RK Konjuh
Re: RK Konjuh
Poslije poraza u Derventi euforija u gradu. Večeras gostuje Izviđač i bit će preko hiljadu navijača.
20:00safet13 je napisao/la:U kolko igra Konjuh vcrs?

Hvala Bogu,i corava koka zrno nabode (naravno mislim na Jaskica)
RK KONJUH-RK MAGLAJ 30:23 Cestitke IDEMO DALJE,HOCEMO TITULU !!!
RK KONJUH-RK MAGLAJ 30:23 Cestitke IDEMO DALJE,HOCEMO TITULU !!!
-
Napiso sam ja jos prije 2 mjeseca da momku(Adnan Jaškić)treba vremena ;)a sad kad podje palit,"neće mu kamionom lopti moć navući":):):)
-
- Kontakt:
Konjuh je šampion oooo,Konjuh je šampion oooo... 

RK Konjuh 30 - 24 RK Borac BL
moze li selektor nekada navratiti do zivinica da pogleda kakvih rukometasa ima u zivinicama **** ti vise menadzere neka vidi sta gafar radi nikolicu i ostalima a neki gradjan i halilkovici igrau svaka njima cast ali zaista gafi nisu ni do koljena i ima tu jos materijala a i rezultat vam sve govori 30 24
Samo Sarajevo
u pravu si, momak je prejak igrac i klasa za ove spomenute. Izdominirao je Nikolica, jedva cekam okrsaj njega i Gradjana da mu Gafar pokaze ko je tata.moze li selektor nekada navratiti do zivinica da pogleda kakvih rukometasa ima u zivinicama **** ti vise menadzere neka vidi sta gafar radi nikolicu i ostalima a neki gradjan i halilkovici igrau svaka njima cast ali zaista gafi nisu ni do koljena i ima tu jos materijala a i rezultat vam sve govori 30 24
Bravo Konjuh, velika pobjeda, bravo i za publiku...
protiv Gračanice je 2-3 puta promašio cijeli gol
, da se razumijemo i ja tvrdim da je dobar igrač ali dešava se i najboljim 

ma brate nije problem promasiti i cijeli go i kontur i sve ako se razumis malo u rukomet shvati ces koji prostor otvara svojim suigracima i kada ide prema njemu lopta 3 mu nemogu nista dok je bio mladji menii covjek nije znao hodati ali sada je momak vrh svaka mu castno rules je napisao/la:protiv Gračanice je 2-3 puta promašio cijeli gol, da se razumijemo i ja tvrdim da je dobar igrač ali dešava se i najboljim
Samo Sarajevo
on će sigurno igrati u Reprezentaciji , ali dok je u Konjuhu očito da ga neće zvati... , možda sad kad budete šampioni
, ja lično mislim da bi on trebao stopama Adama Savića ili braće Burića 

-
- Kontakt:
Gafo zvijer, Seke k'o kineski zid, Zildza Hulk, na krila ne treba trositi rijeci, svaka je suvisna, Sidik k'o i uvijek azdaha. Po meni igrac utakmice Smajic. Pored sedmeraca, pokazao je da jako dobro zna razigrati, jednostavno momak ima viziju. Sve u svemu, cijela ekipa 10+
Odlična rukometna predstava, frenetična borbenost domaćina i atmosfera za pamćenje. Borac takođe hrabro i dobro odigrao, evidentna je kratka klupa i mislim da je rezultat previsok, a novinarska pisanja o lakoj pobjedi su nerealna. Prelomni trenutak utakmice bio je period igre u drugom poluvremenu kad se golman Omerović razbranio. Svi u domaćem sastavu bili su odlični, a posebno Hadžiomerović (doduše igrao uglavnom u napadu). Sudijski par izgubljen, ali to je već stara priča. Jednostavno ne znaju. Problem u dvorani je bio kondenzat i često brisanje parketa, pa je bilo i par "proklizavanja" i lakših istegnuća.
Cestitam momcima na velikoj utakmici,znaci kapa do poda,ovo je velika pobjeda,jos ako se uspije uvezati pobjeda u zenici,bosnu dobijamo sigurno,nakon 3 kola bit cemo vec jednom rukom na peharu 
Citava ekipa odigrala odlicno,jedino odbrana zajedno sa golmanom bila katastrofa prvih 15 minuta,al se sidik oduzio na kraju kad je bilo najpotrebnije. Gafa odlican,mislim da iz utakmice u utakmicu pokazuje da je ovu nasu ligu prerastao,zildzic u top formi koja traje vec zadnjih 6-7 utakmica,seke zvijer u odbrani,znaci sigurno medju top 3 odbrambena igraca lige ako ne i najbolji,igra kao pravi kapiten i vodja na terenu,bodri i motivira suigrace,psihicki izvlaci ekipu iz crnih rupa,seke svaka ti cast,smajic dobar,krila odradila svoj posao extra dobro,velike pohvale za kapitena harisa koji je odigrao vrhunski,pogadjao iz teskih situacija,smirivao ekipu kad je bilo potrebno,sinoc pokazao svoje veliko igračko iskustvo.
Naravno velika pohvala i za atmosferu u dvorani,koju su predvodili dragonsi i ona mala grupica momaka iz grada na sredini tribine uz teren .... prelijepo je vidjeti onako punu dvoranu

