Pazi ovako,
Na utakmici sam bio (kao i na svakoj u Gracanici, Srebreniku, Lukavcu a od naredne sezone mozda i u Banovicima) po sluzbenoj duznosti. Da sam kojim slucajem bio u publici, napustio bih tribine odmah nakon slobodnog udarca koji je u prvom poluvremenu izveo Pantic, jer tad sam shvatio da je utakmica "nastimana".
Ako dignem svoj glas protiv antipropagande sporta, a ti to dozivis licno, onda se zapitaj do koga je. Komentarisem na vise tema na ovom podforumu, jer kao sto napisah ranije - pratim dosta utakmica u ovoj ligi i mislim da mogu kao neutralan posmatrac napisati svoje (subjektivno) misljenje.
Sto se tice tvoje opaske da se niko nije "zalio" kad su Mladost i Igman namjestali utakmice, evo da se jos jednom "samocitiram" (tema: "Iz lige ispadaju...")
Zoom088 je napisao/la:Mislim da uz vec otpisani Troglav ispadaju Buducnost i Iskra.
Nisu to moje zelje, naprotiv. Ali cinjenice i raspored im ne idu na ruku nikako. Potrebno je da se desi pravo cudo da jedna od ove dvije ekipe opstane.
Uz sve to, evidentno je da je GOSK poceo sa ovima koji su u zoni ispadanja trgovati, a sve zbog naredne sezone. Ne znaci to da ce GOSK ici na ulazak u PL, nego da ce ponovo raditi istu stvar koju uvijek radi - rasprodaja bodova u proljetnom dijelu.
Ali, ovi klubovi koji se sada "zaduzuju" kod GOSKA moraju biti spremni na to da ce im iduca biti ujedno i zadnja sezona u Prvoj ligi. Najbolji primjer takvog ponasanja je Buducnost koja je "duzna" mnogima. Prije svega Slobodi i Rudaru...pa eto do cega se dovede

Izjavu igraca Podgrmeca sam uredno dokumentovao i kad zavrsi ovaj cirkus od lige iskoristicu je u jednom od priloga.
Inace, nemam obicaj komentarisati utakmice koje nisam gledao, a na ovom podforumu pisem uglavnom na temama klubova sa podrucja TK.