FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sekretar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sekretar » 10 maj 2014, 19:25

Sta ste se vi dignuli sad protiv saveza ? Sto ste 4. zavrsili,a Sarajevo ispred vas, izbacili vas iz kupa....pa vam sve smeta sada.

Dok ste vi pustali Leotare i slicno,a osvajali titule sve vam je bilo ok. Sad bi smanjivali ligu,mjenjali sve,itd....Najbolje da sebi sami napravite ligu. Poklopite se,niste zasluzili biti medju prve tri ni u finalu kupu i cao.

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 10 maj 2014, 19:26

fedjahadzic je napisao/la:Idemo li u evropu ?
Idemo

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2014, 19:26

Crni gavran je napisao/la:Svaka cast Zelji za obraz. Ma ja sam znao da ce tako biti ;)
cuj sad ovog :lol: :urnebes: a lani je pjenio u tandemu sa Arenom, ronio suze za Slobodom i proklinjao oba Osima :rol: :facepalm:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 maj 2014, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 maj 2014, 19:26

Crni gavran je napisao/la:Svaka cast Zelji za obraz. Ma ja sam znao da ce tako biti ;)
Priznaj da si ocekivao suprotno ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 10 maj 2014, 19:27

Jest ovaj kantar smeće fuj :roll:
mene vako zanima, kud nema kakav "luđak" u protivničkom timu pa da "odšarafi" kantara i slične njemu, da im ne padne vise na pamet ovo.

Ara :salut: bra'o majstore.
sekretar je napisao/la:Sta ste se vi dignuli sad protiv saveza ? Sto ste 4. zavrsili,a Sarajevo ispred vas, izbacili vas iz kupa....pa vam sve smeta sada.

Dok ste vi pustali Leotare i slicno,a osvajali titule sve vam je bilo ok. Sad bi smanjivali ligu,mjenjali sve,itd....Najbolje da sebi sami napravite ligu. Poklopite se,niste zasluzili biti medju prve tri ni u finalu kupu i cao.
ovo je pitarčina, smrdi i preko interneta. :puke:
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 10 maj 2014, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 maj 2014, 19:27

Bosniacum Lilium je napisao/la:cist penal je ono bio, sto se tice onog gola, los je kvalitet, ne vidi se najbolje, ali evo vidim ni Svraka se nije bunio :hmmmmm:

Jos jedan od razloga da se liga smanji na 10 klubova
Ma Svraka ko pica...kakav profesionalizam ,trebo ga je Muamer bar jednom slagirat...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 maj 2014, 19:28

Bice bolje iduce godine aBd, ligu smanjit pod hitno, dosta je seljakluka koji tjera igrace iz ove lige, tamam krene nesto i opet dole. Hebo ih i Prijedor i Obarska i Gabela i pm

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 10 maj 2014, 19:29

Valjali smo vam 5 godina puštanja i namještanja, tačnih rezultata na Grbavici kad nema ko nije uzeo pare, puštanja u Prijedoru i nama kad treba za opstanak, a vama realno nebitna utakmica takmičarski, dođe šef i kaže borba maksimalna, nema puštanja! Poserem se u vaš gospodski klub, posrali ste se u svoj obraz.
Da neko ne misli da vas krivim za ispadanje, sami smo sebi krivi prosipanjem bodova kod kuće, a i radom nesposobne uprave.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 10 maj 2014, 19:30

mma_hz je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:cist penal je ono bio, sto se tice onog gola, los je kvalitet, ne vidi se najbolje, ali evo vidim ni Svraka se nije bunio :hmmmmm:

Jos jedan od razloga da se liga smanji na 10 klubova
Ma Svraka ko pica...kakav profesionalizam ,trebo ga je Muamer bar jednom slagirat...

+1
Grbavica naš je Hram!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 maj 2014, 19:30

Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 10 maj 2014, 19:31

Evo sad nevaljamo sto nismo pustili Rudar..ko bi vama ugodio :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2014, 19:32

K0MT je napisao/la:Valjali smo vam 5 godina puštanja i namještanja, tačnih rezultata na Grbavici kad nema ko nije uzeo pare, puštanja u Prijedoru i nama kad treba za opstanak, a vama realno nebitna utakmica takmičarski, dođe šef i kaže borba maksimalna, nema puštanja! Poserem se u vaš gospodski klub, posrali ste se u svoj obraz.
Da neko ne misli da vas krivim za ispadanje, sami smo sebi krivi prosipanjem bodova kod kuće, a i radom nesposobne uprave.
:lol: :lol: :lol: jah, trebali smo vas pustiti da pobjedite...samo sad bi napaćeni kompleksaši plakali za Travnikom :D

ali cek, i da ste pobjedili - ispali bi :lol: jer je Travnik pobjedio u BL....tako da si pogriješio adresu, idi na temu Borca pa tamo kukaj i morališi ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 maj 2014, 19:33

avlami97 je napisao/la:Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.
HAHAHAHHA taman sam htjeo pitati gdje Kerla ...konjina baci Trivunovica ko malo dijete..sta bi ovom kantaru uradio..
ponovicu..Svraka ko pic ka ,frajer ga samara ,udara on nista glavu u zemlju...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 maj 2014, 19:33

Svraka je uvijek ovakav bio, nista cudno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 maj 2014, 19:34

K0MT je napisao/la:Valjali smo vam 5 godina puštanja i namještanja, tačnih rezultata na Grbavici kad nema ko nije uzeo pare, puštanja u Prijedoru i nama kad treba za opstanak, a vama realno nebitna utakmica takmičarski, dođe šef i kaže borba maksimalna, nema puštanja! Poserem se u vaš gospodski klub, posrali ste se u svoj obraz.
kume igraci nisu bili ni na 50% truda i zalaganja ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 maj 2014, 19:35

Ma kako sam rekao , Zeljo je igrati posteno i nece izgubiti. Da ste izgubili, to bi bilo nastimano, jer Rudar nema sanse da vas dobije.

Sto se tice utakmice sa Leotarom prije dvije godine, to ste pustili, jer je Zeljo bio toliko bolji od Leotara tada, da bi i bod za Leotar bio ko kuca, govorimo krajnje posteno sto se tice samog odnosa snaga. Recimo onaj promasaj Adilovica je bio tako naivan da.... Medjutim to je davno ispricana prica, ne bih se ja vracao u proslost, a smatram da sam bio u pravu sa svojim postovima.

Danas ste polozili ispit iz postenja, dakle niste dozvolili da vas tim bude u "teoriji zavjera". Da Bog-dom niste izgubili u Trebinju prije dvije godine ne bi ni bilo te price. Pozdrav
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 10 maj 2014, 19:35

avlami97 je napisao/la:Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.
I ja sam isto to pomislio, mada ih je Fejzic ispresavij'o, onaj kantar hoce na Svraku i Fejzic ga odgurnu, on pogleda u Fejzica i stade :lol: :lol: :lol: :lol: pa hajde na veceg ckopi jedna nemoj racku glumit ako si ckapi
a... pehari su tu

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 10 maj 2014, 19:37

Kao da vas ne bi pustili da je Borac normalno odigrao, igraci nisu bili na maksimumu

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 10 maj 2014, 19:38

:lol: :lol: :lol:

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 10 maj 2014, 19:38

Naše nabijem na kur.ac. Imaš tu jednu utakmicu, samo jednu koju trebaju uzeti i oni se na sve poseru. Pa zar nije bilo dovoljno? U čitavoj **** sezoni bitne utakmice su usrali. Dopustili su levatima da budu ispred nas.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, NazorUso i 45 gostiju.