FK Igman Konjic

Moderator/ica: GracanicaAA

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Igman Konjic

Post Postao/la samolukavac » 11 maj 2014, 00:20

jasta je napisao/la:Ništa Čapljina nije osigurala!! Pogledaj malo raspored do kraja. Nema šanse da prodaju Banovićima.
Dodaj im 3 boda protiv Troglava, i zadnje kolo im dolazi Podgrmeč i to je to, dvica čista je Budućnost dole, to je davno završena priča ;)

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 11 maj 2014, 04:32

samolukavac je napisao/la:
jasta je napisao/la:Ništa Čapljina nije osigurala!! Pogledaj malo raspored do kraja. Nema šanse da prodaju Banovićima.
Dodaj im 3 boda protiv Troglava, i zadnje kolo im dolazi Podgrmeč i to je to, dvica čista je Budućnost dole, to je davno završena priča ;)
Gospoda su pare uzeli na vrijeme i ne vjerujem da će rizkovati opstanak u zadnjem kolu,zbog njima nevažne ekipe iz Banovića.Ipak,tko zna...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 11 maj 2014, 11:09

senjorsamko je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:
Gospoda su pare uzeli na vrijeme i ne vjerujem da će rizkovati opstanak u zadnjem kolu,zbog njima nevažne ekipe iz Banovića.Ipak,tko zna...
Sjeti se rezultata utakmice Budućnost - Sloboda (1-3) i biće ti jasnije zašto će biti dvica u Čapljini, isto kao i Gošk - Radnički (0-0) a sad će biti dobar rezultat i Orašje - Radnički (za goste), hvala jednom čovjeku za sve :D

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 11 maj 2014, 15:26

Dodaj im 3 boda protiv Troglava, i zadnje kolo im dolazi Podgrmeč i to je to, dvica čista je Budućnost dole, to je davno završena priča ;)[/quote]
Gospoda su pare uzeli na vrijeme i ne vjerujem da će rizkovati opstanak u zadnjem kolu,zbog njima nevažne ekipe iz Banovića.Ipak,tko zna...[/quote]

Sjeti se rezultata utakmice Budućnost - Sloboda (1-3) i biće ti jasnije zašto će biti dvica u Čapljini, isto kao i Gošk - Radnički (0-0) a sad će biti dobar rezultat i Orašje - Radnički (za goste), hvala jednom čovjeku za sve :D[/quote]

Isto kao i zadnje kolo AKO BUDE BILO POTREBE Bratstvo - Branitelj 2

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 maj 2014, 15:34

SARS je napisao/la:Isto kao i zadnje kolo AKO BUDE BILO POTREBE Bratstvo - Branitelj 2
+1 :clap:
🔴⚫️

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 11 maj 2014, 17:28

Evo sad baš čitam,najvjerovatnije da Mladost iz 2. lige sjever ne uđe u 1. ligu Federacije.. Valjda nemaju para šta li,skupa je ovo liga.
Support your local club !

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 11 maj 2014, 17:38

Ma nek sela ostaju u ligi hebo nas ha ya,sto vise seoskih utakmice to ce biti lakse manipulisati ,trgovati,prodavat takmice za porciju pecanja u jablanici,ta ce konjic mi smo vukojebina,zato ce se igrati u doboju kod kaknja ,rodocu ,gabeli ,pred 20 gledetalja ukljucujuci i : redare :twisted: :twisted: :twisted:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 11 maj 2014, 18:53

konjicanin01 je napisao/la:Ma nek sela ostaju u ligi hebo nas ha ya,sto vise seoskih utakmice to ce biti lakse manipulisati ,trgovati,prodavat takmice za porciju pecanja u jablanici,ta ce konjic mi smo vukojebina,zato ce se igrati u doboju kod kaknja ,rodocu ,gabeli ,pred 20 gledetalja ukljucujuci i : redare :twisted: :twisted: :twisted:
Sta ti imas protiv Doboja majke ti???
Prvo pogledaj prosjek gledatelja na domacim utakmicama Mladosti pa onda nesto pricaj.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 maj 2014, 19:40

konjicanin01 je napisao/la:Ma nek sela ostaju u ligi hebo nas ha ya,sto vise seoskih utakmice to ce biti lakse manipulisati ,trgovati,prodavat takmice za porciju pecanja u jablanici,ta ce konjic mi smo vukojebina,zato ce se igrati u doboju kod kaknja ,rodocu ,gabeli ,pred 20 gledetalja ukljucujuci i : redare :twisted: :twisted: :twisted:
Slusaj nesto, nema potrebe omalovazavati bilo koje nase mjesto, ma koliko ono bilo veliko ili malo.
Sto se tice Konjica prelijep gradic, volim ga, on mi je osvjezenje na putu za jadran i zasluzuje jedno mjesto u ovoj ligi, isto tako mislim i za Livno! Problem je sto je novajliji vrlo tesko snaci se u ovoj ligi, bilo da dolazi iz PL ili iz druge lige. Ova liga je yebenija nego UFC!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 11 maj 2014, 19:48

