Mozemo svi mi drzati tu tajnuMancini je napisao/la:To je poslovna tajna.

Zanima me kako je Dinamo izaslo kao glasina sada, i ako ide stvarno njima onda sta su to ponudili sto ovi drugi nisu(mora da su poslali neku masnu ponudu

Mozemo svi mi drzati tu tajnuMancini je napisao/la:To je poslovna tajna.
Mokroguz je napisao/la:Mozemo svi mi drzati tu tajnuMancini je napisao/la:To je poslovna tajna.![]()
Zanima me kako je Dinamo izaslo kao glasina sada, i ako ide stvarno njima onda sta su to ponudili sto ovi drugi nisu(mora da su poslali neku masnu ponudu). I sta Amer kaze o svemu tome, gdje bi on najradije isao.
Stanje je tako da se Loncaric vraca u Dinamo i to je dogovoreno definitvno i ne bi rekao da im treba jos golmana.Mokroguz je napisao/la:Da nije Hamzicu krenulo lose ovako pred kraj, mogao bi i on u Dinamo do kraja mjeseca biti, bili su vrlo zainteresovani za njega prije svega ovoga, barem sam tako cuo, ne znam kakvo je sada stanje.
eto imas na ovom linku sto sam ti ja poslao, free je stream..bude HQ slikaMokroguz je napisao/la:Bio sam nasao neki link na VLC ali ga mijenjaju medju obicne Arene i Arena BiH.Kevin je napisao/la:a jedino ako ti bude bit će ti ovdje balkansport.infoMokroguz je napisao/la:Svaka cast upravi, celnicima na licenci!
EDIT:
http://www.tvarenasport.com/channel/bih/2014-05-10
Prenos na areni ove subote u 17:00
Citam po nekim temama da rijetko ko moze naci pravi link arene, morali bi ranije poceti traziti
Ako nadjem - postavljam odmah!
samo se moras registrirat a slika je HQ, ali sumnjam da će se naplacivat..
samo treba netko poslati request match danas da je ubace, netko tko je VIP tko inace placa clanstvo tamo
Imaju ovdje makar Arena 1, 2, 3 i 4, ne znam koji bi trebao biti Arena BiH:
http://www.netraja.net/search/label/BiH
Ima i BHT tuKad nam nekad zatreba
Uostalo bas me zanima koliko su ponude bile za Gojaka.
ma bice bodova sljedece sezone imate 3 bobe protiv Zrinjskog na gostovanju i jos neke bodove vjerovatno protiv Zelje,dosta ste ove sezone trgovali sa bodovima,tako da ce vam vracati sljedecu sezonu,ipak Nijazu klub sluzi da zaradi pare,i da se obogati njemu rezultat nije bitan,kao ni desetinama navijaca OlimpicaMancini je napisao/la:A ja tebi da razguliš i da više nikad ništa ne napišeš na ovoj temi pokvarenjače.
pitar079 je napisao/la:Od sveg srca vam zelim sudbinu Brotnja, Leotara, Posusja itd
Nema to samo Nijaz zna. Jer svakako su njemu otišle pare, a ne Olimpicu.Mancini je napisao/la:Lupuse ima li kakvih detalja oko transfera?
Ma ljudi lupaju sve i svašta.Kada pročitaš komentare na različitim portalima ne možeš se načuditi.lupus je napisao/la:E ne mogu vjerovati,nas sef napravi jedan od najboljih transfera PL i pocne objasnjavanje koja je filozofija njegova i dr.Napravio je transfer koji nisu napravile nase starije komsije u svojoj dugogodisnjoj istoriji,ali tu nije kraj jer postoje i procenti od solidarnosti do nekih godina.Realno mali ima odlican prolaz na ino trziste a nema jos osamnaest godina.Samo da nam Gojak osvjetla obraz i da ga zdravlje posluzi.Tako da visina transfera nije zakljucena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.