NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Mladi Muminović za pobjedu, hvala ti momčino na debiju si pokazao kako se bori za voljeni dres...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Svaka cast Muminovicu. Ne bi li i ova liga izbacila kakvog talenta.
Nego, ruku na srce,nemoj da se ljutite ili napadate,saljite kofere za Kakanj,a i za Mostar. Zadnja sansa je u srijedu.
Nego, ruku na srce,nemoj da se ljutite ili napadate,saljite kofere za Kakanj,a i za Mostar. Zadnja sansa je u srijedu.
Cestitke na pobjedi 

nema ljutnje stari. U pravu si skroz. Danas je bilo igru briši bodove piši. Po meni igrači koji su se borili i izborili ovi pobjedu su prvo Ani, koji je 20 puta probio po strani a na kraju i asistirao iako je mogao sam završiti, zatim Čizma koji nadopunjavao sa Anijem. Benjo pokazao veliku borbenost. Kova jedini siguran u odbrani i Reno donekle. I naš junior koji je i dao gol mali Muminović pokazao kako se igra za svoj klub. Ostali čista nula. To je bar moje mišljenje. Pozzsekretar je napisao/la:Svaka cast Muminovicu. Ne bi li i ova liga izbacila kakvog talenta.
naravno,treba imati realno misljenje,kao sto i svako ima pravo na svoje misljenje. Npr. Nuspahic je momak koje sam gledao desetak puta,sto prosle sezone,sto ove i momak svaki put odigra dobru partiju. Ali ove sezone pogotovo dobija malo puta priliku,a svaki put lijepo odigra. Samo sto ga nasi znalci-treneri ovako unistise,jer mu ne daju minutazu u najboljim godinama kad mu je to potrebno. I propast ce dijete,a talenat je.besko je napisao/la:nema ljutnje stari. U pravu si skroz. Danas je bilo igru briši bodove piši. Po meni igrači koji su se borili i izborili ovi pobjedu su prvo Ani, koji je 20 puta probio po strani a na kraju i asistirao iako je mogao sam završiti, zatim Čizma koji nadopunjavao sa Anijem. Benjo pokazao veliku borbenost. Kova jedini siguran u odbrani i Reno donekle. I naš junior koji je i dao gol mali Muminović pokazao kako se igra za svoj klub. Ostali čista nula. To je bar moje mišljenje. Pozzsekretar je napisao/la:Svaka cast Muminovicu. Ne bi li i ova liga izbacila kakvog talenta.
Dalje,iduce kolo,kao sto svi znao jedina sansa za kiks Slobode do kraja. Kao sto i znamo da Jedinstvo ne moze dobiti Rudara osim ako ne kupi. Znaci debelo premirati BRanitelja, pokusati cak dole raditi i sa sudijama,a u Kaknju platiti 20 milja i cao.
Slažem se u potpunosti. Ako misle do bodova protiv Rudara i Branitelja nek ponesu 2 kofera i to je to. Za Rudar nisam siguran da će htjeti nama prodati zbog Slobode ali ko više ponudi njegovi su bodovi. Za Branitelj tu se nema šta pričati jer Hercegovci bi i mater prodali za pare. Vidjećemo šta će biti ali će sigurno biti kao i ovaj smajlisekretar je napisao/la:naravno,treba imati realno misljenje,kao sto i svako ima pravo na svoje misljenje. Npr. Nuspahic je momak koje sam gledao desetak puta,sto prosle sezone,sto ove i momak svaki put odigra dobru partiju. Ali ove sezone pogotovo dobija malo puta priliku,a svaki put lijepo odigra. Samo sto ga nasi znalci-treneri ovako unistise,jer mu ne daju minutazu u najboljim godinama kad mu je to potrebno. I propast ce dijete,a talenat je.besko je napisao/la:nema ljutnje stari. U pravu si skroz. Danas je bilo igru briši bodove piši. Po meni igrači koji su se borili i izborili ovi pobjedu su prvo Ani, koji je 20 puta probio po strani a na kraju i asistirao iako je mogao sam završiti, zatim Čizma koji nadopunjavao sa Anijem. Benjo pokazao veliku borbenost. Kova jedini siguran u odbrani i Reno donekle. I naš junior koji je i dao gol mali Muminović pokazao kako se igra za svoj klub. Ostali čista nula. To je bar moje mišljenje. Pozzsekretar je napisao/la:Svaka cast Muminovicu. Ne bi li i ova liga izbacila kakvog talenta.
Dalje,iduce kolo,kao sto svi znao jedina sansa za kiks Slobode do kraja. Kao sto i znamo da Jedinstvo ne moze dobiti Rudara osim ako ne kupi. Znaci debelo premirati BRanitelja, pokusati cak dole raditi i sa sudijama,a u Kaknju platiti 20 milja i cao.

