Cestitke mirzoni, i sljedecu da ponovis ovako aBd !

Ln ljudi
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
radis li ti sta u zivotuvedator je napisao/la:Poslje Kaunasa nastavljam sa Teletovićem.![]()
Još jedan samo za raju.legenda reala je napisao/la:Pa zahvaljujući tebi, svi mogu vidjeti Mirzine poene, a isto tako i za deset godina se možemo prisjećati Mirzinih partija, zahvaljujući tebi, tako da samo nastavi, šteta što nemaš onih utakmica sa Eurobasketa s Edinovim komentarom da postaviš cijeli snimak
A promasivali su zato sto su bili preumorni.mirzateletovicc je napisao/la:Gdje onaj sto mi je juče reko da su izgubuili sto su bili preumorni. NE, izgubili su zato sto sto su PROMASIVALI.
pa to ti je ono tipicno hercegovacki, ustvari mostarski: "´ta ce on?"legenda reala je napisao/la:Al postade ovo pravo rivalstvo Mirza-James, osjeti se ta negativna energija s obje strane
pastore je napisao/la:uleti mi stari nakon cetvrte vezane mirzine trice u sobu,"sta se dernjas konju jedan,vidis li koliko je sati" kosarku gledam ,teletovic najbolji reko,kaze stari ugasit cu ja tebi taj internet **** on svoju mater ko ga izmisli![]()
![]()
umro sam od straha kad je uletio u sobu
Reci da se šališ?!legenda reala je napisao/la:Al postade ovo pravo rivalstvo Mirza-James, osjeti se ta negativna energija s obje strane