prave konkurente, za titulu.
Nastavi :kafa:
Ja te volim, volim Željo..

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 11 maj 2014, 09:49

Ne treba sad kritikovati nikoga, zavrsili 4 pa sta, i ne znam sto se uopste obazirete na pitarske postove? U derbiju nam se ne dosudi cist penal i sad ponovo nam ne sviraju cist penal i upravo zbog takvih okolnosti zavrsimo kako zavrsimo.

Drugovi moji, JEDINA utakmica i borba za poziciju koja je bila bitna (rekao bih najvaznija u Istoriji gradskih derbija) odigrala se davne 98godine i tu smo pokazali ko je ko! Kao gosti na toj utakmici smo pokazali domacinu ko je u stvari mali a ko veliki klub, i ako nekome jos uvijek nije jasno da je nakon te utakmice mrznja prema Zelji postala jaca od ljubavi prema vlastitom klubu onda taj neko nece to shvatiti ni za jos 100 godina! Ne moze mene promasaj Tomica toliko razocarati koliko me obradovao Zubanov gol iz 90 min (jbt kad nisam umro od srece), jer to je samo jos jedan derbi u nizu koji apsolutno nije nista odlucivao osim nekog prestiza za mladju raju i za malo prcanja preko foruma i fb! Drugovi moji 98 smo naplatili i otimanje igraca i Videoton i svaku jeb..u nepravdu koju smo istrpili u svojoj bogatoj istoriji. Sezona je zavrsila i kad se sve sabere nije bas dobro ali nije ni lose, glavu gore i dajte malo konstruktivnog razgovora i nemojte se obazirati na ovu djecu sto provociraju jer normalno je da manji i slabiji uvijek zavide jacem i vecem i uvijek ce traziti neki banalan razlog da se bar na jedan sekund i na bilo koji nacin pokusaju poravnati sa njim!

Zeljo, samo Zeljo! ! !
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 maj 2014, 10:33

ma ko zna iznutra kako su funkcionisale stvari u klubu ovu godinu...podvig je što smo se mi i ovako dokopali evrope. a pri tom ne mislim na stvari na terenu, jer smo sa dva pogođena zicera mogli vrlo lako završiti i dva mjesta više, a ni za tri nije falilo bogzna koliko usprkos svemu.

ovo od juče je bitno k'o preklanjski snijeg, samo mi je jako drago da niko ne može reći da smo pustili ili prodali.

a konačno se počelo raditi i na ovim ostalim stvarima i biće finih stvari.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Kajkutenjoyer i 5 gostiju.