normalaba je napisao/la:

normalaba je napisao/la:
Ma ja pepsikolas a ko se zadnji smije,najkasnije se nasmije.kokakolas je napisao/la:Bravo haki, prvi put si pokazao malo intelekta i smislio dobar fazon. Nasmijao si me, ali ono pravo
Brata svoga u sahunormalaba je napisao/la:Pape dominira xD
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Gledaj kako se niz konja vranog spustila zastava dinastije Plantagenet dok Pape poput Edwarda I Longshanksa protivnicima utjeruje strah u kosti.normalaba je napisao/la:
U inat dusmanima![]()
![]()
![]()
Nigerijce dobijamo na Papetovu legendarnost.Oni kad istrce na teren pitace,ko je taj veliki vrač Pape a kad ga ugledaju zurit ce iz strahopostovanja u njega pola sata.U medjuvremenu cemo ih mi busiti.normalaba je napisao/la:
U inat dusmanima![]()
![]()
![]()
Pape div, sah i takticki mag xDdrummer je napisao/la:Nigerijce dobijamo na Papetovu legendarnost.Oni kad istrce na teren pitace,ko je taj veliki vrač Pape a kad ga ugledaju zurit ce iz strahopostovanja u njega pola sata.U medjuvremenu cemo ih mi busiti.normalaba je napisao/la:
U inat dusmanima![]()
![]()
![]()
"Safete dilbere ovako više ne mere"Head je napisao/la:Evo i Zvezde Granda podrzavaju Safeta.
Savršeno nas vodiš do mega uspjeha..apolo je napisao/la:Pape, vecina je uz tebe .Savrseno nas vodis do mega uspjeha na SP. Izdrzi!! Svaku vecer nesto proucim za tvoje zdravlje, jer takvog strucnjaka Bosna jos nije imala. Pod tvojom palicom aBd jos dugo godina. Ponosni smo na tvoje uspjehe, i na uspjehe nase reprezentacije. Kad si Ti dosao na celo nase reprezentacije sve stvari su legle ono kao Hanko pod Mahmuta.
Nikad a mozda ni tadDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kad ce se znati dodatnih 6 imena koji moraju biti poslani Fifi u slucaju povreda???
Pa svima je poznato da su germanski igraci veoma fleksibilni. Vrso je bio sve na spisku osim golmana, a i Svino je preko noci postao defanzivni vezni.Cigri je napisao/la:Nikad a mozda ni tadDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kad ce se znati dodatnih 6 imena koji moraju biti poslani Fifi u slucaju povreda???jedino ako se povrede dva tokom priprema jedan ce uskociti.. sve je fino uradio Pape, strpao 24 tj. jedan otpada (vec on zna koji) ako se jedan povrijedi ne bitno bio stoper ili napadac ulazi taj 24..