NK Zvijezda Gradačac

ghost666
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ghost666 » 10 maj 2014, 12:50

Najzalosnije ce bit sto ce karte imat ljudi koji ne znaju sta je fudbal i nikad nisu bili na stadionu kaoo npr edis dervisagic njem je bitno sam da se slikaje...zalosno ali istinito

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 maj 2014, 14:42

ghost666 je napisao/la:Najzalosnije ce bit sto ce karte imat ljudi koji ne znaju sta je fudbal i nikad nisu bili na stadionu kaoo npr edis dervisagic njem je bitno sam da se slikaje...zalosno ali istinito
Tacno tako, 12 dana do utakmice a nit se zna ko ce ni gdje prodavat karte, zalosno je sto ce ova utakmice biti iskoristane u predizbornu kampanju

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 maj 2014, 15:16

Tkanton je napisao/la:
ghost666 je napisao/la:Najzalosnije ce bit sto ce karte imat ljudi koji ne znaju sta je fudbal i nikad nisu bili na stadionu kaoo npr edis dervisagic njem je bitno sam da se slikaje...zalosno ali istinito
Tacno tako, 12 dana do utakmice a nit se zna ko ce ni gdje prodavat karte, zalosno je sto ce ova utakmice biti iskoristane u predizbornu kampanju
pa ako cemo realno onda samo nekih 500 ljudi iz gradacca zasluzuju da dobiju kartu.to su oni najodaniji koji uvijek dodu na stadion kada igra zvijezda i kojima nije bitno ko je protivnik i kakav ce rezultat biti.iskreno sam misljenja da ce ti ljudi i dobiti karte a za ostale neznam kako ce biti.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 maj 2014, 19:18

sezona za zaborav,pogledajte samo tabelu :oops: :oops: :oops:

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 maj 2014, 19:49

Umjesto da u prvom poluvremenu natrpas mrezu protivnika,zbog za.ebancije ko i kako će dati gol.Vitez sve nase promasaje kazni u drugom.Definitivno smo uz Leotar najgori i ako se ne uradi nesto po pitanju pojačanja i organizacije sčljedeće sezone ćemo biti Leotar,mozda i gori.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 10 maj 2014, 19:50

mozda dovesti napadaca iz ruDARA covjek je dao 9 golova,neznam mu ime,i kantrar nije los,samo malo zivcan :thumbdown:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 maj 2014, 20:18

Treba neki transparent razviti kada bude repka,tipa SRETNO ZMAJEVI...............preko cijele tribine,organizatori neka se pobrinu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 maj 2014, 23:26

sezona je zavrsena,hvala bogu ostali smo i opasno smo visili.nadam se da necemo vise ovako strepiti za opstanak gotovo do zadnjeg kola.
vjerujem da ce se nasi ubrzo okrenuti dovodenju pojacanja.mislim da bi bilo pametno sto prije probati dovesti neke igrace gdje nam najvise skripi.

po svemu sudeci u odbrani imamo najvise problema.trebalo bi probati dovesti stakica iz rudara i matiju kataneca iz radnika. od napadaca od koristi bi nam bili zoran nikic,marko obradovic i dejan vucic iz radnika ili igor radovanovic iz slavije takoder nije los kantar misan i rastoka. tu je jos vezni iz slavije zarko karamatic. treba se okrenuti dovodenju iskusnijih igraca koji vec imaju iskustvo igranja premijer lige,netreba dovoditi anonimuse iz okolnih sela bas zbog cinjenice da jedan zulic ili zuhric ili music bajalica i drugi zauzimaju mjesto nasim mladim igracima.vidi se da imamo potencijala u mladim kategorijama sto znaci uz ove stare igrace dopunjavati sa omladincima i mislim da ne bi trebalo biti problema...
probati zadrzati susica ordagu radivojevica jugovica adama lazarevskog bubu i jednog od stopera ili islamagica ili karavdica uz par ciljanih pojacanja i nasu djecu ekipa za respekt

Nova sezona nova nafaka

ghost666
Kontakt:

Post Postao/la ghost666 » 10 maj 2014, 23:39

mozel mi neko reci ocel se karte za repku prodavati ili ce biti podijeljene guzicarima?malo me je postrah radi toga da nas pola nece doci do karte mislim oni sto prate klub. jbg dok nurdo podijeli svojima 100 karti dok oti njegovi podijele svojim 100 i tako to ide edis svojim 100 ako me iko razumije o cemu pricam

ghost666
Kontakt:

Post Postao/la ghost666 » 10 maj 2014, 23:41

a u vezi transa bolje bi bilo da bude "zmajevi sletjeli u zmajevo gnijeezdo" i onda pjevat citav stadion je... te srajvo"o ooooo ooooo ooooo :D

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 11 maj 2014, 10:53

de **** vas repka. klub vas izlevati na zadnjoj utakmici, i vi dodjete i sve o cemu pricate je REPKA.
To sto smo mi grlo derali citavu sezonu samo da bi gledali kako gube utakmicu za utakmicom nije bitno?
To sto oni nakon svega sto smo MI prosli zbog njih ne mogu doci do nas i pozdravit nas makar.. ni to nije bitno?
Ljudi bolan pa i vi ste dali para i para za ulaznice samo da bi gledali kako oni vezu poraz za porazom kod kuce.

