Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Netsi su ih mogli slomit ali onda katastroficna 4/4 i to i bi to... Miami je odlican nema tu price ali netsi fkt mogu igrat sa njima. Muce se sa rotacijom i igrom u ofanzivi , jj bi trebao igrati vise iso ne kao protiv raptorsa ali pokusat bez obzira sto ga udvajaju. Deron mora pocet igrat inace ce bit metla , ocajan je jest on sistem plej al mora on i moze daleko daeko bolje sinoc je on fino razigravao ali 0 poena ma daj... Mirza maestralan jbg njega kad krene tesko ga ko moze zaustavit... Ne znam zao mi je netsa jer imaju finu ekipu i mislim da kad bi izvukli maksimum iz igre isli do 7 sa heatom no bojim se da je sad kasno za to
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/3hlpnd" onclick="window.open(this.href);return false; Samo M33 uljez medju Amerikancima i to u stilu

- sigurnoable
- Kontakt:
http://m.youtube.com/watch?v=MV68eLEBl60
Evo ko razumije, neka čuje babuku malo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo ko razumije, neka čuje babuku malo.

Ako si gledao sinoc ta negativna energija je bila jako primjetna. Guranje non stop kad cuvaju jedan drugog. Ali pravo ono prsa od prsa.rambo16 je napisao/la:Reci da se šališ?!legenda reala je napisao/la:Al postade ovo pravo rivalstvo Mirza-James, osjeti se ta negativna energija s obje strane
ma jojjj....vjeruj da smo mi iz Bosne stvorili takvu sliku zbog onog "incidenta"...nema tu ništa posebno....James igra k'o i inače,Mirza igra k'o i inače...ako ćemo tako pa West i Stephenson prema svima imaju "negativnu energiju"nerkolfc je napisao/la:Ako si gledao sinoc ta negativna energija je bila jako primjetna. Guranje non stop kad cuvaju jedan drugog. Ali pravo ono prsa od prsa.rambo16 je napisao/la:Reci da se šališ?!legenda reala je napisao/la:Al postade ovo pravo rivalstvo Mirza-James, osjeti se ta negativna energija s obje strane

A.F.C. Bournemouth!
Pa gledam ja i Indianu i dosta utakmica i ne vidim bas ovoliko kontakta bez lopte kod dva igraca.
meni je bas simpaticno sto smo mi odmah umislili sebi da su oni rivali sad, takav smo mi narod i meni se to bas svidja npr, daleko je od istine jer mirza u nba nije ni blizu taj nivo da bi mogao biti rival prema kojem james osjeca nesto slicno, toga smo svjesni svi ali isto tako nama daje neku posebnu draz gledanju utakmica i to se mora priznati 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Rivali sigurno nisu. Ali ako ga je James prosle godine ismijavao, danas ga shvaca ozbiljno jer vidi da je Mirza scorer koji se ne sali. Vjerujem da je zaradio respekt, mada imam osjecaj da Mirza ide Jamesu ono generalno na zivce... Mirza je naravno napaljen do max
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
koga briga jesu rivali, bitno je da james popio parket od Mirze. Kud će veća satisfakcija za jednog Bosanca i Hercegovca nego kad neki naš Bošnjo pokaže ko je glavni nekoj svjetskoj zvijezdi tipa LB ili kad je Džeko uradio ono publici u Portugalu
.
Mi živimo za to, i zato smo najbolji narod na svijetu

Mi živimo za to, i zato smo najbolji narod na svijetu

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jer Teletović je bolji od Đejmsa

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma Mirza je Jamesu dao do znanja u prvom okrasaju da mu nece pustati lagane poene i tako je samo nastavio i u ovim utakmicama...Dalje neces moci
Samo mi je zao sto ima onakve idiote,sebicnjake oko sebe koji moraju sve da useru na kraju,da su mu vise davali loptu da proba jos koju tricu pogoditi mozda bi rezultat bio i drugaciji....Brooklyn sa ovim timom nece nista napraviti moraju dovesti 1 ili 2 igraca koji ce ovom timu dati vjetar u ledza a ne dovoditi hrpu umisljenika koji ce samo napucavati loptu i solirati kad to ne trebaju raditi...

