FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neki dan vam je pisalo u nekim novinama da je on slobodan na ljeto , zato ce ga sigurno i vratiti
-
- Kontakt:
Cujem da i Tomic ide,sad koliko je istina ,zna li netko?
Zar nije na 2 godine potpisao kontrakt ?bagrcavi je napisao/la:Nije pod ugovorom. Lončarić ide džabe.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
to je i bio plan. nije antolović doveden i potpisan do 2016. da bude rezerva u našoj ligi.
-
- Kontakt:
Tako jeChWilla je napisao/la:to je i bio plan. nije antolović doveden i potpisan do 2016. da bude rezerva u našoj ligi.

-
- Kontakt:
fico je imao godinu ugovora.. neka mu je sa srecom, hvala mu za sve... nama ostaju antolovic, kjosevski i cutahija
bracu srbe ostavljamo danas

bracu srbe ostavljamo danas

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Mislim da si malo fulao,evo za Stanu se jos ne zna nistasuper je napisao/la:1- za ovo u njemackoj ne smijem nista pricati,brzo ce izaci u javnostneroazzuro je napisao/la:@super, brate daj koju info, je.bo ga trunje. Kopka me kakve su informacije![]()
I ne rece ti sta se tacno radi na pomocnom.
Hvala unaprijed.
2- svraka i stanic idu (spanija-svraka a za stanu znate)
3- bit ce promjena u svim segmentima struke
4-vec je razradjena idejna prezentacija na forumu bbi
5- vraca nam se jedan od omiljenijih igraca u odbrani jest da je malo stariji al ne smiju da riskiraju ako kerla ode
ima jos par stvari al sacekajte jos malo
ps ne saljite mi poruke o kome je rijec i slicno jer stvarno ne smijem reci nista,strpite se makar jos malo
pozzz plavoj braci

Potpisao je na 1+1, ostalo ti je ChWilla objasniojahija je napisao/la:Zar nije na 2 godine potpisao kontrakt ?bagrcavi je napisao/la:Nije pod ugovorom. Lončarić ide džabe.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Imal kakve sanse da bude neki stream? Je.bem ti vise bh telecom i moju tv. Kad god je prenos na moja tv ne mogne se gledat il bude katastrofalan stream, a ne mozes je prikljucit ko covjek!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ne kontam zaista kako nekim ne ide u glavu vise.
Ideje, planove koji su jos na papiru ili nisu realizovani upotpunosti nemojte iznositi na javne forume, gdje ti i prijatelj i neprijatelj cita i gleda te. Sta je fazon? Biti dobar forumas? ili sta vec'
Sam ces sebi uskociti u stomak.
Ako imas info, drzi za sebe, pa kada projekat krene u realizaciju, tj, kada bude armunetovano, onda pricajte.
Ideje, planove koji su jos na papiru ili nisu realizovani upotpunosti nemojte iznositi na javne forume, gdje ti i prijatelj i neprijatelj cita i gleda te. Sta je fazon? Biti dobar forumas? ili sta vec'
Ako imas info, drzi za sebe, pa kada projekat krene u realizaciju, tj, kada bude armunetovano, onda pricajte.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
Bas do zadnjeg se to ne zna nista,koliko klubova tek sad pocinje gledat kako ce i sta ...Capt_Billy je napisao/la:Ne kontam zaista kako nekim ne ide u glavu vise.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Konacno, vratio sam se iz Banovica nakon dugih mjesec dana.
Danas ocekujem pobjedu i ovjeru evrope. Dobro covjek napisa iznad, nemojte iznositi informacije na javne forume..
@rodom sa mejtasa - Svaka ti cast za jucerasnji post!

Danas ocekujem pobjedu i ovjeru evrope. Dobro covjek napisa iznad, nemojte iznositi informacije na javne forume..
@rodom sa mejtasa - Svaka ti cast za jucerasnji post!
Filip ima ugovor do 30.06.2015.g
Neko je rekao da do 5.5. treba biti uplacena lova od Mersina. Ima li ista od toga ? Ili da halalimo pare?
NO PYRO NO PARTY
Zar nije bilo 1+1 kad je tek došao?FKZ1921 je napisao/la:Filip ima ugovor do 30.06.2015.g
Ako ima još godinu moglo bi se i uzeti nešto na njemu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nek je sa srecom Fici.. Zasluzio je da se vrati u Dinamu i vrati ponovno svoju jedinicu koja mu je pripadala dok se nije ozbiljno povrijedio... Boljeg golamana necemo dugo dovesti al sta da se radi... Nije dakako ni Antolovic los... Samo malo slabiji od Fice.... Majstore jos jednom puno srece.... Nije imao vise ugovora, msm sa klauzolom da ostane jos jednu god.. Do ljeta je trajao.. I Fico je bio voljan ostati, al' Amar je vec doveo Antolovica.... A takav golaman se ne drzi na klupi, bar ne u nasoj Ligi....
I Tomic ce izgleda da sve zavrsi sa Dinamom.. Olaksavajuca okolnost je i to da se nece tretirati kao stranac u HNL-u s obzirom da ima kroatische pasos, i samim time moze sebi izganjati i drzavljanstvo....
Uskoro ce se jos raditi na dovodjenju omladinaca u nase pogone.... Od pionirske do juniorske selekcije.. Samo se strpite.. Zna Amar sta radi...
I Tomic ce izgleda da sve zavrsi sa Dinamom.. Olaksavajuca okolnost je i to da se nece tretirati kao stranac u HNL-u s obzirom da ima kroatische pasos, i samim time moze sebi izganjati i drzavljanstvo....
Uskoro ce se jos raditi na dovodjenju omladinaca u nase pogone.... Od pionirske do juniorske selekcije.. Samo se strpite.. Zna Amar sta radi...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Trebali su do 05.05.platiti i nisu.
Sljedeći korak je da Željo traži suspenziju Mersina.
Oni ovo moraju platititi do kraja prvenstva, , znači u desetak dana, inace nece početi sljedecu sezonu.
Oni ovo moraju platititi do kraja prvenstva, , znači u desetak dana, inace nece početi sljedecu sezonu.
Nesto nevjerujem da ce i za desetak dana platiti, a ni u neke rigorozne kazne od turskog savezaFKZ1921 je napisao/la:Trebali su do 05.05.platiti i nisu.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
ja jesmo baksuzi...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.