schweinsteiger je napisao/la:Ja kontam ova ima neku graficku oko vratarob do bagro je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
schweinsteiger je napisao/la:Ja kontam ova ima neku graficku oko vratarob do bagro je napisao/la:

the scouser je napisao/la:Moggiano je napisao/la:stare mi da hoćemo nekako dobiti Sligu,pa uletio bih u teren čisto iz inata i udario protivničkog igrača jer su me xx puta oborili na kladionici...Baja_Zvjerka je napisao/la: A evo npr. onih koji su vec tu u 2. pretkolu:
Najvaznije je da danas nema laganih protivnika, svi igraju lopte... A ako te moze namuciti neka Obarska onda vrlo lako mogu i svi ovi nabrojani... Samo ako bilo sta mislimo napraviti, moramo se pojacati...

BHF00024 je napisao/la:
E prijatelju sami ste krivi !!!
Taj vaš Amerikanac je sam rekao igračima Jedinstva u Tuzli,,citiram dečki džabe igrate ja sam sve unaprijed dogovorio...A to ne da je jedan rekao,,nego 25 ljudi je to čulo,,da bi se treneri i igrači Jedinstva svi između samo pogledali,,toliko o tom vašem gospodinu,,a vama prosipa priče poštenja...aha komad teletine
I sam sudija rekao igračima kad su se pobunili na kraju prvog poluvremena za par nekih udaranja i faula koje nije svirao,,šuti te vidjećete kako se sudi u drugom poluvremenu....
Pa nas poslije toga još vaše sudije pokradu ( Igman,Gošk ) i slično...
E moj drug dirnuli ste u gnjezdo stršljenova..
Krajina je posebna u ovoj našoj napaćenoj zemlji,vjeruj mi posebna..Nismo bezobrazni,ne želimo nikom zlo,ako ti ne možemo pomoći nećemo ni odmoći,samo nas nemoj dirati i zajebavati,,,a vi ste upravo to uradili
E sad smo baš ljuta krajina koja će pregaziti sve što joj se nađe na putu...namjerili ste se na jako nezgodnog protivnika...
the scouser je napisao/la:Moggiano je napisao/la:stare mi da hoćemo nekako dobiti Sligu,pa uletio bih u teren čisto iz inata i udario protivničkog igrača jer su me xx puta oborili na kladionici...Baja_Zvjerka je napisao/la: A evo npr. onih koji su vec tu u 2. pretkolu:
Najvaznije je da danas nema laganih protivnika, svi igraju lopte... A ako te moze namuciti neka Obarska onda vrlo lako mogu i svi ovi nabrojani... Samo ako bilo sta mislimo napraviti, moramo se pojacati...

ja oplako od smijeha, ne znam štoHariTz je napisao/la:Jesi li mi ti ukro tele?PuzGolac je napisao/la:TSS je zasluzio poziv. Za godinu dana ce biti bolji od vecine dosadasnjeg BH tima... Zahvalite nasoj ligi sto ste dobili tako dobrog igraca iz velikog kluba

BadrHari je napisao/la:Vecerali su gljiveVGS je napisao/la:Vrata u paralelni svijet može otvoriti i udar groma oslobađanjem velikih količina energije. Irina Tsareva, koja proučava neobične pojave u prirodi, to je potvrdila i primjerom. Dok su trojica prijatelja odlazila u ribolov u blizini St. Petersburga, njihov automobil pogodila je munja. Automobil je odletio u jarak i udario u stablo, a prijatelji su primijetili seosku kuću pokraj ceste koju prije nisu vidjeli. U kući je živjela starica koja ih je pozvala k sebi i dala im večeru. Preko noći su spavali na podu, a kad su se ujutro probudili ležali su na travi. Pogađate, nikakva kuća nije bila u blizini, a slupani automobil nalazio se ispod stabla.

tuzlak1987 je napisao/la:Odlicne su, cak i vaser vagu imajuVasa Ladacki je napisao/la:Nisam ljubitelj maksica, al' nikako. Razlozi su, valjda, općepoznati. Međutim air max 1 je jedna presavršena tena, te stoga na ove svršavam:

rambo16 je napisao/la:Orion87 je napisao/la:može izvor druže....frankqqqqq je napisao/la:Znači Aurier 100% u Arsenalu, odlično. Bek koji je navijač kluba i koji ima strašan potencijal + 21 godina = bek za idućih 10 godina haj vooozdra

jedan od mnogihHead je napisao/la:Kako je zivot okrutan,jedan Midhat Dzeko vise puta digne trofej EPL od Gerarda.

Rooney88 je napisao/la:Akira je napisao/la:Jel to neki rasizam decko?Akira je napisao/la:DEMBA BAAAAAA SJAJAN GOL , CRNCUGA JE POKAZAO ZASTO JE CRN
Covjek kivan na samog sebe.

DzoleZeljo je napisao/la: @DzoleZeljo - Pa ne znam sta tebe boli ****?
Ako ti se tema ne svida, preskoci dalje!

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, StevieG8 i 14 gostiju.