Ma samo da smo mi krenuli na početku sezone kao što sad igramo opstanak nebi došao u pitanje ali izgleda da će nas skupo koštati remi protiv GOŠKa u 4. kolu i još neki drugi rezultati...Jer kao što kažeš,velika je razlika igrati 2. ligu Jug gdje igraš sa nekim klubovima koji se jedva skupe da odigraju utakmicu i igrati sa jednom Slobodom ili jednim Jedinstvom. Šta je tu je,nadati se da ćemo ostat jer opet kažem,90 % da Mladost M. neće ući iz 2. lige sjever tako da bi onda ispadali samo Iskra i Troglav.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 11 maj 2014, 20:03

KonjicBOY je napisao/la:Ma samo da smo mi krenuli na početku sezone kao što sad igramo opstanak nebi došao u pitanje ali izgleda da će nas skupo koštati remi protiv GOŠKa u 4. kolu i još neki drugi rezultati...Jer kao što kažeš,velika je razlika igrati 2. ligu Jug gdje igraš sa nekim klubovima koji se jedva skupe da odigraju utakmicu i igrati sa jednom Slobodom ili jednim Jedinstvom. Šta je tu je,nadati se da ćemo ostat jer opet kažem,90 % da Mladost M. neće ući iz 2. lige sjever tako da bi onda ispadali samo Iskra i Troglav.
Ma cemu smisao igrati ovakvu ligu ,ako ce klub i dalje tavoriti na dnu i cekati kako ce se rjesiti ova pijaca,staces kad imamo nesposobno neambiciozne ljude na celu kluba vec godinama.,,

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 11 maj 2014, 20:07

ziher je napisao/la:
Prvo pogledaj prosjek gledatelja na domacim utakmicama Mladosti pa onda nesto pricaj.
Nista jarane ,nadam se u buducnosti sto vise takvih ekipe vi ste buducnost bh fudbala,eto ima ce te iduce sezone derbi s istoimenom ekipom ;)

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 11 maj 2014, 21:04

konjicanin01 je napisao/la:
ziher je napisao/la:
Nista jarane ,nadam se u buducnosti sto vise takvih ekipe vi ste buducnost bh fudbala,eto ima ce te iduce sezone derbi s istoimenom ekipom ;)
mladost ce sljedece godine imati derbi sa istoimenom ekipom a igman derbi sa turbinom...

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 11 maj 2014, 21:49

konjicanin01 je napisao/la:
ziher je napisao/la:
Mi brate imamo gradski derbi na kojemu je bilo preko 3000 ljudi a ti sto si iskompleksiran to je tvoj problem, a to kako ti sudis o sredinama gdje nikad nisi bio govori o tvojoj inteligenciji, ali da ne kvarimo temu. Ja se nadam da ce Igman uspjeti izboriti opstanak bez obzira na to da li neko zeli uci iz druge lige ili ne.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 11 maj 2014, 22:58

Glupa je ova priča o "selima". Što se mene tiče nek igra svih 16 ekipa iz najvećih zabiti u BiH.
Mladost je za mene bila osvježenje u prvom djelu sezone. Ovo što rade u drugom djeu mi je najblaže rečeno antipatično.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 11 maj 2014, 23:20

jasta je napisao/la:Glupa je ova priča o "selima". Što se mene tiče nek igra svih 16 ekipa iz najvećih zabiti u BiH.
Mladost je za mene bila osvježenje u prvom djelu sezone. Ovo što rade u drugom djeu mi je najblaže rečeno antipatično.
Ok mozda sam se pogresno izrazio,moj komentar je samo reakcija na nesposobnost ljudi koji vode oaj klub,klub koji je nekad bio na pragu ulaska u elitni rang ex yu,kaze ovaj bilo 3000 ljudi pitam se zbog cega ste dolazili kad vam je rezultat unaprijed bio poznat?

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 12 maj 2014, 07:31

Rezultat u Kaknju nije bio poznat niti dogovoren, jest da je bilo pokusaja da se dogovori ali su to celnici Rudara glatko odbili, valjda smatrajući da ce nas dobiti. Cinjenica je da je Rudar slabo odigrao, ali slabo odigra i Barca i Celzi i City i svi znaju imati los dan,kada ih pobjedi daleko slabiji klub. Sad sto pojedini pokusaju da umanje kiks Rudara i ispadanje iz utrke za PL to je njihov problem, a mi smo zasluzeno pobjedili to ti garantujem.

A sto se tice stimanja u ovoj ligi 95% timova stima i trguje, pa sad je samo pitanje ko ce iz svega najbolje profitirati. Nazalost je tako, i to se ne moze promijeniti. A nije Mladost izmislila to nego su samo prepisali od onih koji su odranije u ovoj ligi :D

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 13 maj 2014, 15:44

Po svemu sudeci sutra ce se igrati vaterpolo u Konjicu. Kisa pada citav dan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 13 maj 2014, 19:30

A što je najžalosnije, tek od večeras najavljuju nevrijeme... :)

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 14 maj 2014, 20:45

Dobro je.. Danas su momci mogli i do veće prednosti ali nisu iskoristili sve šanse. Sada pauzirati pa sa Mladosti odigrat i osluškivati rezultate Budućnosti i Branitelja... Nadam se da će Igman ostati,ovi momci su to zaslužili.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, Skojevska i 21 gost.