HAHAHAHAHHAAHA šta im mali uradi onaj kantar opet krenu na njega ovaj ga otrese ko slinu i još 2 kasnije hahahapobjedesve je napisao/la:I ja sam isto to pomislio, mada ih je Fejzic ispresavij'o, onaj kantar hoce na Svraku i Fejzic ga odgurnu, on pogleda u Fejzica i stadeavlami97 je napisao/la:Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.![]()
![]()
![]()
pa hajde na veceg ckopi jedna nemoj racku glumit ako si ckapi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ako bude snimak onih dešavanja neka neko to postavi ovdje, obavezno.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Kerla ima crni pojas i momak je skroz korektan dok ne poludi, kao ono protiv Puzigaće. Kada se smirio smijao se i zezao.mma_hz je napisao/la:HAHAHAHHA taman sam htjeo pitati gdje Kerla ...konjina baci Trivunovica ko malo dijete..sta bi ovom kantaru uradio..avlami97 je napisao/la:Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.
ponovicu..Svraka ko pic ka ,frajer ga samara ,udara on nista glavu u zemlju...
Svraka dobio crveni, a ne smije da izađe sa terena

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Postavljeno, listajte malo.IlProfessore je napisao/la:Ako bude snimak onih dešavanja neka neko to postavi ovdje, obavezno.

Jos ona stoka od "sekuritia"avlami97 je napisao/la:Kerla ima crni pojas i momak je skroz korektan dok ne poludi, kao ono protiv Puzigaće. Kada se smirio smijao se i zezao.mma_hz je napisao/la:HAHAHAHHA taman sam htjeo pitati gdje Kerla ...konjina baci Trivunovica ko malo dijete..sta bi ovom kantaru uradio..avlami97 je napisao/la:Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trebali ste pitat Trebinjce kako se pregovara sa zeljom pa vidjeli onda kako lopta sama ide u go....K0MT je napisao/la:Valjali smo vam 5 godina puštanja i namještanja, tačnih rezultata na Grbavici kad nema ko nije uzeo pare, puštanja u Prijedoru i nama kad treba za opstanak, a vama realno nebitna utakmica takmičarski, dođe šef i kaže borba maksimalna, nema puštanja! Poserem se u vaš gospodski klub, posrali ste se u svoj obraz.
Da neko ne misli da vas krivim za ispadanje, sami smo sebi krivi prosipanjem bodova kod kuće, a i radom nesposobne uprave.
Sto za obraz.Crni gavran je napisao/la:Svaka cast Zelji za obraz. Ma ja sam znao da ce tako biti

Pa Zeljo je danas igrao za sebe.
i da smo izgubili ne bi bilo naštimano jer je u glavama naših igrača odavno sezona završena.Molim te druže nemoj samo ti pričati o nekom poštenju,pa jedino tvoj klub ima potpisano na papiru 3 za 3 boda protiv Leotara i onda vam je Leotar zabio gol na Bilinom, prekršio dogovor i pobijedio vas, pa ste ganjali njihove igrače i trenera da ih bijete..mi nismo namjestili tu utakmicu u Trebinju nego smo opušteno odigrali protiv svojih sportskih prijatelja,nismo puno zapinjali jer smo vec bili obezbijedili titulu..Crni gavran je napisao/la:Ma kako sam rekao , Zeljo je igrati posteno i nece izgubiti. Da ste izgubili, to bi bilo nastimano, jer Rudar nema sanse da vas dobije.
Sto se tice utakmice sa Leotarom prije dvije godine, to ste pustili, jer je Zeljo bio toliko bolji od Leotara tada, da bi i bod za Leotar bio ko kuca, govorimo krajnje posteno sto se tice samog odnosa snaga. Recimo onaj promasaj Adilovica je bio tako naivan da.... Medjutim to je davno ispricana prica, ne bih se ja vracao u proslost, a smatram da sam bio u pravu sa svojim postovima.
Danas ste polozili ispit iz postenja, dakle niste dozvolili da vas tim bude u "teoriji zavjera". Da Bog-dom niste izgubili u Trebinju prije dvije godine ne bi ni bilo te price. Pozdrav
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
I Zeljo je danas ostecen u vise navrata po ko zna koji put ove sezone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- champions1921
A i citavu sezonu je odigrao kao kakva tetkica.. Smetao u igri i zavaljivao suigrace.. Bice dobro ako ga uspijemo prodati..avlami97 je napisao/la:Kerla ima crni pojas i momak je skroz korektan dok ne poludi, kao ono protiv Puzigaće. Kada se smirio smijao se i zezao.mma_hz je napisao/la:HAHAHAHHA taman sam htjeo pitati gdje Kerla ...konjina baci Trivunovica ko malo dijete..sta bi ovom kantaru uradio..avlami97 je napisao/la:Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.
p.s. Oni koji krive Dinu Djurbuzovica za losiju sezonu blage nemaju i bilo bi im bolje da se ne provaljuju.. Zbog raznih okolnosti koje su pratile nas klub ove sezone mozemo biti zadovoljni sto cemo igrati u Evropi a dino je jedan od zasluznijih sto smo istu izborili..
BUDI ŽELJO !!!
Ovaj penal protiv Rudara sada je isto tako ocigledan al etoo..bagrcavi je napisao/la:I Zeljo je danas ostecen u vise navrata po ko zna koji put ove sezone.