Toliko ste zaludjeni Safetom da ste potpuno zaboravili sta se desava oko vas.
Ako ste sta ne promijeni, sljedece sezone necemo ni 5 bodova sakupit. :thumbdown:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 maj 2014, 11:12

TheAlchemistRD07 je napisao/la:de **** vas repka. klub vas izlevati na zadnjoj utakmici, i vi dodjete i sve o cemu pricate je REPKA.
To sto smo mi grlo derali citavu sezonu samo da bi gledali kako gube utakmicu za utakmicom nije bitno?
To sto oni nakon svega sto smo MI prosli zbog njih ne mogu doci do nas i pozdravit nas makar.. ni to nije bitno?
Ljudi bolan pa i vi ste dali para i para za ulaznice samo da bi gledali kako oni vezu poraz za porazom kod kuce.

Toliko ste zaludjeni Safetom da ste potpuno zaboravili sta se desava oko vas.
Ako ste sta ne promijeni, sljedece sezone necemo ni 5 bodova sakupit. :thumbdown:
Svima nama je poznato sta se desavalo u Zvijezdi.Nizasta se nismo pitali,već oni koji su o svemu odlučivali odlučili su i oko opstanka.Klub treba u iduću sezonu ući na zdravim temeljima,bez ličnih interesa,a onda će se publika vratiti i biće Zvijezda predmet rasprave.Ovako,sada uzivajmo o repki. ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 maj 2014, 21:56

crvenobijeli je napisao/la:mozda dovesti napadaca iz ruDARA covjek je dao 9 golova,neznam mu ime,i kantrar nije los,samo malo zivcan :thumbdown:
Kantar,kik bokser :lol: :lol: :lol: ,jučer slomio Svraku,koliko će samo utakmica ne igranja dobiti.

ghost666
Kontakt:

Post Postao/la ghost666 » 11 maj 2014, 23:31

da li ce bit organizovanog navijana kad bude repka dolazila i karte u srijedu stizu kako sam ja cu0

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2014, 09:23

Drina se vraca u PL mozda ostanemo i sledece sezone hohoho

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 maj 2014, 13:12

navodno je utakmice borac zvijezda i borac travnik pod istragom.

i jos evo vidim da su pozvani mico i colic u u 21 za prijateljsku sa seniorima

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 maj 2014, 15:43

astra1922 je napisao/la:navodno je utakmice borac zvijezda i borac travnik pod istragom.

Znalo se da onakva Zvijezda ne moze pobijediti nikog kod kuće,a kamoli Borca u B.Luci.I ako dokazu,oduzmu tri boda nama i Travniku, opet Rudar ne moze opstat....Avdukić bi zbog pustanja onakvih lopti u mrezu protiv Zvijezde,a posebno Travnika ,mogao izgubiti status reprezentativca.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 maj 2014, 17:56

vatreni je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:navodno je utakmice borac zvijezda i borac travnik pod istragom.

Znalo se da onakva Zvijezda ne moze pobijediti nikog kod kuće,a kamoli Borca u B.Luci.I ako dokazu,oduzmu tri boda nama i Travniku, opet Rudar ne moze opstat....Avdukić bi zbog pustanja onakvih lopti u mrezu protiv Zvijezde,a posebno Travnika ,mogao izgubiti status reprezentativca.
ako se dokaze da je neko namjestio, ne oduzimaju se samo tri boda, nego je kazna daleko veca, npr prosle sezone su dvije ekipe u drugoj TK ligi kaznjene zbog najmestanja utakmice, i utakmica se proglasila nevazecom, te im se oduzelo po 6 bodova....ali od ove price nema nista, nema tog klluba u nasoj ligi koji nije namjestao utakmice, neki manje, neki vise...

Utakmica Borac-Zvijezda nije namjestena, Zvijezda je u toj utakmici imala srece, i igracima Zvijezde nikad nece biti jasno kako su uspjeli pob'jediti...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 maj 2014, 19:43

Kad NISTA nije uradjeno po pitanju utakmice Leotar-Zeljeznicar gdje je sve bilo na nivou djecijeg namijestanja i toliko ocito onda cisto sumnjam da ce se desit nesto i za ove utakmice sa borcem

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 maj 2014, 13:19

[youtube][/youtube]
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.