Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mandraX
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mandraX » 13 feb 2010, 23:09

Citizen-X je napisao/la:
mandraX je napisao/la:evo nesto za sutra, biti ili ne biti :D

Schalke - FC Koln 1
Frankfurt - Freiburg 1
Chievo - Siena 1
Getafe - Almeria 1
Sevilla - Osasuna 1
Bordeaux - St. Etienne 1
Fulham - Notts County 1

Kvota 26 KM ; Na 3-4 KM lijepa cifra :)
sretno
Hvala :D al u kom smislu, nesto kao nemoguch' prolaz, il' ... ?? :D:D

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 13 feb 2010, 23:10

Schalke-Koln 1 1.50

Fulham-Notts County 1 1.40

Bordeaux-St.Etienne 1 1.40

Gl.Rangers-Hibernian (-3+) x2 1.70

C.Zvezda-Partizan 2 1.75

Getafe-Almeria (-3+) x2 1.80

ulozit 5...dobit 75 !! :mrgreen:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 13 feb 2010, 23:14

blueman-TM87 je napisao/la:
Od sutra sam redovan :lol:
I ja sam, moramo malo zajednickom snagom do para, neko je u fudbalu dobar neko u kosarci a neko u Tenisu etc... uglavnom kad svi zajedno se udruzimo nemoguce je biti u gubitku ;)
evo moje sto sam odigro za sutra:
Eintracht Frankfurt : SC freiburg 1 @1,85 10€
Juventus : Genua 1 @1,78 10€

bice jos sutra.
Tracy McGrady!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 13 feb 2010, 23:18

BlueSharks je napisao/la:Evo i mog današnjeg akb dobitnog lisitća :)
Xerez - Real.M 2
Montpellier - Grenoble 1
Leixoes - Porto 2
Zadara - Hemofarm 1
Zurich - Kolding 2
Vardar - Ademar Leon 2
Bayern - Dortmund 1
Lille - Boulogne 1
Benfica - Belenenses 1
Sweden - Switzerland 1
B.Miller(spust) 2
Leverkusen - Wolfsburg 1x
G.Schilerenzauer(skokovi) 2

Dobitak 336,30KM
Jbm ti Zadar i moju nafaku :evil:

PS ko onog Soderlinga, danas pogodi, svaka mu čast :!:
Strauss Junior

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 feb 2010, 23:21

Ne znam da li ikad igrate na broj gemova u tenisu. Nešto sam primjetio odavno: kada Dementieva igra sa lošijom igračicom od sebe u bar 80% slučajeva igraju se 3 seta (isto zapažanje vrijedi za Tipsarevića). Sutra Dementieva u finalu Pariza igra sa Čehinjom Safarovom, Safarovu sam gledao dio jednog meča, igra jako dobro. Nadam se da će granica biti ispod 22 gema.

p.s. Zaboravih reći - predlažem da igrate dvojku na broj gemova.
Zadnja izmjena: Willy, dana/u 13 feb 2010, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 13 feb 2010, 23:24

Willy je napisao/la:Ne znam da li ikad igrate na broj gemova u tenisu. Nešto sam primjetio odavno: kada Dementieva igra sa lošijom igračicom od sebe u bar 80% slučajeva igraju se 3 seta (isto zapažanje vrijedi za Tipsarevića). Sutra Dementieva u finalu Pariza igra sa Čehinjom Safarovom, Safarovu sam gledao dio jednog meča, igra jako dobro. Nadam se da će granica biti ispod 22 gema.
ah igrao sam to i mogu ti rec da je to tesko pogodit(bar meni) jer evo npr. to sam igrao dok je bio australian open,ljudi stave 40,5 gemova a ono bude izmedju 38 i 41,42...tako da vrlo tesko za pogodit,tako da vise preferiram hendikepe...igrao sam za veceras roddick-querrey(-4,5+) 1 ! :roll:

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 13 feb 2010, 23:26

http://img191.imageshack.us/content_rou ... ia=mupload

Evo sam se potrudio pa postavio slikicu (ne hvalim se Tita mi)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 13 feb 2010, 23:32

evo za sutra jedan tiket
Schalke-1.FC Koln 1
Bordeaux-St.Etienne 1
Standard Liege-Westerlo 1
Braga-Maritimo 1
C.Zvezda-Partizan 2
Finska-Rusija 1
Kiel-Barcelona 1
Italija-Engleska 2
M.Riesch (Sup.Komb.) x

Koeficijent:21,54
Strauss Junior

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 13 feb 2010, 23:33

Willy je napisao/la:Ne znam da li ikad igrate na broj gemova u tenisu. Nešto sam primjetio odavno: kada Dementieva igra sa lošijom igračicom od sebe u bar 80% slučajeva igraju se 3 seta (isto zapažanje vrijedi za Tipsarevića). Sutra Dementieva u finalu Pariza igra sa Čehinjom Safarovom, Safarovu sam gledao dio jednog meča, igra jako dobro. Nadam se da će granica biti ispod 22 gema.

p.s. Zaboravih reći - predlažem da igrate dvojku na broj gemova.
Ja se cesto kladim na taj Over/under u gejmovima, i moze se pogoditi.
A ovaj sto je igro HC na Roddick-a, hmmm tesko, Querray ima odlican servis tako da ce mozda i biti dva Tajbreka, ali u svakom slucaju sretno.

