ne lupaj boga ti, samo cu ti reci da Jajalo nece nazad u Njemacku.SandorClegane je napisao/la:Gospodin Tan je prezadovoljan sto je vidio od Stojceva i zeli ga sto prije u Cardifu. Problemi oko prelazka su papiri, ali ce prvo biti posudba. Sto se tice Cimirota on ide 80%, a Jajalo se vraca u Njemacku. Na Delaca se takoder vise nece racunati i on ce napustiti bordo momke.
Dosta dobrih igraca se pokazalo ove sezone i vjerovatno ce svi oni otici, neki pred evropu, neki poslije evrope.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li Jajalo bio na posudbi ?? Vidim DInamo zagrijan za njega iako su u prvi mah rekli kako zele STanica iz ZEljeznicara..Delač ionako nije kvalitet nije veliki gubitak ali JAjalo se odlicnim pokazao u utakmici sa ZEljeznicarom po meni uz ARmina Hodzica sigurno najbolji pojedinac utakmice..KOlika jeotprilike cijena Cimirota ??
Jajalo je na posudbi iz Kelna... Nema sta Mamic sa FKS razgovarati o njemu... Delac je zavrsio karijeru u FKS koliko sam upucen... aaa Cimirot ima ugovor cini mi se do 2016, takooo po meni njega ne treba jos prodavati, a cijenu vjerovatno samo Ibrakadabra i pojedini znaju...zgembo89 je napisao/la:Je li Jajalo bio na posudbi ?? Vidim DInamo zagrijan za njega iako su u prvi mah rekli kako zele STanica iz ZEljeznicara..Delač ionako nije kvalitet nije veliki gubitak ali JAjalo se odlicnim pokazao u utakmici sa ZEljeznicarom po meni uz ARmina Hodzica sigurno najbolji pojedinac utakmice..KOlika jeotprilike cijena Cimirota ??
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Negdje sam procito da bi Cimirot mogao biti prvi transfer blizu milion KM iz nase PL lige jest daje odlican igrac ali po meni ono sto sam vidio kod Grahovca iz Borca kadse dugo zadrzi na jednom nivou igrac stagnira ako ce se razviti kao igrac onda bolje da ide ako ce propast ko STevanovic bolje jos da ostane godinu al hajd sad ga znaj..
- Evolution87
- Kontakt:
Moramo zadrzati prvih 11 osim ove dvojice koji su na posudbi (Delac i Jajalo). Dovesti desnog beka, prema nekim informacijama onaj sirijac zavrsen na ljeto, naci zamjenu za Jajala i dovesti napadaca. Vec imamo Duljevica koji moze igrati i lijevo i desno krilo, tako da uz Osmanagica i nekom krilu uruciti ispisnicu.
Uz dva, tri kvalitetna pojacanja i bez slabljenja okosnice tima mozemo se necemu nadati
Uz dva, tri kvalitetna pojacanja i bez slabljenja okosnice tima mozemo se necemu nadati

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
SandorClegane je napisao/la:Gospodin Tan je prezadovoljan sto je vidio od Stojceva i zeli ga sto prije u Cardifu. Problemi oko prelazka su papiri, ali ce prvo biti posudba. Sto se tice Cimirota on ide 80%, a Jajalo se vraca u Njemacku. Na Delaca se takoder vise nece racunati i on ce napustiti bordo momke.
Dosta dobrih igraca se pokazalo ove sezone i vjerovatno ce svi oni otici, neki pred evropu, neki poslije evrope.
Prvo Tan nije trener, niti je neki sportski strucnjak da on ocjeni ko je od igraca dobar,a ko nije.Drugo sto bi Stojceva uzimao iz Sarajeva, i slao negdje na posudbu

Sto se tice odlazaka,sumnjam da ce iko otici,jedino da dođe neka bas jaka finansijska ponuda.Puno ce tu vise biti dolazaka igraca,i puno ce jaci igracki kadar uci, u slijedecu sezonu.

Od prvih 11 samo bi Jajalo i Delac mogli otici,ovo sve ostalo je vezano ugovrom, i bez jake love nece nigdje mrdnuti.
Sto kaze Kusturica, i ja sam zadovoljan radom sportskog direktora, tako da vjerujem da ce ove poslove oko odlazaka i dolazaka uraditi onako kako je najbolje za klub. Svi su svijesni da samo kontinuitet donosi rezultate.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Ja ti kazem da StojceV I Cimirot idu. Ovaj drugi oko 400.000KM. Zivi bili pa vidjeli. Vidim upuceni ste u klub ono nema dalje. Ovaj cak zna da Jajalo nece nazad u Njemacku, nego ce ostati u Sarajevuamypitar je napisao/la:SandorClegane je napisao/la:Gospodin Tan je prezadovoljan sto je vidio od Stojceva i zeli ga sto prije u Cardifu. Problemi oko prelazka su papiri, ali ce prvo biti posudba. Sto se tice Cimirota on ide 80%, a Jajalo se vraca u Njemacku. Na Delaca se takoder vise nece racunati i on ce napustiti bordo momke.
Prvo Tan nije trener, niti je neki sportski strucnjak da on ocjeni ko je od igraca dobar,a ko nije.Drugo sto bi Stojceva uzimao iz Sarajeva, i slao negdje na posudbunema tu neke logike.
Sto se tice odlazaka,sumnjam da ce iko otici,jedino da dođe neka bas jaka finansijska ponuda.Puno ce tu vise biti dolazaka igraca,i puno ce jaci igracki kadar uci, u slijedecu sezonu.![]()
Od prvih 11 samo bi Jajalo i Delac mogli otici,ovo sve ostalo je vezano ugovrom, i bez jake love nece nigdje mrdnuti.

