Livci igra sada i Ligu Prvaka, tako da mora doci nekoliko dobrih, vrhunskih pojacanja. Pa pobogu nisu dovodili pojacanja ni u zimskom prijelaznom roku, vrijeme je da se yebeni Ameri konacno malo i potrose.
Kako me samo nerviraju, to nije normalno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma vala trebao bi i LFC da bude u mogucnosti da mu ponudi dovoljno novca. Ali problem je sto se takav igrac uopste ne gleda nego se gledaju neki klosari na pozicijama na kojim uopste ne fale igraci.Format je napisao/la:Vidi, Pool ce mu pruzit LP a United bar 30% vise novaca i da vidim sto ce on zbog jedne godine be igranja LP izabrati Liverpool i ne samo on i ne samo poredjenje ova dva tima, nego opcenito, nema vise Giggsa, Gerrarda itd..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ni Gerrard nije zadnji vezni, to je najbitnija pozicija u timu al to u LFC-u ocigledno nije slucaj. Zato se i prima onoliko golova ali eto.gio10 je napisao/la:Čuj doći će defanzivni vezni u slučaju odlaska Lucasa?![]()
Ući ćemo u sezonu u kojoj igramo na 4 fronta, i to 2 izuzetno jaka takmičenja ( EPL i LP ) sa ciljem vjerovatno da se osvoji FA Cup ili MM trofej sa Lucasom kao back-upom na poziciji zadnjeg veznog te Gerrardom u prvoj postavi. Nema šta, sjajno razmišljaju
Lalana je sjajan igrac, covjek je ove sezone igrao na 7 razlicitih pozicija za svece. Savrseno igra sa obje noge, jak u igri glavom, tehnicki potkovan, upravo ono sta nama treba...EDO299 je napisao/la:Gerrard treba podrsku na zadnjem veznom, a to je Hendo, koji trci za 3 igraca,vidjeli smo koliko nam fali u ove 3 tekme, zatim trebamo kupiti 2 nova beka jer je johnson jos malo pa izlapio a flano je neiskusan i treba jos mnogo toga da uci, El Toro se vratio pa smo tu sigurniji , dok na desnom skripi. Znaci bekovi i zadnji vezni su razlozi zasto smo ovoliko golova primili ove sezone.
Vidim spominje se Lallana sa Liverpoolom. Nije los igrac, pratio sam ga par puta ali moram priznati da me nije odusevio. Mislim da su mu roknuli cijenu samo tako, pa on je EnglezMislim da vrijedi nekih 15-ak miliona, vise NE. Ali eto BR zna sta radi, mozda sam ja u krivu, mozda lik razvaljuje ali tako se meni cini, mislim da je jedan od pretplacenih Engleza da ga ne usporedjujem sa Downingom, nema smisla
Mislim da bez 3 PRAVA pojačanja nemamo šanse da se borimo i za LP i za ligu.
Allardyce: “We’ll try to stop Man City – everyone wants Gerrard to win it”
Ja stvarno ne znam koju ti ligu pratis. Coutinho je carobnjak, ali je veoma mlad i samim tim nekostantan, u nekim tekmama ga nije ni u prici bilo. A zamisli sada Lalanu iza Sturidgea i Suareza. Osim toga, nemamo, osim Stevena, a i on to vise ne radi dobro, igraca koji ce dobro sutati van 16 metara. On to i te kako umije, i to sa obje noge. Pravi univerzalac, to svi znaju, treba nam igraca koji mogu igrati na vise pozicija. Najvise nam treba dobra 10-ka. A on je najtalentovanija engleska 10-ka jos od Paula Gascoignea. A ako pratis englesku ligu onda treba znati da ce se ubrzo smanjivati broj stranih igraca u ekipi, tako da je idealno kupiti njega, Coulkera i Shaw-a. Ja licno i ne bih nista vise. Za zadnjeg cisto sumnjam, on ce ili u Chelsea ili u United.STEVEN je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neki ovdje smatraju Lallanu dobrim pojacanjemLallana bi bio dobro pojacanje prosle godine kad je cilj bio borba za LP, al ove sezone nikako ne moze Lallana biti pojacanje.
ne bi me cudilo kad bi BR doveo i Lallanu i Konopa,a moja zelja za zadnjeg veznog je Song iz BarceloneSage je napisao/la:U svakom slucaju bolje Lallana nego taj Konopljanka....al bekovi su prioritet...al ove godine vjerujem BR vise nego ikad ikome sto se tice LFC-ja...vjerovatno on zna ko ce se uklopit a ko ne...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.