TMmanija2012 je napisao/la:Velikani koji nemaju titule,koji nisu u stanju da obezbjede Evropu makar jednom u 10 godina..daj o cemu vi pisete..smijesno..kolko god neki mrzili Siroki i Zrinjski oni su velikani za ove navedene tkz velikane.
i da osvoje LP uvijek ce biti provincijski klubovi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne možete u isti kos sa Željom. Koliko god vi to željeli ali jednostavno ne možete. Sto se prije pomirite tom činjenicom bit ce vam lakše. I ne okrecite temu na drugu stranu. Zrinjevci i rodjeni ganjaj te se porukama
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
TMmanija2012 je napisao/la:Velikani koji nemaju titule,koji nisu u stanju da obezbjede Evropu makar jednom u 10 godina..daj o cemu vi pisete..smijesno..kolko god neki mrzili Siroki i Zrinjski oni su velikani za ove navedene tkz velikane.
Djecace jesi ti svjestan sta pises nadji negdje na netu isjecke sa utakmice finala kupa Yuge iz Beograda Zeljo-Velez, uz ta dva kluba jedino Sarajevo moze u istu recenicu onda u ovoj nam jadnoj i bjednoj drzavi moras napraviti stepenica/koraka mali vagon pa dolaze ostali klubovi...
Mada ne vidim svrhu citave ove rasprave
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
shearer je napisao/la:Koji kreten majko draga upoređuje juvetovu promjenu stadiona i veležovu
aaaaaaaaa koji kreten
Pa hajvanu jesu li juve agresori otjerali sa stadiona? Jesu li im navijače ubijali i slali u logore na tom stadionu? Jesu li im spalili grad, protjerali i ubijali navijače ? Šta je tebi? Toliko ste samo ZLA učinili, i to baš na današnji dan, i nije te sramota, i još provociraš. Stvarno nemate obraza...
ja nikome nisam ucinio zlo, niti sam radio ista od navedenog
a navijam za zrinjski
jel i mene nazivas agresorom, ubojicom, spaliteljem grada
shearer je napisao/la:Koji kreten majko draga upoređuje juvetovu promjenu stadiona i veležovu
aaaaaaaaa koji kreten
Pa hajvanu jesu li juve agresori otjerali sa stadiona? Jesu li im navijače ubijali i slali u logore na tom stadionu? Jesu li im spalili grad, protjerali i ubijali navijače ? Šta je tebi? Toliko ste samo ZLA učinili, i to baš na današnji dan, i nije te sramota, i još provociraš. Stvarno nemate obraza...
a navijam za zrinjski
Ne ne, mi smo sami sebe otjerali, nešto nam dosadio taj stadion, pa reko hajmo ga ostavit ovom klubu što se tek osnovao, a pošto nam je opet bilo dosadno napravili smo logore i sami sebe ubijali.
Koliko ljudi na ovom forumu je zapelo u SFRJ to je žalosno.
To nam je prava slika i prilika države u kojoj živimo.
Svim u prošlosti,nitko spreman raditi na sadašnjosti i budućnosti.
aaaaaaaaa koji kreten
Alane opet pijes
I Okrećeš na politiku ne želim o tome
P.s stradavao je i moj narod po čitavoj BiH malo se i njih spomeni dusebriznice
aaaaaaaaa koji kreten
a navijam za zrinjski
Ne ne, mi smo sami sebe otjerali, nešto nam dosadio taj stadion, pa reko hajmo ga ostavit ovom klubu što se tek osnovao, a pošto nam je opet bilo dosadno napravili smo logore i sami sebe ubijali.
Vi igrate na kartu plaćenika i jadnika a mi na kartu šampiona i pobjednika!!!!!!
Malo o veselijim stvarima.
Priručnik za one koji ne znaju kako slaviti,mali priručnik.
Ako se ovako slavio ulazak/povratak u Pl,ne možete ni slutiti kako će to izgledati kad Velež bude prvak.
A biće!
Evo instrukcije,izvolite
[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!