FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljeznicar1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljeznicar1 » 10 maj 2014, 21:05

Head je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Ja za sezonu imam samo reći: J3bi ga.

Toliko pehova, toliko stvari protiv nas, ali opet smo izborili Evropu, mada mi to opet nije utjeha sa obzirom da smo u januaru imali 1/4 finale Kupa i prvo mjesto na tabeli sa 5 bodova više od jufkica. Eto šta smo uradili :facepalm:

Dušmani nek se naslađuju, zaslužili su nakon ovih 5 godina, koje su trajale veoma dugo za njih

VOLIM TE ŽELJO!
Nisi je izborio nego su se poklopile stvari u kupu.
Zasto lazes, kada cemo u evropu bez obzira na ishod u kupu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 21:07

Sad ce onaj PL BIH da ovdje napise svoju verziju posto on sve zn,ko ce biti prvi a ko drugi il treci,rekao je napisace nesto u maju kad dignete duplu,kad nas poderete,da je sve kod nas ubleha,vi od ovoga realno necete moci bolje ako vam odu ovi igraci o kojima se prica al zivi bili pa vidjeli

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 maj 2014, 21:10

Head je napisao/la:

Toliko pehova, toliko stvari protiv nas, ali opet smo izborili Evropu, mada mi to opet nije utjeha sa obzirom da smo u januaru imali 1/4 finale Kupa i prvo mjesto na tabeli sa 5 bodova više od jufkica. Eto šta smo uradili :facepalm:

Dušmani nek se naslađuju, zaslužili su nakon ovih 5 godina, koje su trajale veoma dugo za njih

VOLIM TE ŽELJO!
Tačno tako, ukoliko Čelik osvoji KUP i dobije licencu za Evropu. U prethodne 4 godine je Sarajevo 2 puta otišlo u Evropu, a da to nisu zaslužili rezultatom. Je li vam ko šta osporavo, po tom pitanju? Fakat ste smiješni. Rat protiv korupcije je urodio plodom. :lol:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 10 maj 2014, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ultrahell24
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 21:12

Buu je napisao/la:Naše nabijem na kur.ac. Imaš tu jednu utakmicu, samo jednu koju trebaju uzeti i oni se na sve poseru. Pa zar nije bilo dovoljno? U čitavoj **** sezoni bitne utakmice su usrali. Dopustili su levatima da budu ispred nas.
ti levati su za vas spejs satl sine,vidjeces kad pocne evropa pa i liga,tesko uoste sljedecu sezonu da odete u evropu,ispade vam Rudar i Leotar 12 bodova odma manje

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 10 maj 2014, 21:12

Realno sudije su vas pokopale ove godine

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 maj 2014, 21:15

avlami97 je napisao/la:
Head je napisao/la:

VOLIM TE ŽELJO!
Tačno tako, ukoliko Čelik osvoji KUP. U prethodne 4 godine je Sarajevo 2 puta otišlo u Evropu, a da to nisu zaslužili rezultatom. Je li vam ko šta osporavo, po tom pitanju? Fakat ste smiješni. Rat protiv korupcije je urodio plodom. :lol:
Samo konstatujem cinjenice i ispravljam momka koji pise pogresne stvari. Nisam nigdje spomenuo stvari koje ti navodis.

Cinjenica je da cetvrta ekipa u ligi ne ide u Evropu na osnovu cetvrtog mjesta nego se pouzda da neko od prve tri ekipe osvoji kup. To je jedina istina.
1946

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 10 maj 2014, 21:20

Cinjenica je Zeljo ide u Evropu..jbg na vasu zalost, a na nasu radost :wave:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 maj 2014, 21:21

@Head, Editovao sam post. Čelik nema licencu, tako da nam ne zavisi od KUPa.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 maj 2014, 21:25

AeGon099 je napisao/la:@Head
sve to stoji, ali bi igraci imali drugaciji pristup utakmici, da znaju da im ta utakmica zavisi od izlaska u evropu. ;)
Brate Paradzik svakako ne bi imao drugaciji pristup tekmi :thumbdown:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 10 maj 2014, 21:25

Danas prokomentarisimo svi utakmicu, a od sutra aBd analizirajmo potencijalne protivnike u evropi i pratimo dešavanja u klubu i odlaske i dolaske. Pustite se pitara razumljivo je rivalstvo i podbadanje dočekali su i oni u 5 godina kad su oni nas mogli toliko trpiti možemo vala i mi njih.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 10 maj 2014, 21:27

Borac prodao utakmicu Travniku a o tome niko ni rijec, mi izgubili od leotara prije 2 godine i sad se prica :clap:
jednom pitar-uvijek supak

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 21:31

ma nas ste smarali na nasoj temi mjesecima kad smo igrali 1-1 il 0-0,da su nam ocajni graci itd, da idete na duplu da ste na dobrom putu,i odjednom kao i inace se ucutite,dobra vam je evropa sad :lol:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 10 maj 2014, 21:34

mma_hz je napisao/la: Hadise dragi..rekao sam da je cist penal na Hodzicu..isto kao sto je bio i cist penal na Grbavici protiv nas...
na cemu si Bgt.. :roll:
Do mene :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 10 maj 2014, 21:40

Ja stvarno nekontam vecinu forumasa ovdje...
Pa **** život IGRA SE EUROPA, to se znalo ima dva kola, sta vam sad ne valja, u pm uvijek se nadje nesta sto nece valjat, uvijek neke kritike nadjete, sad fol nije ligom osigurana europa kakao treba pa vam to smeta :crazy:
Sezona nije neuspjesna, jbg nemože se svake godine sve osvojit, borili su se do kraja i u ligi i kupu, sitnice su odlucile u oba takmičenja, po nekim postovima isto ko da smo ispali koliko se sere...