FK SARAJEVO.
Nismo obezbijedili Evropu, sada zavisimo od Sarajeva.Stvarno užasna sezona, danas pri neriješenom rezultatu mi ne žurimo da postignemo gol jer se uzdamo u Sarajevo i činjenicu da Čelik nema licencu. Bojim se da slijedeće sezone nećemo biti među prvih pet.
Šta mu bolan odgovaraš, kad nisi upucen....plakao je mjesec dana na temi Slobode kad je ona ispala (da Slobode , ne ČelikaŽeljooooo je napisao/la:i da smo izgubili ne bi bilo naštimano jer je u glavama naših igrača odavno sezona završena.Molim te druže nemoj samo ti pričati o nekom poštenju,pa jedino tvoj klub ima potpisano na papiru 3 za 3 boda protiv Leotara i onda vam je Leotar zabio gol na Bilinom, prekršio dogovor i pobijedio vas, pa ste ganjali njihove igrače i trenera da ih bijete..mi nismo namjestili tu utakmicu u Trebinju nego smo opušteno odigrali protiv svojih sportskih prijatelja,nismo puno zapinjali jer smo vec bili obezbijedili titulu..Crni gavran je napisao/la:Ma kako sam rekao , Zeljo je igrati posteno i nece izgubiti. Da ste izgubili, to bi bilo nastimano, jer Rudar nema sanse da vas dobije.
Sto se tice utakmice sa Leotarom prije dvije godine, to ste pustili, jer je Zeljo bio toliko bolji od Leotara tada, da bi i bod za Leotar bio ko kuca, govorimo krajnje posteno sto se tice samog odnosa snaga. Recimo onaj promasaj Adilovica je bio tako naivan da.... Medjutim to je davno ispricana prica, ne bih se ja vracao u proslost, a smatram da sam bio u pravu sa svojim postovima.
Danas ste polozili ispit iz postenja, dakle niste dozvolili da vas tim bude u "teoriji zavjera". Da Bog-dom niste izgubili u Trebinju prije dvije godine ne bi ni bilo te price. Pozdrav