Citava ekipa odigrala odlicno,jedino odbrana zajedno sa golmanom bila katastrofa prvih 15 minuta,al se sidik oduzio na kraju kad je bilo najpotrebnije. Gafa odlican,mislim da iz utakmice u utakmicu pokazuje da je ovu nasu ligu prerastao,zildzic u top formi koja traje vec zadnjih 6-7 utakmica,seke zvijer u odbrani,znaci sigurno medju top 3 odbrambena igraca lige ako ne i najbolji,igra kao pravi kapiten i vodja na terenu,bodri i motivira suigrace,psihicki izvlaci ekipu iz crnih rupa,seke svaka ti cast,smajic dobar,krila odradila svoj posao extra dobro,velike pohvale za kapitena harisa koji je odigrao vrhunski,pogadjao iz teskih situacija,smirivao ekipu kad je bilo potrebno,sinoc pokazao svoje veliko igračko iskustvo.
Naravno velika pohvala i za atmosferu u dvorani,koju su predvodili dragonsi i ona mala grupica momaka iz grada na sredini tribine uz teren .... prelijepo je vidjeti onako punu dvoranu

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma šteta je realno što nema i druge tribine na kontra strani. Barem 3-4 reda stolica. Realno, dvorana je slaba za standard koji drži naš klub.
Gafo i Zildža prejaki
Gafo i Zildža prejaki

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kako je lijepo posjetiti ovu stranicu,sve rijeci hvale i jest svaka cast nasim momcima,svtvarno su ostavili srce na terenu i zasluzeno pobjedili,svaka cast divnoj publici koji ih prate svaku utakmicu,ovi momci mogu do titule !!! To su pokazali i juce u utakmici protiv aktuelnog prvaka nase zemlje.
A slazem se da Hadziomerovic i Zildzic najvise pokazuju ove sezone,iako mislim da je Zildzic trenutno broj 1 jer igra i odbranu i napad na jednom zavidnom nivou .. prava je radilica,i puno vise se trosi i od Memica i Gafara jer oni igraju samo u jednom smijeru .. odbrani odnosno napadu,al sve je to super,sve je to gospodin Risjic dobro poslozio,hvala mu od srca IDEMO DO TITULE
A slazem se da Hadziomerovic i Zildzic najvise pokazuju ove sezone,iako mislim da je Zildzic trenutno broj 1 jer igra i odbranu i napad na jednom zavidnom nivou .. prava je radilica,i puno vise se trosi i od Memica i Gafara jer oni igraju samo u jednom smijeru .. odbrani odnosno napadu,al sve je to super,sve je to gospodin Risjic dobro poslozio,hvala mu od srca IDEMO DO TITULE

Polako ljudi bez dizanja euforije o osvajanju titule itd. tek smo prvu utakmicu odigrali, ima ih jos 5, nedaj boze kakvog kiksa. Samo lagano. Ovako svaku utakmicu da odigramo ko veceras, bice sve OK.
sad u zenici pazi koliko ces dati golovaemirmujan je napisao/la:Polako ljudi bez dizanja euforije o osvajanju titule itd. tek smo prvu utakmicu odigrali, ima ih jos 5, nedaj boze kakvog kiksa. Samo lagano. Ovako svaku utakmicu da odigramo ko veceras, bice sve OK.

Samo Sarajevo
Kakav vam je Jaskic imal kakve vajde od njega znam da ste na pocetku puno kukali na njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.