felipe-s je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Imao je Piplica par kikseva koji su ostali upamceni u sportskoj javnost ali ipak mislim da se radi o solidnom golmanu koji sigurno zasluzuje svoje mjesto u strucnom stabu reprezentacije.
de ba... mislim covjek nije imao neku karijeru... upamcen je samo po kiksevima i mislim da onakav kloc nema sta koga uciti pogotvu na psiholoskom planu
ne znam druze sta da ti kazem, ali da za covjeka koji 10tak godina brani u Bundesligi, kazes da nema neku karijeru, je smijesno... pa ima bolju karijeru nego Kenan Hasagic, kada gledamo realno ligu u kojoj je igrao itd. Piplica je bio dobar golman, a imao je 3-4 kiksa u svojih 15tak godina sto je sasvim normalno za jednog golmana... jedina stvar, zbog kojeg ga ovdje raja ismijava, je onaj debilni go kad ga je lopta pukla u glavu. ali ako ti drug na osnovu te nekakve 3-4 utakmice s kiksovima sudis o karijeri koja je trajala vise od decenije, onda stvarno ne znam sta da kazem...
ili je mozda da bolje da spomenemo slijedeca imena:
David Seaman
Rustu Recber
Peter Schmeichel
David James
i na kraju, kralj svih kraljeva kad su provale u pitanju...
Fabian Barthez...
sve vrhunski golmani, igrali u vrhunskim klubovima a isprovaljivali se jednom ili vise puta i primali jednako banalne golove ko i nas Tomo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)