Sta mislis ? Po meni ovo Svedska uzimazgmiky je napisao/la:odličnoViper je napisao/la:Poštovani Viper (),
tek smo danas uspjeli saznati da ćemo imati u ponudi Eurosong, finale.
Srdačan pozdrav.
Premier na facebooku

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sta mislis ? Po meni ovo Svedska uzimazgmiky je napisao/la:odličnoViper je napisao/la:Poštovani Viper (),
Srdačan pozdrav.
Premier na facebooku
Guarin14 je napisao/la:Odlicno, svi ovi gubitci u ova dva dana su vraceni veceras, jos da Wall nije pucao slobodna 3 od 6 ovo bi bila savrsena noc, valjda je neko nesto ispratioGuarin14 je napisao/la:Jednostavno me ne ide, ali sada kada vec objavljujem listice, ne mogu nesto odigrati a da ne objavim, ako neko zeli neka isprati, ali u kakvu sam seriju zapao i nije bas preporucljivo.
Wall 16,5 + 1,75
George 22,5 + 1,85
Griffin (SK) 6,5 + 1,75
Ibaka 12,5 + 1,75
Kvota: 9,91
Ulog: Srednji
George (SK) 7,5 + 1,85
Durant 32,5 + 1,85
Griffin 23,5 + 1,85
Crawford 15,5 + 1,85
Kvota: 11:71
Ulog : Srednji
Washinton - Indiana KP2 2,20
West 13,5 + 1,85
Stephenson 13,5 + 1,85
Griffin (SK85) 6,5 + 1,
Westbrook (SK) 7,5 - 1,85
Durant (SK) 7,5 + 1,85
Kvota : 45,10
Ulog: Ultra niski
Poljska/AustrijaViper je napisao/la:Sta mislis ? Po meni ovo Svedska uzimazgmiky je napisao/la:odličnoViper je napisao/la:Poštovani Viper (),
Srdačan pozdrav.
Premier na facebooku
A znaci u tebi je problem brate, ti si taj malerKrokodil je napisao/la:Guarin14 je napisao/la:Odlicno, svi ovi gubitci u ova dva dana su vraceni veceras, jos da Wall nije pucao slobodna 3 od 6 ovo bi bila savrsena noc, valjda je neko nesto ispratioGuarin14 je napisao/la:Jednostavno me ne ide, ali sada kada vec objavljujem listice, ne mogu nesto odigrati a da ne objavim, ako neko zeli neka isprati, ali u kakvu sam seriju zapao i nije bas preporucljivo.
Wall 16,5 + 1,75
George 22,5 + 1,85
Griffin (SK) 6,5 + 1,75
Ibaka 12,5 + 1,75
Kvota: 9,91
Ulog: Srednji
George (SK) 7,5 + 1,85
Durant 32,5 + 1,85
Griffin 23,5 + 1,85
Crawford 15,5 + 1,85
Kvota: 11:71
Ulog : Srednji
Washinton - Indiana KP2 2,20
West 13,5 + 1,85
Stephenson 13,5 + 1,85
Griffin (SK85) 6,5 + 1,
Westbrook (SK) 7,5 - 1,85
Durant (SK) 7,5 + 1,85
Kvota : 45,10
Ulog: Ultra niski
Ja te sinoć ne ispratim i vidi šta se desi. Svaka čast majstore!![]()
a brt. pa ocekivano da ce biti oko 20ak 20,19 znao sam ja igro ma 50KM manje.Krokodil je napisao/la:
Pa jel moralo tačno 20 da bude?
Ja vjerujem Mikyu i njegovoj progozi, pa cu ja na stino pokusati na ArmenijuPuma je napisao/la:Ko uzima ovaj Eurosong, nisu lose kvote da se isproba. ?
na Bet 365 2/1 (9 quota) 1/2 (34 quota) ova HNL je gora od PL BiHdr.van nostrand je napisao/la:
bola dobar je hearts imaju dosta talentovanih igraca jbm misaCiva je napisao/la:I ovaj St.Mirren se muči sa ovim Heartsom, a i Hearts debili izgleda počeli hvatati formu za drugu ligu![]()
Hajde go majka mu stara.
pa gdje ces hendikep na brose nemas ti pojma ja igro 2 na 50 KM ja love uzimam a ti kukajxxh2o je napisao/la:B. Baskets![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja jos hendikep igrao 1
Yebo ih njihov talenat ispali su na početku sezone i ja odigram eto onako reda radi ovaj St.Mirren ali eto šta ćeš neće pa nećeHalaRamos je napisao/la:bola dobar je hearts imaju dosta talentovanih igraca jbm misaCiva je napisao/la:I ovaj St.Mirren se muči sa ovim Heartsom, a i Hearts debili izgleda počeli hvatati formu za drugu ligu![]()
Hajde go majka mu stara.
HalaRamos je napisao/la:pa gdje ces hendikep na brose nemas ti pojma ja igro 2 na 50 KM ja love uzimam a ti kukajxxh2o je napisao/la:B. Baskets![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja jos hendikep igrao 1
ee jbm misa sta cesCiva je napisao/la:Yebo ih njihov talenat ispali su na početku sezone i ja odigram eto onako reda radi ovaj St.Mirren ali eto šta ćeš neće pa nećeHalaRamos je napisao/la:bola dobar je hearts imaju dosta talentovanih igraca jbm misaCiva je napisao/la:I ovaj St.Mirren se muči sa ovim Heartsom, a i Hearts debili izgleda počeli hvatati formu za drugu ligu![]()
Hajde go majka mu stara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.