@Blueman, svaka cast ;)
Tracy McGrady!!!

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 13 feb 2010, 23:35

neOX je napisao/la:Xerez-Real M 2 (PROSAO)
Montpellier-Grenoble 1 (PROSAO)
Benfica-Belenenses 1 (PROSAO)
Bayern-Dortmund (P.S.) 1 (PROSAO)
Heracles-PSV 2 (SUTRA)
Denizli-Kayseri 2 (SUTRA)
Atl.Madrid-Barcelona 2 (SUTRA)

Uplata: 5,00 Dobitak: 77,10

ovo za sub. i ned..:D

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 feb 2010, 23:36

__Liedson__ je napisao/la:
ah igrao sam to i mogu ti rec da je to tesko pogodit(bar meni) jer evo npr. to sam igrao dok je bio australian open,ljudi stave 40,5 gemova a ono bude izmedju 38 i 41,42...tako da vrlo tesko za pogodit,tako da vise preferiram hendikepe...igrao sam za veceras roddick-querrey(-4,5+) 1 ! :roll:
Igram i hendikepe u tenisu. Mislim da je zafrkano gađati mnoge mečeve i gemove i hendikep, nego kad ih ima dosta izabereš par mečeva gdje granica nije realna, gdje ili precjenjuju ili potcjenjuju nekog igrača. Za hendikep u tenisu dosta znači ko prvi servira. Ako u meču prvi bude servirao Querrey i ako Roddick napravi po jedan brejk u oba seta promašio si par. :?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 feb 2010, 23:38

Od sad samo kosarka i tenis su kod mene popularni :D nemozes fudbal pogodit,Man.City igra 1:1 sa Stokeom,tugo mo'a ... Tenis i kosarka su odsad u centru paznje
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 feb 2010, 23:45

blueman-TM87 je napisao/la:Evo ja prođoh kao i uvijek onaj očajnički listić, pogodio 10 parova na markicu i dobitak 84,75 :D
Bayern-Dortmund 1
Sampa-Fiorentina 1X
Villareal-Atl.Bilbao ps1
Hercules-Villareal B 1
Valenciennes-Nice 1
Lille-Boulogne 1
Mattersburg-Wr.Neustadt 1
Heerenveen-Ajax 2
Vitesse-Twente ps1
Benfica-Belenenses 1
Skenirao bih listic ali ne znam postaviti sliku lol

Imam jos jedan listic cekam Villarreal 1 i Porto 2 dobitak 91,29 isto na markicu :D

Brate moj lijepi. Penal u 88 minuti i Iraola promašuje i zamalo 3:1 za Villareal. Mislim da će te Porto zafrkati. :cry:

Edit: Jao sudije , ccc. sve je još otvoreno.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 13 feb 2010, 23:52

Neutral je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:Evo ja prođoh kao i uvijek onaj očajnički listić, pogodio 10 parova na markicu i dobitak 84,75 :D
Bayern-Dortmund 1
Sampa-Fiorentina 1X
Villareal-Atl.Bilbao ps1
Hercules-Villareal B 1
Valenciennes-Nice 1
Lille-Boulogne 1
Mattersburg-Wr.Neustadt 1
Heerenveen-Ajax 2
Vitesse-Twente ps1
Benfica-Belenenses 1
Skenirao bih listic ali ne znam postaviti sliku lol

Imam jos jedan listic cekam Villarreal 1 i Porto 2 dobitak 91,29 isto na markicu :D

Brate moj lijepi. Penal u 88 minuti i Iraola promašuje i zamalo 3:1 za Villareal. Mislim da će te Porto zafrkati. :cry:

Edit: Jao sudije , ccc. sve je još otvoreno.
Ma znao sam da zadnja tekma mora u.s.r.a.t.i. ali ne treba biti pohlepan dosta i ovaj jedan sto sam prosao
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 feb 2010, 23:55

Evo gledam Porta sada. Maloprije sam gledao malo Porto i čisti penal nije sviran za njih. Takoer sada su imali dobru priliku, malo preko gola. Brate, znam kako se osjećaš ne brini. Ova Portugalska liga je namještena. ;)

Edit:

6 minuta nadoknae i totalno loš Porto. Ovo je po meni namještena utakmica, nisu se ni potrudili, samo neke jalove napade, izgovor je kao i obično čuvamo se.