Samo mi je zao sto ima onakve idiote,sebicnjake oko sebe koji moraju sve da useru na kraju,da su mu vise davali loptu da proba jos koju tricu pogoditi mozda bi rezultat bio i drugaciji....Brooklyn sa ovim timom nece nista napraviti moraju dovesti 1 ili 2 igraca koji ce ovom timu dati vjetar u ledza a ne dovoditi hrpu umisljenika koji ce samo napucavati loptu i solirati kad to ne trebaju raditi...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ako je pametan,Kidd ce sutra da pocne s Mirzom umjesto Livingstona
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Zaboravite već jednom Mirzu u početnoj petorci. To se neće desiti. Morate početi razumijevati košarku, a ne samo Mirzu gledati kao da je sam protiv svih.
Nama je Željo svetinja jedina.
ti si sinoc pokazao znanje o kosarci...kako ono rece : 4p i 2skokaVasa Ladacki je napisao/la:Zaboravite već jednom Mirzu u početnoj petorci. To se neće desiti. Morate početi razumijevati košarku, a ne samo Mirzu gledati kao da je sam protiv svih.

vjerovao ili ne vec se desavalo da mirza krene u prvoj postavi, treba samo pratiti utakmice 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Neb' ja volio da Mirza pocinje jer on im je jedan od glavnih uzdanica sa klupe. Meni je drago sto je Kidd izrotirao tako da sada Mirza igra sa Deronom na pocetku druge i to se isplati Netsima. Da je Deron bolje odigrao i napad i odbranu sigurno bi rezultat bio drukciji.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
al kako se sinoć ovaj Vasa ušutio, nigdje ga nema kad Mirza poče rešetati
vjerovatno od silnog stresa ni spavat nije mogao, ali šta ćeš ima nas svakakvih
vjerovatno od silnog stresa ni spavat nije mogao, ali šta ćeš ima nas svakakvih
#Ynwa
Hmm rivali je mislim prejaka riječ u ovom kontekstu. Mođutim, ima tu neka hemija (kontra hemija) koja se stvorila između njih dvojice. Čitao sam sinoć twitter i znate li koliko je samo amerikanaca twittalo - duel između James i Mirze se nastavlja. Zatim - koliko treba platiti nekoj televiziji da pogledamo jedan na jedan okršaj između Mirze i Lebrona. Mirza vodi Brooklyn, a James Heat itd. Znači, ima tu nešto. da su rivali, teško. za to treba godina i godina.
Mirza je jako dobro odigrao odbranu nad Jamesom. pogotovo u drugom poluvremenu. u prvom nit smrdi nit miriše. U drugom se baš pojačao hustle i počeo je igrati agresivnije odbranu nad Jamesom. I prije onog dijela, kad se James odbije od planinu (čitaj Mirzu), imali su nekoliko žustrijih duela. pogotovo u paintu, kad su se bukvalno odgurivali jedan od drugog
Ponosan sam na Mirzu i baš mi je drago bilo, ali opet sam legao sa nekom malom dozom gorčine, jer nisu dobili. Vrijeme je da Mirza odigra odličnu partiju, a da Netsi dobiju. Miami ima odličnu širinu i tu je najveći problem. Kao što je Lebron rekao na presici nakon prve tekme - mi biramo drugačiju prvu postavu nakon svake utakmice. Npr Batteir je uletio u prvu u playoffu. Ray Allen dere itd. (a da ne spominjem ostale).
Mirza je jako dobro odigrao odbranu nad Jamesom. pogotovo u drugom poluvremenu. u prvom nit smrdi nit miriše. U drugom se baš pojačao hustle i počeo je igrati agresivnije odbranu nad Jamesom. I prije onog dijela, kad se James odbije od planinu (čitaj Mirzu), imali su nekoliko žustrijih duela. pogotovo u paintu, kad su se bukvalno odgurivali jedan od drugog