Pa covjek je u pravu ima ponudu iz Italije.SandorClegane je napisao/la:Ja ti kazem da StojceV I Cimirot idu. Ovaj drugi oko 400.000KM. Zivi bili pa vidjeli. Vidim upuceni ste u klub ono nema dalje. Ovaj cak zna da Jajalo nece nazad u Njemacku, nego ce ostati u Sarajevuamypitar je napisao/la:SandorClegane je napisao/la:Gospodin Tan je prezadovoljan sto je vidio od Stojceva i zeli ga sto prije u Cardifu. Problemi oko prelazka su papiri, ali ce prvo biti posudba. Sto se tice Cimirota on ide 80%, a Jajalo se vraca u Njemacku. Na Delaca se takoder vise nece racunati i on ce napustiti bordo momke.
Prvo Tan nije trener, niti je neki sportski strucnjak da on ocjeni ko je od igraca dobar,a ko nije.Drugo sto bi Stojceva uzimao iz Sarajeva, i slao negdje na posudbunema tu neke logike.
Sto se tice odlazaka,sumnjam da ce iko otici,jedino da dođe neka bas jaka finansijska ponuda.Puno ce tu vise biti dolazaka igraca,i puno ce jaci igracki kadar uci, u slijedecu sezonu.![]()
Ovej drugi tesko ce otici, i za duplo vecu cifru od te koju si naveo.

Aldin ponovo priča gluposti 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
SandorClegane je napisao/la:Ja ti kazem da StojceV I Cimirot idu. Ovaj drugi oko 400.000KM. Zivi bili pa vidjeli. Vidim upuceni ste u klub ono nema dalje. Ovaj cak zna da Jajalo nece nazad u Njemacku, nego ce ostati u Sarajevuamypitar je napisao/la:SandorClegane je napisao/la:Gospodin Tan je prezadovoljan sto je vidio od Stojceva i zeli ga sto prije u Cardifu. Problemi oko prelazka su papiri, ali ce prvo biti posudba. Sto se tice Cimirota on ide 80%, a Jajalo se vraca u Njemacku. Na Delaca se takoder vise nece racunati i on ce napustiti bordo momke.
eto ako ode u Koln nazad ja ti se sagnem, samo mi se u pp javi gdje cemo se naci
Ma samo mlati,nekad se sam sebi cudim,sto sa njim ulazim u piskaranje.VanBasten je napisao/la:Aldin ponovo priča gluposti

Mislim da je 200 hiljada € malo za Cimirota.
+ 10% od sljedeće prodaje
.
+ 10% od sljedeće prodaje

MA i sramota nije stvar para nego prestiza jbt u HNL-u jedna polusezona igrac odma za milion dva se proda,takodje i Jelen liga SRbije u nas ne mozes pola miliona uzet za igraca koji je afirmisan,U-21..PerryFred je napisao/la:Mislim da je 200 hiljada € malo za Cimirota.
Ovaj mali Gojak je i najveci promašaj ove nase Uprave,ali ****. 

