Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Kadetu balavi,kreteni su ti kod kuće što te nisu odgojili...ako je moguće bez uvreda.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tek sad vidim da bubaš kao maksim po diviziji...nemoj i to sa partizanima povezivati...
Trolaš momak,hodiš po bespućima svemira.
Trolaš momak,hodiš po bespućima svemira.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Halo "ispricavam" se kulturni gospodine iz Uzarica, ostavi se bola Tarambe, nije zasluzio da mu seljacina kao ti nosi nick.Taramba je napisao/la:Kadetu balavi,kreteni su ti kod kuće što te nisu odgojili...ako je moguće bez uvreda.
Bas me zanima kad cete u rvatskoj ligi igrati kao sto vam je topic obecao?

I sta si ti bolji od ovih na drugoj strani ??? Vidim nesto vam krivo zbog njihovih pjesama a i vi ste isti, i gori.anel81m je napisao/la:Nek je tvoja brate, eto ti je!Ovakva nam i netreba, od Ilidže do Bembaše, ostalo vam je sve ****!pile87 je napisao/la:Nije vasa BiH vi ste jugosloveni...tepsija je napisao/la:I samo da se nadovežem,lijepo nas boli đole što imamo toliko neprijatelja u našoj dragoj i jedinoj BiH.
Svakom smo se neprijatelju oduprijeli,i vama ćemo.
Polako kadetski jazavac,kući nemaš pravo glasa pa se glupiraš preko tastature...Zrinjski,Ultrasi i njihov Taramba sada malo haraju na vrhu BiH,pa neka pati kome smeta.
- tepsija
- Kontakt:
Oduvijek sam mrzio forume zbog ovih anonimnih laprdala.terabajt je napisao/la: I sta si ti bolji od ovih na drugoj strani ??? Vidim nesto vam krivo zbog njihovih pjesama a i vi ste isti, i gori.
Dođi u Mostar pa to reci...i pogledaj u oči ljudima koji su sve dali da bi između ostalog i Velež opstao,da bi ostali svoji na svome,da bi opstala BiH.
Klošaru jedan sarajevsko sandžački,ti ćeš nešto da pričaš....tu u svakoj kući neko fali,nema ga.
Mogao sam ti ovo i na pp,prošao bih bez bana,ali volim ovako,pa neka baniraju.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Kakvu priču moderatori dopuštaju, ja ne vjerujem. 

mogo si ti ovog pile87 pod ruku pa malo na crijevo,ako ste glasni ne znaci da ste pametni,malo se pomazite ili sacekajte sutra imacete vise razloga,i ne zaboravite vazelinTaramba je napisao/la:Polako kadetski jazavac,kući nemaš pravo glasa pa se glupiraš preko tastature...Zrinjski,Ultrasi i njihov Taramba sada malo haraju na vrhu BiH,pa neka pati kome smeta.

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mozgu, sto nisi svom odgovorio koji kaze citiram "Ovakva nam i netreba, od Ilidže do Bembaše, ostalo vam je sve ****".tepsija je napisao/la:Oduvijek sam mrzio forume zbog ovih anonimnih laprdala.terabajt je napisao/la: I sta si ti bolji od ovih na drugoj strani ??? Vidim nesto vam krivo zbog njihovih pjesama a i vi ste isti, i gori.
Dođi u Mostar pa to reci...i pogledaj u oči ljudima koji su sve dali da bi između ostalog i Velež opstao,da bi ostali svoji na svome,da bi opstala BiH.
Klošaru jedan sarajevsko sandžački,ti ćeš nešto da pričaš....tu u svakoj kući neko fali,nema ga.
Mogao sam ti ovo i na pp,prošao bih bez bana,ali volim ovako,pa neka baniraju.
- tepsija
- Kontakt:
Nisam odgovorio jer nije daleko od istine.
Znaš šta je Mostar?
Kad se treba naguziti,svi su uz nas,kad nama treba,nema nikoga.
Ništa,nebitan faktor bio i ostao.I mi znamo to.Ali nikada ne pljujemo po nikome,možemo po pojedincima,ali nikada generalno.
Znaš šta je Mostar?
Ništa,nebitan faktor bio i ostao.I mi znamo to.Ali nikada ne pljujemo po nikome,možemo po pojedincima,ali nikada generalno.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Nemamo sta raspravljati vise.tepsija je napisao/la:Nisam odgovorio jer nije daleko od istine.
Znaš šta je Mostar?
To je kultura na nivou gospodine! Idji vrvi nonomo. E Moj Bekicu... Kad cete ponovo uletiti na teren kad izgubite pod bb? Samo u slaboj ste formi, kockave glave otezavaju brzinu osim kad bjezite. Skinheads ultras!Taramba je napisao/la:Polako kadetski jazavac,kući nemaš pravo glasa pa se glupiraš preko tastature...Zrinjski,Ultrasi i njihov Taramba sada malo haraju na vrhu BiH,pa neka pati kome smeta.

Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 09 maj 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- tepsija
- Kontakt:
Drago mi je zbog toga.Zivio.terabajt je napisao/la:Nemamo sta raspravljati vise.tepsija je napisao/la:Nisam odgovorio jer nije daleko od istine.
Znaš šta je Mostar?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Izgleda da si se u tog "Bekića" dobro ugrizao mali gay-kadete,pod ruku sa njim i neka vam bude sretno;)
Pozdravi tatu starog navijaca Veleza i mamu koja nas i danas simpatise.Taramba je napisao/la:Izgleda da si se u tog "Bekića" dobro ugrizao mali gay-kadete,pod ruku sa njim i neka vam bude sretno;)

E to je kljucno starog navijaca veleza ali ne ovog sadasnjeg kluba u pokusaju
Napisa Seljo74-Hooligan iz Novipazar brezeljo1974 je napisao/la:E to je kljucno starog navijaca veleza ali ne ovog sadasnjeg kluba u pokusaju
Jesi mu sukno pravo.Kadet91 je napisao/la:Napisa Seljo74-Hooligan iz Novipazar brezeljo1974 je napisao/la:E to je kljucno starog navijaca veleza ali ne ovog sadasnjeg kluba u pokusaju
A i ti meni haveru. Joj... Kako ste zajebani vidi se da ste iz glavnog grada ba.terabajt je napisao/la:Jesi mu sukno pravo.Kadet91 je napisao/la:Napisa Seljo74-Hooligan iz Novipazar brezeljo1974 je napisao/la:E to je kljucno starog navijaca veleza ali ne ovog sadasnjeg kluba u pokusaju
Klub u pokusaju vam je zavukao 4 komada, sad mi je zao sto nismo vise. Boli li jos?
- tepsija
- Kontakt:
Čitajući sve ove postove podrške i uzajamnog razumjevanja mislim da je pravo vrijeme za bratimljenje Zeljezarije i zrinskog.HšknkZezry...simpa.[*]
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.