Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hahahhaha ma haj na stranu sto provodi vrijeme po forumu nego je jadan upalio stream i gleda Želju, samo zamisli kako je to biti u njegovoj kozi i sve ti je jasnoSandorClegane je napisao/la:Gledaj navijaca Sarajevo sve pred forumom provode vrijeme dok im klub igra utakmicu. Ko sve danas moze komentarisati.pitic je napisao/la:Odlučite se više Rudar ili Travnik u niži rangamerosm je napisao/la:Hebem li ti sudija sve po spisku...
Vuce Hodzica i nista ne svira.
PS: Izbacite ovu gamad iz lige...Evo sudija počeo da šilji za Željezničare crveni za Rudar
Pa vala, da nam mjesto na tabeli nije upitno, ja bi im pustio jer mislim da su oni u Travniku jos gori.SarajlijaTM je napisao/la:Samo da nekoga cujem da kaze da mu je draze da ostanu ove selja.cine nego bilo ko drugi....
veoma neuspjesna sezona... nazalost...likusa je napisao/la:Realno iza nas je neuspjesna sezona ma kolko mi tvrdili suprotno
Ostali su navikli na takve sudijske lakrdije samo kontra vas, ali polako eto i vama to dolaziSarajlijaTM je napisao/la:Kakva je ovo lakrdija sudijska jbt????
Hebe mater sadikovicu pred sudijom i ovaj nistza jbt????
Jel ovo moguce,jel ima mozga ovaj sudija?
Ako ga ostave i iducu sezonu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 36 gostiju.