Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsene- ... lom/130819" onclick="window.open(this.href);return false; 

Najbolje bi bilo da sada osvoji trofej (veliki, a ne neki kup) i da se dostojanstveno oprosti.
Zasluzio je to. Vec odavno.
Onda dovesti nekog ambicioznijeg. Npr. Dennis Bergkamp. Nije mi slucajno pao na pamet nego sam vidio da mu je danas rodjendan. Ovom prilikom moje iskrene cestitke. Sve naj Dennise. Sa 45 godina si zreo za nove i vece izazove od ovih koje sada imas u Ajaxu.
Zasluzio je to. Vec odavno.

Onda dovesti nekog ambicioznijeg. Npr. Dennis Bergkamp. Nije mi slucajno pao na pamet nego sam vidio da mu je danas rodjendan. Ovom prilikom moje iskrene cestitke. Sve naj Dennise. Sa 45 godina si zreo za nove i vece izazove od ovih koje sada imas u Ajaxu.
Još jedna sezona i on treba ići, osvojio il ne...
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mnoge stranice na fejsu prenose kako smo doveli prvo pojačanje...riječ je o S.Aurier-u...navodno riječ je o petogodišnjem ugovoru...ostaje da u narednim danima vidimo imal' istine u ovom-e
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Moram da kažem da mi je u jednu ruku žao što Sagna ide zbog njegovog dosadašnjeg odnosa prema klubu, kada je bio najbolji i kada su mnogi očekivali da ode iz kluba jer je bio tražena roba on je ostao, a opet s druge strane drago mi je što ide jer nam je potreban neko ko će osvježiti malo bekovsku poziciju, Sagna je istrošen, Aurier je u stanju ponuditi nam ono što nam treba, u to ne sumnjam jer je veoma dobar igrač.
Bender / Martinez / Šnajderlin / izletit će i neko četvrti i peti 100% tako da ne očekujem niti jednog od ove trojice- Holding midfielder, samo da se zamijeni Krezo više, dosadio je i Bogu i narodu, samo Wengeru još uvijek izgleda nije jer izgleda da on ima taj winning attitude.
Krilo davno rečeno ko treba da bude glavna meta : Reus, Draxler, Griezmann. Tim redom.
Napad kratko i jasno : Dodji Najdraži!

Bender / Martinez / Šnajderlin / izletit će i neko četvrti i peti 100% tako da ne očekujem niti jednog od ove trojice- Holding midfielder, samo da se zamijeni Krezo više, dosadio je i Bogu i narodu, samo Wengeru još uvijek izgleda nije jer izgleda da on ima taj winning attitude.

Krilo davno rečeno ko treba da bude glavna meta : Reus, Draxler, Griezmann. Tim redom.
Napad kratko i jasno : Dodji Najdraži!
Reus je naš. Puma sredilaFormat je napisao/la:Sta bi vi Reusa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Haha da ne budu Johnsona sredili 

Zeljeznicar! 1921 !
http://www1.skysports.com/football/news ... his-summer
ende i na tu priču"We had a small problem to agree (a new deal), and I don't think I stay at Arsenal at the end of the season."
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Neki kup? FA kup je najstarije takmicenje i definitivno takmicenje vrijedno spomena. Uz to, ako ne zaboravimo da bi mogucim osvajanjem ovog kupa stigli United po broju titula i izjednacili se na vrhu, dobijemo da je ovo veeeeeoma vazan kup za Arsenal.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Znači Aurier 100% u Arsenalu, odlično. Bek koji je navijač kluba i koji ima strašan potencijal + 21 godina = bek za idućih 10 godina haj vooozdra
može izvor druže....frankqqqqq je napisao/la:Znači Aurier 100% u Arsenalu, odlično. Bek koji je navijač kluba i koji ima strašan potencijal + 21 godina = bek za idućih 10 godina haj vooozdra
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Orion87 je napisao/la:može izvor druže....frankqqqqq je napisao/la:Znači Aurier 100% u Arsenalu, odlično. Bek koji je navijač kluba i koji ima strašan potencijal + 21 godina = bek za idućih 10 godina haj vooozdra

A.F.C. Bournemouth!
hahhahhahahahahhahahhahhahhahhahrambo16 je napisao/la:Orion87 je napisao/la:može izvor druže....frankqqqqq je napisao/la:Znači Aurier 100% u Arsenalu, odlično. Bek koji je navijač kluba i koji ima strašan potencijal + 21 godina = bek za idućih 10 godina haj vooozdra

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ubuduce pitaj 'moze li hajr cesma'

Hahahahahaha
Ala budale da Bog sačuva
Ala budale da Bog sačuva

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
rambo16 je napisao/la:Orion87 je napisao/la:može izvor druže....frankqqqqq je napisao/la:Znači Aurier 100% u Arsenalu, odlično. Bek koji je navijač kluba i koji ima strašan potencijal + 21 godina = bek za idućih 10 godina haj vooozdra
1946
Rumours that Diaby will be starting and a few of our big players will be rested for the F.A Cup final!
A.F.C. Bournemouth!
Hafiz i Sanogo strijelci danasrambo16 je napisao/la:Rumours that Diaby will be starting and a few of our big players will be rested for the F.A Cup final!

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ARSENAL: Fabianski, Jenkinson, Sagna, Koscielny, Gibbs, Arteta, Rosicky, Ramsey, Ozil, Podolski, Giroud
Ipak nista od Hafiza
I ne kontam zasto Szczesny ne brani
Ipak nista od Hafiza
I ne kontam zasto Szczesny ne brani

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.