I sad dođe ovdje i prosipa neki finjak

Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 maj 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dino Pekić i Fejzić su jedni od nas! Ds
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Evo ti zadnji pasus na sportsport.ba u vezi dansnje utakmice "Uslijedila je tuča među igračima, a crveni karton dobili su Kantar i Svraka. Prekid je trajao oko pet minuta. Do kraja utakmice se rezultat više nije mijenjao. Željo je sezonu završio na četvrtom mjestu i igrat će kvalifikacije za Evropsku ligu, ali ove godine bez trofeja. Rudar ide u Prvu ligu RS."Semper je napisao/la:Nismo obezbijedili Evropu, sada zavisimo od Sarajeva.Stvarno užasna sezona, danas pri neriješenom rezultatu mi ne žurimo da postignemo gol jer se uzdamo u Sarajevo i činjenicu da Čelik nema licencu. Bojim se da slijedeće sezone nećemo biti među prvih pet.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- zubanovic89
- Kontakt:
Po tebi nije bio penal? Kada uporedimo kakve su vama svirali ove sezone, ovaj je trebao onda bit za 10 utakmica suspenzije.mma_hz je napisao/la:Ovaj penal protiv Rudara sada je isto tako ocigledan al etoo..bagrcavi je napisao/la:I Zeljo je danas ostecen u vise navrata po ko zna koji put ove sezone.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Mogu oni šta hoće pisati ali ako Čelik osvoji kup oni slućbeno idu a ne mi. A naravno da Čelik neće osvojiti, mene boli činjenica da mi nismo obezbijedili Evropu već zavisimo od drugih.corleone87 je napisao/la:Evo ti zadnji pasus na sportsport.ba u vezi dansnje utakmice "Uslijedila je tuča među igračima, a crveni karton dobili su Kantar i Svraka. Prekid je trajao oko pet minuta. Do kraja utakmice se rezultat više nije mijenjao. Željo je sezonu završio na četvrtom mjestu i igrat će kvalifikacije za Evropsku ligu, ali ove godine bez trofeja. Rudar ide u Prvu ligu RS."Semper je napisao/la:Nismo obezbijedili Evropu, sada zavisimo od Sarajeva.Stvarno užasna sezona, danas pri neriješenom rezultatu mi ne žurimo da postignemo gol jer se uzdamo u Sarajevo i činjenicu da Čelik nema licencu. Bojim se da slijedeće sezone nećemo biti među prvih pet.
Hadise dragi..rekao sam da je cist penal na Hodzicu..isto kao sto je bio i cist penal na Grbavici protiv nas...zubanovic89 je napisao/la:Po tebi nije bio penal? Kada uporedimo kakve su vama svirali ove sezone, ovaj je trebao onda bit za 10 utakmica suspenzije.mma_hz je napisao/la:Ovaj penal protiv Rudara sada je isto tako ocigledan al etoo..bagrcavi je napisao/la:I Zeljo je danas ostecen u vise navrata po ko zna koji put ove sezone.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
na cemu si Bgt..

FK SARAJEVO.
- corleone87
- Kontakt:
Ma i meni je krivo sto nismo sami od sebe obezbjedili ali i cinjenica je da idemo u Evropu..Semper je napisao/la:Mogu oni šta hoće pisati ali ako Čelik osvoji kup oni slućbeno idu a ne mi. A naravno da Čelik neće osvojiti, mene boli činjenica da mi nismo obezbijedili Evropu već zavisimo od drugih.corleone87 je napisao/la:Evo ti zadnji pasus na sportsport.ba u vezi dansnje utakmice "Uslijedila je tuča među igračima, a crveni karton dobili su Kantar i Svraka. Prekid je trajao oko pet minuta. Do kraja utakmice se rezultat više nije mijenjao. Željo je sezonu završio na četvrtom mjestu i igrat će kvalifikacije za Evropsku ligu, ali ove godine bez trofeja. Rudar ide u Prvu ligu RS."Semper je napisao/la:Nismo obezbijedili Evropu, sada zavisimo od Sarajeva.Stvarno užasna sezona, danas pri neriješenom rezultatu mi ne žurimo da postignemo gol jer se uzdamo u Sarajevo i činjenicu da Čelik nema licencu. Bojim se da slijedeće sezone nećemo biti među prvih pet.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ne brukaj seSemper je napisao/la:Mogu oni šta hoće pisati ali ako Čelik osvoji kup oni slućbeno idu a ne mi. A naravno da Čelik neće osvojiti, mene boli činjenica da mi nismo obezbijedili Evropu već zavisimo od drugih.corleone87 je napisao/la:Evo ti zadnji pasus na sportsport.ba u vezi dansnje utakmice "Uslijedila je tuča među igračima, a crveni karton dobili su Kantar i Svraka. Prekid je trajao oko pet minuta. Do kraja utakmice se rezultat više nije mijenjao. Željo je sezonu završio na četvrtom mjestu i igrat će kvalifikacije za Evropsku ligu, ali ove godine bez trofeja. Rudar ide u Prvu ligu RS."Semper je napisao/la:Nismo obezbijedili Evropu, sada zavisimo od Sarajeva.Stvarno užasna sezona, danas pri neriješenom rezultatu mi ne žurimo da postignemo gol jer se uzdamo u Sarajevo i činjenicu da Čelik nema licencu. Bojim se da slijedeće sezone nećemo biti među prvih pet.