Ponosan sam na Mirzu i baš mi je drago bilo, ali opet sam legao sa nekom malom dozom gorčine, jer nisu dobili. Vrijeme je da Mirza odigra odličnu partiju, a da Netsi dobiju. Miami ima odličnu širinu i tu je najveći problem. Kao što je Lebron rekao na presici nakon prve tekme - mi biramo drugačiju prvu postavu nakon svake utakmice. Npr Batteir je uletio u prvu u playoffu. Ray Allen dere itd. (a da ne spominjem ostale).
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- sigurnoable
- Kontakt:
Jesi li siguran kao i za onih sinoć 3-5p. Mislim imaš pravo iznijeti svoje mišljenje ali ići u takve pravce i kvariti ovu atmosferu na forumu nije fer. Ima ovdje nas dosta sto jako dobro razumijemo košarku ali problem je sto se neko pravi previše pametan. Mirza ima kvalitete za prvu petorku i mogu ruku dati koliko sam siguran, ali problem je politika koja se vodi u Brooklynu. U Brooklynu je glavni cilj izvesti igrače na teren koji su stekli svoju popularnost sa fenomenalnim partijama ali se ne pitaju da li su to isti oni igrači kao nekad(mislim na Pierca Garneta Johnson...).Vasa Ladacki je napisao/la:Zaboravite već jednom Mirzu u početnoj petorci. To se neće desiti. Morate početi razumijevati košarku, a ne samo Mirzu gledati kao da je sam protiv svih.
Mirza nece igrati u prvoj petorci, ne zato sto nema kvalitet, nego zato sto nema vrijednost. On je na smijesno malom ugovor(za NBA prilike), a u NBA se u dosta ugovora stavlja klauzula o minutazi - pogotovo za ove zvijezde.sigurnoable je napisao/la:Jesi li siguran kao i za onih sinoć 3-5p. Mislim imaš pravo iznijeti svoje mišljenje ali ići u takve pravce i kvariti ovu atmosferu na forumu nije fer. Ima ovdje nas dosta sto jako dobro razumijemo košarku ali problem je sto se neko pravi previše pametan. Mirza ima kvalitete za prvu petorku i mogu ruku dati koliko sam siguran, ali problem je politika koja se vodi u Brooklynu. U Brooklynu je glavni cilj izvesti igrače na teren koji su stekli svoju popularnost sa fenomenalnim partijama ali se ne pitaju da li su to isti oni igrači kao nekad(mislim na Pierca Garneta Johnson...).Vasa Ladacki je napisao/la:Zaboravite već jednom Mirzu u početnoj petorci. To se neće desiti. Morate početi razumijevati košarku, a ne samo Mirzu gledati kao da je sam protiv svih.
Teletovic je na 5miliona godisnje, dok je vrijednost 3 glavne zvijezde ukupno 60miliona. A to ti ga dodje nekih 12 Teletovica

Poenta je u tome da se previse para ulozilo u pojedine igrace da bi sjedili na klupi i gledali nekog bjelca kako igra. Poslije sinocnje utakmice se otvorila diskusija koliko je dobro za Netse da pored ovih igraca koji vrijede 60miliona, najbolji strijelac bude Mirza. To je uzasno za sve, za trenera, igrace, navijace, vlasnike - osim za Mirzu.
Je.beni PO je a u Netsima(do serije sa miamiem Teletovic je bio 24 u NBA po ucinku u PO, odnosno drugi u Netsima odma' iza Johnsona) njihov 8-9 igrac pruza najbolje partije.
Ovo je vise kritika ostatku ekipe, a nadam se i motiv pa da se neko pridruzi Joe-u i Mirzi - jer realno osim njih dvojice i Piercea u clutch momentima svi su je.beno podbacili. A Mirza je daleko nadmasio sva ocekivanja i na to treba da budemo ponosni.

Za nadat' se da se i ostali probude i da prirede iznenadjenje i izbace ove ret.ardirane flopere

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, filip13 i 18 gostiju.