NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Mirzoni89
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Mirzoni89 » 10 maj 2014, 19:24

Mladi Muminović za pobjedu, hvala ti momčino na debiju si pokazao kako se bori za voljeni dres...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 10 maj 2014, 19:32

Svaka cast Muminovicu. Ne bi li i ova liga izbacila kakvog talenta.

Nego, ruku na srce,nemoj da se ljutite ili napadate,saljite kofere za Kakanj,a i za Mostar. Zadnja sansa je u srijedu.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 maj 2014, 19:39

Cestitke na pobjedi :cool:

besko
Kontakt:

Post Postao/la besko » 10 maj 2014, 19:40

sekretar je napisao/la:Svaka cast Muminovicu. Ne bi li i ova liga izbacila kakvog talenta.

Nego, ruku na srce,nemoj da se ljutite ili napadate,saljite kofere za Kakanj,a i za Mostar. Zadnja sansa je u srijedu.
nema ljutnje stari. U pravu si skroz. Danas je bilo igru briši bodove piši. Po meni igrači koji su se borili i izborili ovi pobjedu su prvo Ani, koji je 20 puta probio po strani a na kraju i asistirao iako je mogao sam završiti, zatim Čizma koji nadopunjavao sa Anijem. Benjo pokazao veliku borbenost. Kova jedini siguran u odbrani i Reno donekle. I naš junior koji je i dao gol mali Muminović pokazao kako se igra za svoj klub. Ostali čista nula. To je bar moje mišljenje. Pozz

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 10 maj 2014, 19:45

besko je napisao/la:
sekretar je napisao/la:Svaka cast Muminovicu. Ne bi li i ova liga izbacila kakvog talenta.

nema ljutnje stari. U pravu si skroz. Danas je bilo igru briši bodove piši. Po meni igrači koji su se borili i izborili ovi pobjedu su prvo Ani, koji je 20 puta probio po strani a na kraju i asistirao iako je mogao sam završiti, zatim Čizma koji nadopunjavao sa Anijem. Benjo pokazao veliku borbenost. Kova jedini siguran u odbrani i Reno donekle. I naš junior koji je i dao gol mali Muminović pokazao kako se igra za svoj klub. Ostali čista nula. To je bar moje mišljenje. Pozz
naravno,treba imati realno misljenje,kao sto i svako ima pravo na svoje misljenje. Npr. Nuspahic je momak koje sam gledao desetak puta,sto prosle sezone,sto ove i momak svaki put odigra dobru partiju. Ali ove sezone pogotovo dobija malo puta priliku,a svaki put lijepo odigra. Samo sto ga nasi znalci-treneri ovako unistise,jer mu ne daju minutazu u najboljim godinama kad mu je to potrebno. I propast ce dijete,a talenat je.

Dalje,iduce kolo,kao sto svi znao jedina sansa za kiks Slobode do kraja. Kao sto i znamo da Jedinstvo ne moze dobiti Rudara osim ako ne kupi. Znaci debelo premirati BRanitelja, pokusati cak dole raditi i sa sudijama,a u Kaknju platiti 20 milja i cao.

besko
Kontakt:

Post Postao/la besko » 10 maj 2014, 19:53

sekretar je napisao/la:
besko je napisao/la:

naravno,treba imati realno misljenje,kao sto i svako ima pravo na svoje misljenje. Npr. Nuspahic je momak koje sam gledao desetak puta,sto prosle sezone,sto ove i momak svaki put odigra dobru partiju. Ali ove sezone pogotovo dobija malo puta priliku,a svaki put lijepo odigra. Samo sto ga nasi znalci-treneri ovako unistise,jer mu ne daju minutazu u najboljim godinama kad mu je to potrebno. I propast ce dijete,a talenat je.