Dosta mladih igraca je dobilo afirmaciju, Stanic eksplodiro, Tomic bio sjajan, o Hodzicu da ne pricam...povrede smo imali jebote u rangu dortmunda, ako ne i vece, desetkovani cesto bili, sve kad se sabere navijacu normalnog realnog razmisljanja sezona ne može biti neuspjesna....

vec sam danas bio napiso, meni je drago sto ne dobismo, idemo od prvog pretkola i to mi se svidja, dvije tekme vise u europi, tj. nadam se zagrijavanje ce nam biti te prve dvije, pa oda aBd proc i drugo pretkolo i onda u trece pa sta bude bude... jbg ispod komsija smo bod, al et ako ce to nekom maloumnom navijacu sarajeva biti satisfakcija neka mu nek slavi ko titulu, znam da ovi normalni to nece slavit, jer bod gore dole isto ti ga dodje...

Sad polako sastavljat ekipu za iducu godinu, treba vjerovati u amara pa cemo vidjet sta ce bit..
po meni najveci problem je ofanziva jer jbg imamo antolovica, colica, kvesica i zeljkovica ko sigurne prvotimce, kerla ako ostane super ako ne nekog naci + tu je bogdanovic...
sredina zolotic i hasanovic ostaju sigurno, tu su i oba sadikovica i jamak, ali po meni ovdje nam trebaju dva pojacanja ako odu svraka i tomic
e sad krila /napadac ja msilim da nam trebaju tri dobra igraca, jbg realno ako stanic ode a 99% ide, nemamo krilo dobro, napadac nam ostane ramic a on nemoze biti prva opcija..
po meni ganjat treba 5-6 igraca, jbg znam da je puno i nevjerujem da ce ih toliko doc, al et, polako pratit ko ce pojacat nam tim :salut:

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 10 maj 2014, 21:45

pitic je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Očekujem Dinu Feninga da se oglasi ovo danas je mito i korupcija. Dino Feninze djeluj!

Uuuuuuuuuuuuuuuuu jest vam vokri. Neka, neka tako treba lijepo vrijeme, a još ljepši pogled na tabelu. Dino još se nemoj oglašavati pusti prvo Amawa da se oglasi o smjeni Đurbuzovića (koju sam najavio prije 2 mjeseca). Idite na temu Rudara i govorite im naši prijatelji kao što ste govorili jučer i prekučer, a danas vam igrače razmontiraše. Mali naivni plavci pih.
Možeš li spavati od Amawa i ti pričas krivo nam. Danas klasična pljačka a Fening bi kao postenjacina trebao reagovati.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 maj 2014, 21:46

Kako bi volio da su pustili Kantara seljacinu na Pekica da ga ovaj razbije ko zvecku, stara skola je to :x
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 10 maj 2014, 22:01

Nazalost tema nam je opet zagađena s smrdarama ali sta da se radi, treba se strpiti par dana. Sto se tice danasnje utakmice cim sam vidio sastav vidio sam da Dini i Amar nije bio cilj da budemo drugi. Vjerovatno je u pitanju vise jedno kolo evrope gdje mozemo zaraditi neke pare.
Oko utakmice je glupo bilo sta pisati jer da su igrali igraci koji su odmarali ispratili bi ih s pet komada.

Komsinice nam malo uzivaju nakon dugo godina su ispred nas pa to treba veceras proslaviti na temi najtrofejnijeg kluba u BIH.

Molim sabura nasim navijacima dok se smradovi ismrde...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 maj 2014, 22:04

Sta se raspravlajte sa Headom,ne sjeca se on kad mu je Sarajevo 2010/11 bilo 4 pa ipak zaigralo u Europi ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 maj 2014, 22:05

corleone87 je napisao/la:Sta se raspravlajte sa Headom,ne sjeca se on kad mu je Sarajevo 2010/11 bilo 4 pa ipak zaigralo u Europi ;)
ja se sjecam dugih godina kad ste nase euro nastupe gledali na tv-u,kad niste prismrditi evropi mogli
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 10 maj 2014, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 10 maj 2014, 22:08

ultrahell24 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Sta se raspravlajte sa Headom,ne sjeca se on kad mu je Sarajevo 2010/11 bilo 4 pa ipak zaigralo u Europi ;)
ja se sjecam dugih godina kad ste nase euro nastupe gledali na tv-u,kad niste prismrditi evropi mogli
Velika je steta sto je to jedino cega se sjecas, ali tesko da se mozes sjecati kad si nesto proslavio s svojim klubom jer si izgleda mali deckic jos..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Ramirez, Tuce11 i 43 gosta.