I ja to mislim, nadam se da će misliti na toRosicky je napisao/la:Dosad smo u zadnji 5 utakmica čini mi se samo jedno sačuvali mrežu protiv njih,treba igrat za Woju,orat zemlju samo da se gol ne primi...barem bilo 0-0.
formacija 10:0
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I ja to mislim, nadam se da će misliti na toRosicky je napisao/la:Dosad smo u zadnji 5 utakmica čini mi se samo jedno sačuvali mrežu protiv njih,treba igrat za Woju,orat zemlju samo da se gol ne primi...barem bilo 0-0.
Koscielny signs new long-term contract
"I am very proud to have reached agreement with the Club on a new contract. I have enjoyed four great years at Arsenal already, and I look forward to continuing to help the team in the years to come.”
Johny je napisao/la:Jel' autor ove anegdote Bugari ?
ne rise stariMarsal je napisao/la:Hafiz Bugari aleeeee, on mrzi kjafireeeeeeee!!!!
Hafiz Bugari aleeeee, navodi ljudi u naše džamijeeeee
Hafiz Bugari aleeeee, gotivi samo muslimaneeeeee
frankqqqqq je napisao/la:Nedime krezo je ikona kluba, konstanta. Što bi čelzijevci rekli za terrya, captain leader legend
"Ugovor nije još gotov, ali stiže brzo. Ponosan sam na stav svog tima, koji je prošao kroz teška vremena. Uprkos razočaranjima, igrači su uvijek imali pozitivan stav, a nije nam baš bilo lako", istakao je Wenger.
IN ARSENE I TRUST!"Kada ste u istom klubu 18 godina i kada neko kaže da konačna odluka zavisi od jednog meča, to je za mene potpuna glupost"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.