Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Upravu je aleksandar,cesto se vodimo licnim simpatijama za nekog igraca pa njemu oprastamo dok tome svom favoriti zmirimo na sve i svasta.Objektivnosti nedostaje prilicno.
Hajrovic jos nije igrac za prvih 11,takodje i on ima ozbiljnu manu,vrlo slabo igra defanzivno.U utakmicama Galate to se moglo dobro vidjeti,skoro da ne pomaze u odbrani nikako.Stoji da ima dribling,brzinu,sut i centarsut.Ima on jos dosta raditi na sebi.
Evo pokusaj objektivnog komentara.
Hajrovic jos nije igrac za prvih 11,takodje i on ima ozbiljnu manu,vrlo slabo igra defanzivno.U utakmicama Galate to se moglo dobro vidjeti,skoro da ne pomaze u odbrani nikako.Stoji da ima dribling,brzinu,sut i centarsut.Ima on jos dosta raditi na sebi.
- DonCorleone
- Kontakt:
To su obicne lazi i izmisljotine Safetovih pristalica da prikazu skepticare njegovog rada u losem svijetlu. Dakle, niko nece navijati protiv BiH na SP-u, jer nema nikakve potrebe za tim, jer doticni gospodin svakako napusta reprezentaciju nakon SP-a, sto bih naivjao protiv samog sebe a da pri tome znam da ovaj ide svakako. Ne, ne, ovde se radi o propagandi da bi se relativirao krojeni sastav Safeta i njegov rad zadnjih nekoliko mjeseci.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Pored toga sto i jedan i drugi ne igraju postoji moralna obaveza pozivanja Hajrovica dok je krajnje nemoralno prema igracima koji se bore za poziv na SP, pozivanje Ibricica.drummer je napisao/la:Upravu je aleksandar,cesto se vodimo licnim simpatijama za nekog igraca pa njemu oprastamo dok tome svom favoriti zmirimo na sve i svasta.Objektivnosti nedostaje prilicno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zec i Prcic su morali biti na spisku..Zec je bio jedno vrijeme u reprezentaciji i cinjenica je da se nije pokazao u to vrijeme je slabo i igrao u svom klubu sada je ovu proljetnu polusezonu odradio kompletnu postigao neke golove i sigurno da iz tog razloga kao 3ci napadac zasluzuje sansu..Prcic vec ispricano ustalio se u SOchauxu odlicno igra i sigurno da ima mjesta na pripreme doci..
Safetov problem je sto je pozvao one koji ce ici na SP,a nije pozvao nekih 25 ili 26 igraca i onda nek idu svi u Brazil,a ta 23 nek prijavi na papir ovako je navukao bijes jer se ponio nonsalatno bezobrazno ko ja sam glavni BAja ja odredjujem ko su najbolji igraci,a svakome je jasno da nije upravu..Niko mu ne bi zamjerao pozive SUšića Vršajevića Ibričića HAdzica i slicno da je ispao korektan..
Safetov problem je sto je pozvao one koji ce ici na SP,a nije pozvao nekih 25 ili 26 igraca i onda nek idu svi u Brazil,a ta 23 nek prijavi na papir ovako je navukao bijes jer se ponio nonsalatno bezobrazno ko ja sam glavni BAja ja odredjujem ko su najbolji igraci,a svakome je jasno da nije upravu..Niko mu ne bi zamjerao pozive SUšića Vršajevića Ibričića HAdzica i slicno da je ispao korektan..
JA NIKAKO NE MOGU DA SHVATIM KAKO NAS PAPE NIJE POZVAO ZAHIROVICA A POZVAO NEKOG TAMO HADZICA ILI SUSICA (NEMAM NISTA PROTIV NJIH) KOJI NISU ODIGRALI 2 TEKME. KAD SE SJETIM KAKO JE ZAHIROVIC FLASTERA IGRAO NA RONALDU, KAKO JE GINUO ZA REPKU, STRASAN MOMAK, SRCAN, NE VJERUJEM. A NA POZICIJI ZADNJEG VEZNOG NAM BAS SKRIPI. TO MI NIKAKO NIJE JASNO I BAS MI JE ZAO MOMKA JER JE ZASLUZIO TO VELIKO TAKMICENJE, A SUSIC SE IZVLACI NA TO KAKO IMA MALU MINUTAZU, PA MOMAK IGRA U BOLJEM KLUBU OD HAJDUKA U KOJEM SVEN DONOSI VODU. AL DOBRO NIJE ZAHIROVIC fEmilija.
At the end of the storm there's a golden sky..
- donniedarko
- Kontakt:
Kako god mislili o radu Safeta , stoji cinjenica da je spisak totalna komedija 

