FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta ste se vi dignuli sad protiv saveza ? Sto ste 4. zavrsili,a Sarajevo ispred vas, izbacili vas iz kupa....pa vam sve smeta sada.
Dok ste vi pustali Leotare i slicno,a osvajali titule sve vam je bilo ok. Sad bi smanjivali ligu,mjenjali sve,itd....Najbolje da sebi sami napravite ligu. Poklopite se,niste zasluzili biti medju prve tri ni u finalu kupu i cao.
Dok ste vi pustali Leotare i slicno,a osvajali titule sve vam je bilo ok. Sad bi smanjivali ligu,mjenjali sve,itd....Najbolje da sebi sami napravite ligu. Poklopite se,niste zasluzili biti medju prve tri ni u finalu kupu i cao.
Re: Odg: FK Željezničar
Idemofedjahadzic je napisao/la:Idemo li u evropu ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
cuj sad ovogCrni gavran je napisao/la:Svaka cast Zelji za obraz. Ma ja sam znao da ce tako biti

Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 maj 2014, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
- corleone87
- Kontakt:
Priznaj da si ocekivao suprotnoCrni gavran je napisao/la:Svaka cast Zelji za obraz. Ma ja sam znao da ce tako biti

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Jest ovaj kantar smeće fuj
mene vako zanima, kud nema kakav "luđak" u protivničkom timu pa da "odšarafi" kantara i slične njemu, da im ne padne vise na pamet ovo.
Ara
bra'o majstore.

mene vako zanima, kud nema kakav "luđak" u protivničkom timu pa da "odšarafi" kantara i slične njemu, da im ne padne vise na pamet ovo.
Ara

ovo je pitarčina, smrdi i preko interneta.sekretar je napisao/la:Sta ste se vi dignuli sad protiv saveza ? Sto ste 4. zavrsili,a Sarajevo ispred vas, izbacili vas iz kupa....pa vam sve smeta sada.

Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 10 maj 2014, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ma Svraka ko pica...kakav profesionalizam ,trebo ga je Muamer bar jednom slagirat...Bosniacum Lilium je napisao/la:cist penal je ono bio, sto se tice onog gola, los je kvalitet, ne vidi se najbolje, ali evo vidim ni Svraka se nije bunio![]()
Jos jedan od razloga da se liga smanji na 10 klubova
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bice bolje iduce godine aBd, ligu smanjit pod hitno, dosta je seljakluka koji tjera igrace iz ove lige, tamam krene nesto i opet dole. Hebo ih i Prijedor i Obarska i Gabela i pm
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Valjali smo vam 5 godina puštanja i namještanja, tačnih rezultata na Grbavici kad nema ko nije uzeo pare, puštanja u Prijedoru i nama kad treba za opstanak, a vama realno nebitna utakmica takmičarski, dođe šef i kaže borba maksimalna, nema puštanja! Poserem se u vaš gospodski klub, posrali ste se u svoj obraz.
Da neko ne misli da vas krivim za ispadanje, sami smo sebi krivi prosipanjem bodova kod kuće, a i radom nesposobne uprave.
Da neko ne misli da vas krivim za ispadanje, sami smo sebi krivi prosipanjem bodova kod kuće, a i radom nesposobne uprave.
-
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Ma Svraka ko pica...kakav profesionalizam ,trebo ga je Muamer bar jednom slagirat...Bosniacum Lilium je napisao/la:cist penal je ono bio, sto se tice onog gola, los je kvalitet, ne vidi se najbolje, ali evo vidim ni Svraka se nije bunio![]()
Jos jedan od razloga da se liga smanji na 10 klubova
+1
Grbavica naš je Hram!!!
Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- TMmanija2012
- Kontakt:
Evo sad nevaljamo sto nismo pustili Rudar..ko bi vama ugodio 

K0MT je napisao/la:Valjali smo vam 5 godina puštanja i namještanja, tačnih rezultata na Grbavici kad nema ko nije uzeo pare, puštanja u Prijedoru i nama kad treba za opstanak, a vama realno nebitna utakmica takmičarski, dođe šef i kaže borba maksimalna, nema puštanja! Poserem se u vaš gospodski klub, posrali ste se u svoj obraz.