- TzBulevar87
- Kontakt:
Idemo u viši rang 

Pa mi ne znamo drugacije nego sa crnim koferom,Skver je napisao/la:Ko je sad odlucio da idete ?nerkolfc je napisao/la:Idemo u viši rang

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ljudi , imajte na umu da je lakse Branitelju primiti pare od Slobode i pustiti im utakmicu , nego uzeti od nas pare pa pobjediti ili igrati nerjeseno protiv njih. Ja mislim da ce Azmir platiti koliko ovi zinu i bojim se da nose bodove iz Mostara i samim tim pitanje prvaka ove lige je rijeseno. Vidjet cemo sta ce biti ali ja se ne nadam toliko da Branitelj moze uzeti bodove Slobodi ali eto , sacekajmo i tu srijedu i konacnu odluku.
Pozdrav Premijerligašu iz Bihaća. Nadam se da će i Sloboda nekad ući u tu famoznu PL pa da i tamo igramo utakmice.nerkolfc je napisao/la:Idemo u viši rang
Jeste li s' obje noge čvrsto u PL ili ste i dalje sa jednom samo?

Stvarno ovdje ima djece koja kompromituju svoj klub, ako pises o crnim koferima ne mozes govoriti u mnozini, to je dijete drago neciji novac o kojem ti sigurno ne odlucujes, vjerovatno tebi i kad bi dali taj kofer ti ne bi znao ni otici gore do Željave sa njim.LloriS je napisao/la:Pa mi ne znamo drugacije nego sa crnim koferom,Skver je napisao/la:Ko je sad odlucio da idete ?nerkolfc je napisao/la:Idemo u viši rang
🔴⚫️
nema ba ljudi nikakvih kofera. šta je vama, lupate po forumum bezveze.
Rasut ce vas Rudar Kakanj ko rizu, djaba se samo nadate jer dole nemate sta trazit realno, jer bi i najgluplji covjek znao da ako pobijedite da nije regularno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Svi znaju da je utakmica Bratstvo Buducnost neregularna i sta ce se sad poduzeti? NISTA!fukara87 je napisao/la:Rasut ce vas Rudar Kakanj ko rizu, djaba se samo nadate jer dole nemate sta trazit realno, jer bi i najgluplji covjek znao da ako pobijedite da nije regularno.
Zasto ne bi bila regularna ? pa ta ista Buducnost je pobijedila Jedinstvo i sto ne bi pobijedili Bratstvo ali svakako ne mozes poredit tu utakmicu i ovu sad u Kaknju .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa vidio sam videofukara87 je napisao/la:Zasto ne bi bila regularna ? pa ta ista Buducnost je pobijedila Jedinstvo i sto ne bi pobijedili Bratstvo ali svakako ne mozes poredit tu utakmicu i ovu sad u Kaknju .

Ja ne pricam o nikakvoj kupovini od strane Jedinstva, ja jednostavno vjerujem u ovu ekipu

Kako je prošle sezone Jedinstvo pobijedilo u Gračanici 

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 6 gostiju.