pa bar mi 2sigurna para recite za suta da stavim na 15km

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prati malo Gunnera, Willya, Devila, nekog iz mase, Lidsona itd.$eLLa je napisao/la:jojj daj recite mi neki par
ima 20 dana odkako nisam 1marke dobio
![]()
Soderling - Youzhny 2:0$eLLa je napisao/la:jojj daj recite mi neki par
![]()
Pazi sto su stavili na Zoderlinga 1,40.... Mamicu im krvavu...Willy je napisao/la:Soderling - Youzhny 2:0$eLLa je napisao/la:jojj daj recite mi neki par
![]()
Fulham - Notts County 1
Toliko sam otprilike i očekivao. Ako ti je mala kvota igraj 2:0.Citizen-X je napisao/la:Pazi sto su stavili na Zoderlinga 1,40.... Mamicu im krvavu...Willy je napisao/la:Soderling - Youzhny 2:0$eLLa je napisao/la:jojj daj recite mi neki par
![]()
Fulham - Notts County 1
Jarane za zoderlinga proslo kolo si bio u pravu, al' je Juzni izbacio Djoleta - sta te sad tjera da mislis da ce Zoderling da pobijedi i to bez izgubljenog setaWilly je napisao/la: Toliko sam otprilike i očekivao. Ako ti je mala kvota igraj 2:0.
Ma protektiraj to da budes u plusu i zdravojasko_juve je napisao/la:cekam danas Catania-Atalanta 1x na 45 KM..sta mislite jel ima potrebe da kontriram??![]()
![]()
![]()
Ne da se usranom do potoka: Zadar me na oba listica zavalio__Liedson__ je napisao/la:eto paraa !!
Zaobilazi ovo na 10 KM...$eLLa je napisao/la:ee hvala vam raja mislim da cu ovako nes odigrat , valjda prode
1.)soderling 1
2.)barca 2
3)partizan 2
na 10 km
a drugi listic cu igrat ovako
1)kiel 1
2.)inter 2
3) gl rangers 1
isto na 10km, valjal ovo sta ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.