ali cek, i da ste pobjedili - ispali bi

HAHAHAHHA taman sam htjeo pitati gdje Kerla ...konjina baci Trivunovica ko malo dijete..sta bi ovom kantaru uradio..avlami97 je napisao/la:Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.
ponovicu..Svraka ko pic ka ,frajer ga samara ,udara on nista glavu u zemlju...
FK SARAJEVO.
Svraka je uvijek ovakav bio, nista cudno.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
kume igraci nisu bili ni na 50% truda i zalaganjaK0MT je napisao/la:Valjali smo vam 5 godina puštanja i namještanja, tačnih rezultata na Grbavici kad nema ko nije uzeo pare, puštanja u Prijedoru i nama kad treba za opstanak, a vama realno nebitna utakmica takmičarski, dođe šef i kaže borba maksimalna, nema puštanja! Poserem se u vaš gospodski klub, posrali ste se u svoj obraz.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma kako sam rekao , Zeljo je igrati posteno i nece izgubiti. Da ste izgubili, to bi bilo nastimano, jer Rudar nema sanse da vas dobije.
Sto se tice utakmice sa Leotarom prije dvije godine, to ste pustili, jer je Zeljo bio toliko bolji od Leotara tada, da bi i bod za Leotar bio ko kuca, govorimo krajnje posteno sto se tice samog odnosa snaga. Recimo onaj promasaj Adilovica je bio tako naivan da.... Medjutim to je davno ispricana prica, ne bih se ja vracao u proslost, a smatram da sam bio u pravu sa svojim postovima.
Danas ste polozili ispit iz postenja, dakle niste dozvolili da vas tim bude u "teoriji zavjera". Da Bog-dom niste izgubili u Trebinju prije dvije godine ne bi ni bilo te price. Pozdrav
Sto se tice utakmice sa Leotarom prije dvije godine, to ste pustili, jer je Zeljo bio toliko bolji od Leotara tada, da bi i bod za Leotar bio ko kuca, govorimo krajnje posteno sto se tice samog odnosa snaga. Recimo onaj promasaj Adilovica je bio tako naivan da.... Medjutim to je davno ispricana prica, ne bih se ja vracao u proslost, a smatram da sam bio u pravu sa svojim postovima.
Danas ste polozili ispit iz postenja, dakle niste dozvolili da vas tim bude u "teoriji zavjera". Da Bog-dom niste izgubili u Trebinju prije dvije godine ne bi ni bilo te price. Pozdrav
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
I ja sam isto to pomislio, mada ih je Fejzic ispresavij'o, onaj kantar hoce na Svraku i Fejzic ga odgurnu, on pogleda u Fejzica i stadeavlami97 je napisao/la:Žao mi je samo što danas Kerla nije igrao, da im kompletnu ekipu dženazira u onoj gužvi. a naročito onu sirovinu Kantara.

a... pehari su tu
Kao da vas ne bi pustili da je Borac normalno odigrao, igraci nisu bili na maksimumuK0MT je napisao/la:Valjali smo vam 5 godina puštanja i namještanja, tačnih rezultata na Grbavici kad nema ko nije uzeo pare, puštanja u Prijedoru i nama kad treba za opstanak, a vama realno nebitna utakmica takmičarski, dođe šef i kaže borba maksimalna, nema puštanja! Poserem se u vaš gospodski klub, posrali ste se u svoj obraz.
K0MT je napisao/la:Valjali smo vam 5 godina puštanja i namještanja, tačnih rezultata na Grbavici kad nema ko nije uzeo pare, puštanja u Prijedoru i nama kad treba za opstanak, a vama realno nebitna utakmica takmičarski, dođe šef i kaže borba maksimalna, nema puštanja! Poserem se u vaš gospodski klub, posrali ste se u svoj obraz.

Re: Odg: FK Željezničar
Naše nabijem na kur.ac. Imaš tu jednu utakmicu, samo jednu koju trebaju uzeti i oni se na sve poseru. Pa zar nije bilo dovoljno? U čitavoj **** sezoni bitne utakmice su usrali. Dopustili su levatima da budu ispred nas.
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.