Nekada imao nod32 i slusao me pravo, ali sam nesto zajebao i gotovo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odradjeno. Hvala.OnlyUnited je napisao/la:http://avast.en.softonic.com/
Skines antivirus, instaliras ga. Kada zavrsis sa instalacijom, pokreni program, i onda pod MAINTENANCE sa ljeve strane ti pise registration... Mislim da trebas upisati e-mail, ustvari sve ti pise sta i kako dalje...
Java?filip13 je napisao/la:treba mi pomoć,na online stranicama za gledanje filmova i serija,filmovizija i slične,iz nekog razloga nekad ne mogu gledati filmove i serije,nešto je kao blokirano,nemam pojma,šta da radim?
mandraX je napisao/la:Java?filip13 je napisao/la:treba mi pomoć,na online stranicama za gledanje filmova i serija,filmovizija i slične,iz nekog razloga nekad ne mogu gledati filmove i serije,nešto je kao blokirano,nemam pojma,šta da radim?
Ako je do nje, vrati se par stranica unazad, @Virtual je čini mi se objasnio.
filip13 je napisao/la: ma ja java,imam je instaliranu ali svaki put mi traži da je instaliram
Virtu4l je napisao/la: Start -> All Programs -> Java -> Configure Java, otvori tab Security i postavi Security level na Medium.
mandraX je napisao/la:filip13 je napisao/la: ma ja java,imam je instaliranu ali svaki put mi traži da je instaliramVirtu4l je napisao/la: Start -> All Programs -> Java -> Configure Java, otvori tab Security i postavi Security level na Medium.
to se napravi u firefox-u ili chrome-u, moraš uvijek ostaviti aktivirano, a ne blokiranofilip13 je napisao/la:mandraX je napisao/la:filip13 je napisao/la: ma ja java,imam je instaliranu ali svaki put mi traži da je instaliramVirtu4l je napisao/la: Start -> All Programs -> Java -> Configure Java, otvori tab Security i postavi Security level na Medium.
uradio sve to,instalirao javu,i pojavi mi se ovaj tekst,If you do not see any information in the space above after a minute, Java may be disabled or missing.
'ta će ti paint, lightshot majka..prije uploada možeš editovati sliku i lagano odradiš sveCautinho je napisao/la:Kako se prave ovi pravokutnici i prave linije i ostali geometrijski pravilni oblici u Paintu?
Uđi u paint -> Oblici -> oblikujes i to je to...Cautinho je napisao/la:Kako se prave ovi pravokutnici i prave linije i ostali geometrijski pravilni oblici u Paintu?
Jednstavno ne klikaj sumnjive linkove ili prije sto nesto otvoris pitaj sta je to. Probaj obrisati historiju i cache.Interista je napisao/la:Ima li ko da zna kako se rijesiti virusa na fb salje svima redom u prijateljima ? hvala
Pokušaj resetovat ruter i nanovo ga postavitHigh je napisao/la:Ima li neko rješenje za ovaj problem? Već dvije-tri sedmice ovo pokušavam riješiti; nikako ne mogu ući preko routera na internet već preko modema - ta konekcija može. Ponovo sam instalirao W7, ali i dalje isto. Može li neko pomoći?
skeniraj kompjuter, virus ti je na njemu, ako ga antivirus nadje i obrise miran si...Interista je napisao/la:Ima li ko da zna kako se rijesiti virusa na fb salje svima redom u prijateljima ? hvala