Dalje,iduce kolo,kao sto svi znao jedina sansa za kiks Slobode do kraja. Kao sto i znamo da Jedinstvo ne moze dobiti Rudara osim ako ne kupi. Znaci debelo premirati BRanitelja, pokusati cak dole raditi i sa sudijama,a u Kaknju platiti 20 milja i cao.
Slažem se u potpunosti. Ako misle do bodova protiv Rudara i Branitelja nek ponesu 2 kofera i to je to. Za Rudar nisam siguran da će htjeti nama prodati zbog Slobode ali ko više ponudi njegovi su bodovi. Za Branitelj tu se nema šta pričati jer Hercegovci bi i mater prodali za pare. Vidjećemo šta će biti ali će sigurno biti kao i ovaj smajli :hmmmm: hehehe. Pozz

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 maj 2014, 20:14

U srijedu smo prvi abd :kafa:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 maj 2014, 20:15

Nema više ni rakije medovače u Bihaću :yawn:
075

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 10 maj 2014, 21:19

Idemo u viši rang :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 maj 2014, 21:32

nerkolfc je napisao/la:Idemo u viši rang :kafa:
Ko je sad odlucio da idete ?
🔴⚫️

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 maj 2014, 21:33

Skver je napisao/la:
Pa mi ne znamo drugacije nego sa crnim koferom, :opaopa:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 10 maj 2014, 21:42

Ljudi , imajte na umu da je lakse Branitelju primiti pare od Slobode i pustiti im utakmicu , nego uzeti od nas pare pa pobjediti ili igrati nerjeseno protiv njih. Ja mislim da ce Azmir platiti koliko ovi zinu i bojim se da nose bodove iz Mostara i samim tim pitanje prvaka ove lige je rijeseno. Vidjet cemo sta ce biti ali ja se ne nadam toliko da Branitelj moze uzeti bodove Slobodi ali eto , sacekajmo i tu srijedu i konacnu odluku.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 10 maj 2014, 21:42

Pozdrav Premijerligašu iz Bihaća. Nadam se da će i Sloboda nekad ući u tu famoznu PL pa da i tamo igramo utakmice.
Jeste li s' obje noge čvrsto u PL ili ste i dalje sa jednom samo? :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 maj 2014, 21:48

LloriS je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Pa mi ne znamo drugacije nego sa crnim koferom, :opaopa:
Stvarno ovdje ima djece koja kompromituju svoj klub, ako pises o crnim koferima ne mozes govoriti u mnozini, to je dijete drago neciji novac o kojem ti sigurno ne odlucujes, vjerovatno tebi i kad bi dali taj kofer ti ne bi znao ni otici gore do Željave sa njim.
🔴⚫️

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 10 maj 2014, 21:52

nema ba ljudi nikakvih kofera. šta je vama, lupate po forumum bezveze.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 maj 2014, 22:02

Rasut ce vas Rudar Kakanj ko rizu, djaba se samo nadate jer dole nemate sta trazit realno, jer bi i najgluplji covjek znao da ako pobijedite da nije regularno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 10 maj 2014, 22:04

fukara87 je napisao/la:Rasut ce vas Rudar Kakanj ko rizu, djaba se samo nadate jer dole nemate sta trazit realno, jer bi i najgluplji covjek znao da ako pobijedite da nije regularno.
Svi znaju da je utakmica Bratstvo Buducnost neregularna i sta ce se sad poduzeti? NISTA!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 maj 2014, 22:11

Zasto ne bi bila regularna ? pa ta ista Buducnost je pobijedila Jedinstvo i sto ne bi pobijedili Bratstvo ali svakako ne mozes poredit tu utakmicu i ovu sad u Kaknju .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 10 maj 2014, 22:14

fukara87 je napisao/la:Zasto ne bi bila regularna ? pa ta ista Buducnost je pobijedila Jedinstvo i sto ne bi pobijedili Bratstvo ali svakako ne mozes poredit tu utakmicu i ovu sad u Kaknju .
Pa vidio sam video :D Providno skroz.

Ja ne pricam o nikakvoj kupovini od strane Jedinstva, ja jednostavno vjerujem u ovu ekipu ;)

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 10 maj 2014, 22:14

Kako je prošle sezone Jedinstvo pobijedilo u Gračanici :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 6 gostiju.