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 14 feb 2010, 00:11

ee raja sta mislite mozel ovo proc :?:

1.) kiel - barca 1
2.) soderling - juzny 1
3.)napoli - inter x2
4.) atl madrid barca ps1il 2 rez
5.) east- west 1
6.)c zvezda - partizan 2
:)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 feb 2010, 00:13

ma kakav penal, porto meda ne može, još im je sudija par slobodnjaka navukao i 8 min produžio al džaba, imo neki crnjo oko 70-min 2 šanse sam na golmana i lafo dribla majstor i naravno skida mu jednu golman drugu ga bek blokira, imo sam njih za 66, taman da u plusu završim, ovako pušing :evil:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 feb 2010, 00:14

Paok-Maroussi-susreti ova dva tima u zadnjih 4-5 zajednickih tekmi zavrsavalo je tijesno sa jedno manje od 7 razlike,a zbroj koseva uvijek je oko 140-150 koseva,Maroussi do sad nema nijednog poraza u ligi,a svaki put kada su se ova dva tima susretali domacin je bio uspjesniji,zato su sanse da domacin dobije 60:40.Ovdje ce Paok trazit pobjedu jer u sljedecem kolu idu Olympiakosu,a Maroussi docekuje Panathinaikos...pobjeda Paoka ili zbroj koseva veci od 140...

Manresa-Alicante-u dosadasnjim susretim ova dva tima uspjesniji je bio gost,Manresa je kod kuce u zadnje tri godine 3 puta izgubila od Alicantea sa vise od 7 razlike,mislim da je vrijeme da Manresa ih dobije u svojoj dvorani,Manresa kod kuce redovno postize 70-80 koseva,Alicante u gostima redovno daje izmedju 65-70 koseva,znaci ovdje bi mogli ocekivat tekmu sa puno koseva,posto je na kladamo -150+,treba izdvojit da je Alicante u zadnjoj utakmici dao 89 koseva Manresi kod kuce,a prije te tekme, predhodne dvije 75 i 76 koseva,znaci ovdje mozemo ocekivat puno koseva...moja prognoza je pobjeda domacina ili vise od 150 koseva...

Bamberg-Artland-u skoru ova dva tima vodi Artland ukupno 5-3,stim da treba napomenut da je Artland zadnju dobiju Bamberga u gostima sa visokih 15 razlike ! Bamberg zadnju utakmicu je izgubio od Bilbao u eurospkom natjecanju sa visokih 21 razloga,i sigurno ce u ovoj tekmi trazit iskupljenje pred svojim navijacima za tako visok poraz,Bamberg redovno kod kuce kad igra protiv Artlanda daje izmedju 65-73 kosa,dok je u zadnjoj tekmi Artland im dao 78 koseva,sto je puno,puno je,u susretu ova dva tima uvijek bude vise od 140 koseva na svakom njihovom mecu,posto su klade stavila 148 koseva,ovo ce biti tesko za pogodit,mislim na zbroj koseva,a sto se tice pobjednika,tipujem na Bamberg jer su zadnju utakmicu izgubila od Artlanda sa 15 razlike i sigurno ce trazit osvetu za ovako visok poraz,i mislim da ce tekma biti tijesna do samog kraja,ipak tipujem na Bamberg.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 feb 2010, 00:16

tony-mortale je napisao/la:ma kakav penal, porto meda ne može, još im je sudija par slobodnjaka navukao i 8 min produžio al džaba, imo neki crnjo oko 70-min 2 šanse sam na golmana i lafo dribla majstor i naravno skida mu jednu golman drugu ga bek blokira, imo sam njih za 66, taman da u plusu završim, ovako pušing :evil:

Po meni čist penal, da vidiš kakav je dosuđen Bilbau u 88 minuti, ono je onda trebalo biti penal za Porto, te crveni karton za onog iz Lei~, usput, utakmice za spavanje, morao sam šaltati tamo vamo. Ali kvota mala, taman za pasti. 1.35, negdje 1.45. Nema hajra u ovoj kladionici :roll:

Usput, momci, istok-zapad, ne valja se tu kladiti, nikada se ne zna ko će više akrobacije, zezancije i te stvari raditi.

Po meni sutra najsigurniji par Schalke. Koln ispao iz kupa, Podolsi dobio brzo crveni karton, ekipa im u rasulu, a Schalke u formi, Kuranyi stalno zabija, eto toliko od mene.

Lahku noć.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 00:19

Schalke - 1
Bordeaux - 1
PSV - 2
Olympiakos - 2
Sp. Braga - 1
Rhyl - 1

Kvota 10 KM Uplata 5 KM Dobitak 50 KM ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.