Manijak Aldin prica o izmisljenim desavanjima u FKS i jos ima ljudi koji mu vjeruju.Cimke je igracina,ima jos dvije godine ugovora i male su sanse da ode,ali ako se to vec desi onda cemo se dobro ogrebati,budite sigurni.zgembo89 je napisao/la:MA i sramota nije stvar para nego prestiza jbt u HNL-u jedna polusezona igrac odma za milion dva se proda,takodje i Jelen liga SRbije u nas ne mozes pola miliona uzet za igraca koji je afirmisan,U-21..PerryFred je napisao/la:Mislim da je 200 hiljada € malo za Cimirota.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
istina, ali opet i mi smo se tada nadali tituli, on je trazio preveliku minutazuamypitar je napisao/la:Ovaj mali Gojak je i najveci promašaj ove nase Uprave,ali ****.
nego ima li istine za Alivodica? Jedan od boljih krila u JSL, samo nije bas u nekim mladalackim godinama...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nisam navijac Sarajeva ali covjek kojeg si citirao je apsolutno upravu. Sarajevo je trenutno sigurno atraktivna destinacija mnogim fudbalerima na ovim prostorima, mora se priznati kako uprava FKS i Tan imaju ozbiljne ambicije. Tvrditi da jedna Jagodina moze u istu recenicu sa Sarajevom po bilo kojoj osnovi nije normalna prijatelju. Finansijski je Sarajevo jace (dok ih podcjenjujes siguran sam kako nisi bas upucen u situaciju u klubu, glede finansija i slicno) a i dosta je veci klub od Jagodine, bolji sigurno. Nema smisla minimizirati ih po bilo kojoj osnovi.alan_kardec je napisao/la:Pa nerealno je upravo zbog ovoga što sam gore napisao, što se za njega ozbiljno interesuju mnogo jači i bogatiji evropski klubovi, čak je dosta nerealno da dođe u FKCZ ili FKP, ali eto i oni se interesuju. Opet kažem, ako mu se izjalovi neki dogovor sa ekipama ili Belgije, Rusije, Njemačke, on ostaje u jsl, gotovo sigurno.sarajlija je napisao/la:Samo sekund a sto je po tebi nerealno da zaigra za FKS koje je triput bolji klub od Jagodine ako cemo realno, a imo bi ovdje i vecu platu..
Finansijski ste mnogo jači od Jagodine, to stoji, ali triput bolji klub, pa ne znam baš.
Ako su nabrojani Evropski klubovi + PFC u igri onda je izuzetno desko da taj decko zaigra za Sarajevo, iz Jagodine komotno moze obuci bordo dres i da se smatra korakom naprijed, na stranu sto nije realno da izabere strani klub pored Partizana, ako ga trazi, koji ga zeli u svojim redovima. Sto bi zaradljivao dobro i pravio sebi karijeru u susjednoj zemlji ako isto to mozes u svojoj?
I pitanje za pitare, za kraj. Ovi malo upuceniji, dali ostaje Uscuplic i iduce sezone i kakvi su planovi s njim?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Nije on Jagodinu izjednacio sa Sarajevom(pogodilo ga je malo ovo tri puta,nije bas toliko,neko je pretjerao),ali je rekao da Zvezda i Partizan imaju prednost u odnosu na Sarajevo(ukoliko bi poslalo ponudu za Pesica).Za Partizan bih se slozio,ali za Zvezdu bas i ne.Sarajevo je organizaciono i finansijski u ovom trenutku iznad Zvezde.Mozda su tamo primanja jos uvijek bolja,ali su zato neredovna i svoja prava mozes steci samo na sudu.Rooney88 je napisao/la:Nisam navijac Sarajeva ali covjek kojeg si citirao je apsolutno upravu. Sarajevo je trenutno sigurno atraktivna destinacija mnogim fudbalerima na ovim prostorima, mora se priznati kako uprava FKS i Tan imaju ozbiljne ambicije. Tvrditi da jedna Jagodina moze u istu recenicu sa Sarajevom po bilo kojoj osnovi nije normalna prijatelju. Finansijski je Sarajevo jace (dok ih podcjenjujes siguran sam kako nisi bas upucen u situaciju u klubu, glede finansija i slicno) a i dosta je veci klub od Jagodine, bolji sigurno. Nema smisla minimizirati ih po bilo kojoj osnovi.alan_kardec je napisao/la:Pa nerealno je upravo zbog ovoga što sam gore napisao, što se za njega ozbiljno interesuju mnogo jači i bogatiji evropski klubovi, čak je dosta nerealno da dođe u FKCZ ili FKP, ali eto i oni se interesuju. Opet kažem, ako mu se izjalovi neki dogovor sa ekipama ili Belgije, Rusije, Njemačke, on ostaje u jsl, gotovo sigurno.sarajlija je napisao/la:Samo sekund a sto je po tebi nerealno da zaigra za FKS koje je triput bolji klub od Jagodine ako cemo realno, a imo bi ovdje i vecu platu..
Finansijski ste mnogo jači od Jagodine, to stoji, ali triput bolji klub, pa ne znam baš.
Ako su nabrojani Evropski klubovi + PFC u igri onda je izuzetno desko da taj decko zaigra za Sarajevo, iz Jagodine komotno moze obuci bordo dres i da se smatra korakom naprijed, na stranu sto nije realno da izabere strani klub pored Partizana, ako ga trazi, koji ga zeli u svojim redovima. Sto bi zaradljivao dobro i pravio sebi karijeru u susjednoj zemlji ako isto to mozes u svojoj?
I pitanje za pitare, za kraj. Ovi malo upuceniji, dali ostaje Uscuplic i iduce sezone i kakvi su planovi s njim?
Ne znam, nisam upucen toliko u stanje u CZV. Ali ako gledamo medijske natpise u Srbiji onda i nije nerealno da u Sarajevu mozes zaraditi komotno pare kao i u Zvezdi. Ali u ovom slucaju ima i prica o odskocnoj dasci. Iz Srbije dosta igraca ide u odlicne klubove, skauti i menadzeri su fantasticno povezani (pa jedan Scepovic zaboga igra fudbal u Olympiacosu
) sa inostranim klubovima. Tako da iz Srbije ce mlad igrac, na dobrom glasu sto bi se reklo
, vjerovatno otici u bolju ligu nego iz BiH, samim tim, naravno, i u bolji klub.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Evander, Google Adsense [Bot], Rokitansky, THEC i 53 gosta.