Paok-Maroussi-susreti ova dva tima u zadnjih 4-5 zajednickih tekmi zavrsavalo je tijesno sa jedno manje od 7 razlike,a zbroj koseva uvijek je oko 140-150 koseva,Maroussi do sad nema nijednog poraza u ligi,a svaki put kada su se ova dva tima susretali domacin je bio uspjesniji,zato su sanse da domacin dobije 60:40.Ovdje ce Paok trazit pobjedu jer u sljedecem kolu idu Olympiakosu,a Maroussi docekuje Panathinaikos...pobjeda Paoka ili zbroj koseva veci od 140...
Manresa-Alicante-u dosadasnjim susretim ova dva tima uspjesniji je bio gost,Manresa je kod kuce u zadnje tri godine 3 puta izgubila od Alicantea sa vise od 7 razlike,mislim da je vrijeme da Manresa ih dobije u svojoj dvorani,Manresa kod kuce redovno postize 70-80 koseva,Alicante u gostima redovno daje izmedju 65-70 koseva,znaci ovdje bi mogli ocekivat tekmu sa puno koseva,posto je na kladamo -150+,treba izdvojit da je Alicante u zadnjoj utakmici dao 89 koseva Manresi kod kuce,a prije te tekme, predhodne dvije 75 i 76 koseva,znaci ovdje mozemo ocekivat puno koseva...moja prognoza je pobjeda domacina ili vise od 150 koseva...
Bamberg-Artland-u skoru ova dva tima vodi Artland ukupno 5-3,stim da treba napomenut da je Artland zadnju dobiju Bamberga u gostima sa visokih 15 razlike ! Bamberg zadnju utakmicu je izgubio od Bilbao u eurospkom natjecanju sa visokih 21 razloga,i sigurno ce u ovoj tekmi trazit iskupljenje pred svojim navijacima za tako visok poraz,Bamberg redovno kod kuce kad igra protiv Artlanda daje izmedju 65-73 kosa,dok je u zadnjoj tekmi Artland im dao 78 koseva,sto je puno,puno je,u susretu ova dva tima uvijek bude vise od 140 koseva na svakom njihovom mecu,posto su klade stavila 148 koseva,ovo ce biti tesko za pogodit,mislim na zbroj koseva,a sto se tice pobjednika,tipujem na Bamberg jer su zadnju utakmicu izgubila od Artlanda sa 15 razlike i sigurno ce trazit osvetu za ovako visok poraz,i mislim da ce tekma biti tijesna do samog kraja,ipak tipujem na Bamberg.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!