Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bit ce plodonasan ovaj tranfer rok.... i sa dolascima i odlascima...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
[youtube][/youtube]Jordan Henderson has agreed in principle to a contract extension that would tie him to Liverpool for at least the next four years.
[via Mirror]
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Svi kazu da idemo po Lallanu, oglasio se i Echo. Onda su dodali da se verovatno nece ici po Konoplyanku, jer su uvereni da sada mogu da privuku jace igrace, a gledao se Griezmann prosli vikend. Barrett spominje isto, i dodaje da Aspas, Alberto, Aly i Moses, svi verovatno napustaju klub. Neki mozda budu ukljuceni u deal za druge igrace poput Aspasa i Alberta, dok ce ova dvojica sporazumno otici nakon isteka pozajmica.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
ma Lallana je 90% nas novi igrac
Za 15 miliona funti bi trebali doći, novine tako pišu, Caulker i Song. Song 8, Caulker 7, jer takva mu je klauzula u ugovoru.Liverpool and United are keen on £8m rated Alex Song. Player is understood to be receptive to the interest of both clubs.(Mirror)
Liverpool je kupio Ovie Ejaria iz Arsenala:

Liverpool je, također, kupio Jake Brimmer iz Melburna:

Obadva ova igrača imaju 16 godina. Ovaj mali Ovie je sličan tip igrača kao Pogba. Ali su u obojice frizure.

Jeste, kod Oviea frizura kao da je sa Veselog brijega u Banja Luci.
Nego, sta vi kontate za ovo piskaranje oko Songa?
Ja mislim da on ne bi bio lose pojacanje, igrao je EPL, tako da mu ne bi trebalo privikavanje, dobar tehnicki i takticki. Za cijenu o kojoj se pise - 8 miliona, to bi bila kradja.
To sto se nije uklopio u Barci me ne cudi, ono je neka druga vrsta nogometa.
Nego, sta vi kontate za ovo piskaranje oko Songa?
Ja mislim da on ne bi bio lose pojacanje, igrao je EPL, tako da mu ne bi trebalo privikavanje, dobar tehnicki i takticki. Za cijenu o kojoj se pise - 8 miliona, to bi bila kradja.
To sto se nije uklopio u Barci me ne cudi, ono je neka druga vrsta nogometa.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
http://sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea ... ina/130809" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko ce imat srece za ovog momka mislim da se zna jbg pare vrte gdje burgija nece nazalost.

Ko ce imat srece za ovog momka mislim da se zna jbg pare vrte gdje burgija nece nazalost.
04.10.2009 !!
Frizura mu je k'o da mu je neka zivotinja krepala na glavi... sto se tice Songa,meni ne bi smetao,cak stavise. Provjeren je u EPL a zeljan je igre.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako postoje ikakve sanse da se dovede Song, mora se poslati ponuda. Siguran sam da se uz odredjenu formu moze vratiti u staru, odlicnu formu.
Odlican je Song, ne moze bolji back up za Gerrarda. Bolje od Lucasa i Allena svakako.
ma daj bjezi ma bjezi znas sta je lukas za songa pfff ma daj pa 3 puta je bolji jbm misaParadajz je napisao/la:Odlican je Song, ne moze bolji back up za Gerrarda. Bolje od Lucasa i Allena svakako.
Song u Premier ligi i Song u Barceloni su dva različita svijeta....bilo kom klubu u Premier ligi Song bi dobro došao
A.F.C. Bournemouth!
ma daj bjezi ne bi se ni u jedan klub uklopio song je niko i nista jbm misarambo16 je napisao/la:Song u Premier ligi i Song u Barceloni su dva različita svijeta....bilo kom klubu u Premier ligi Song bi dobro došao
Re: Odg: Liverpool FC
Ne znam gdje bi Erkin igrao u Liverpoolu. Osim toga, nije on za EPL-a. Cak ni za klupu.sarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea ... ina/130809![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Koji si sad ti slučajHalaRamos je napisao/la:ma daj bjezi ne bi se ni u jedan klub uklopio song je niko i nista jbm misarambo16 je napisao/la:Song u Premier ligi i Song u Barceloni su dva različita svijeta....bilo kom klubu u Premier ligi Song bi dobro došao

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
samo se Toure ponavlja, a ovo sve različiti igrači.Henderson je napisao/la:
Ipak je kvantitet kvaliteta presudio na kraju
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pa ova slika jedino govori da su Suarez i Gerrard imali dobru sezonu.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.