Kakvi Zahirovici, Pandze,Stanici zar vam je malo takih na klupi. Trebalo je loviti prave igrace koje smo mogli i morali imat u sastavu. Arslanagic, Hrgota su teski previdi i promasaji a mogli su vec biti nasi da se krenulo kad je trebalo. Prcic se nije oprostio od repke nego od Susica i to je istina. Zec i Bunoza nesto manja steta ali ipak bi bili pojacanja. Salatic isto.
Znaci da smo uzeli ovih 6 igraca imali bi puno jacu repku u Brazilu i to niko osporit ne moze. Ipak i sa njima bi bili bez strucnjaka na klupi ali sto je tu je nema pomoci. Nazalost puno nas osporava ove igrace da bi kao podrzali Susica. Ali tu nema elementarne logike jer ovo su bolji igraci od vecine koja nam je na klupi a neki nazalost i od prvotimaca.
Znaci da smo uzeli ovih 6 igraca imali bi puno jacu repku u Brazilu i to niko osporit ne moze. Ipak i sa njima bi bili bez strucnjaka na klupi ali sto je tu je nema pomoci. Nazalost puno nas osporava ove igrace da bi kao podrzali Susica. Ali tu nema elementarne logike jer ovo su bolji igraci od vecine koja nam je na klupi a neki nazalost i od prvotimaca.
Temu preimenovati u "Zlo Zlo-Uzas"!!!
Nije ovaj zasluzio da ima temu...
Nije ovaj zasluzio da ima temu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma ja ba... Tinko Binko i Anel Hadzic koji su sa Marsa (ili bolje receno burazerove agencije) pali u reprezentaciju imaju prednost na spisku ispred jednog Sanjina Prcica, Adnana Zahirovica, Miroslava Stevanovica i Ermina Zeca. Kako lahko okrenete ledja momcima koji su uvijek bili uz reprezentaciju i za koje znate da ce srcem odigrati i to bolje od gore navedenih amidzinih klovnova. Fuj.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Evo mali Gojak prelazi u Dinamo, hocemo i njega odmah za Brazil ? Sturcnjaci sta kazete ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hajde ne seri.Elegant je napisao/la:Evo mali Gojak prelazi u Dinamo, hocemo i njega odmah za Brazil ? Sturcnjaci sta kazete ?
Ma ja ba... Pape uber alles. Tacno me podsjecate na isprane mozgove rezima, gdje je svaki maloumni potez velikog lidera bio popracen aplauzom. Bijedo ljudska.
Ma ja ba... Pape uber alles. Tacno me podsjecate na isprane mozgove rezima, gdje je svaki maloumni potez velikog lidera bio popracen aplauzom. Bijedo ljudska.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Do juce pljuvali Susica jer zove Zahirovica (iz Germanije) a danas ga napadaju jer ga nije pozvao.
Stvar je u tome da nikad svima ne mozes ugoditi. Niti bi selektor trebao ciljati na to. Imas svoju viziju i drzi se nje. Trener mora imati slobodu, to je prva i osnovna stvar ako zelis nesto napraviti. A jedan od ruznijih dijelova tog posla je sigurno kada moras nekoga otpisati. Nazalost ne mogu svi igrati. Ja bih licno pozvao Zahirovica ali nisam ja selektor.
Stvar je u tome da nikad svima ne mozes ugoditi. Niti bi selektor trebao ciljati na to. Imas svoju viziju i drzi se nje. Trener mora imati slobodu, to je prva i osnovna stvar ako zelis nesto napraviti. A jedan od ruznijih dijelova tog posla je sigurno kada moras nekoga otpisati. Nazalost ne mogu svi igrati. Ja bih licno pozvao Zahirovica ali nisam ja selektor.
Buric Sehic Husic Hadzic Hodzic Salatic Gudelj Arslanagic Tankovic Halilovic Zahirovic Muslimovic Zec Prcic Pandza Hrgota Jahic Huseinovic Dilaver M Vrancic Stanic Cimirot Jajalo Stevanovic ... Sve su to neki vasi puleni Ali mjesta ima samo za 23 igraca Susic je sef i odabro onako kako on zamislja da treba
Ne kod Safeta ima mjesta za 24....a sto taj Zahirovic nije bio 24 sa nekom nadom da uskociTulln1 je napisao/la:Buric Sehic Husic Hadzic Hodzic Salatic Gudelj Arslanagic Tankovic Halilovic Zahirovic Muslimovic Zec Prcic Pandza Hrgota Jahic Huseinovic Dilaver M Vrancic Stanic Cimirot Jajalo Stevanovic ... Sve su to neki vasi puleni Ali mjesta ima samo za 23 igraca Susic je sef i odabro onako kako on zamislja da treba

Do juce ste pisali da je Zahirovic kloc i prodo se preko repke Germany Sead Susic itd
Ne moze biti gori kloc od Hadzica i Susica Tina.Tulln1 je napisao/la:Do juce ste pisali da je Zahirovic kloc i prodo se preko repke Germany Sead Susic itd
Zanimljivo opet Germanija

Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 09 maj 2014, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nas buduci selektor (?) izgleda zadovoljan spiskom. " onclick="window.open(this.href);return false;
I ako se mozda ne slaze 100% sa svim, zna sigurno da ce i njegovi spiskovi biti kritikovani na isti nacin, gdje je ovaj, gdje je onaj, svi sve znaju, svi imaju svoje favorite... klasika.
I ako se mozda ne slaze 100% sa svim, zna sigurno da ce i njegovi spiskovi biti kritikovani na isti nacin, gdje je ovaj, gdje je onaj, svi sve znaju, svi imaju svoje favorite... klasika.
Zahirovic se prodo preko Germany nije uspio da se nametne u klubu sad pustimo neka se Tin i Anel prodaju preko repke mozda mozda bude nesto od njoj ko zna
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/bor ... sam-safete" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.