FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 09 maj 2014, 11:02

Moranjkić: Imamo dovoljno dobru ekipu da možemo izdržati pritisak čuvanja liderske pozicije!

slika

Na Tušanj je došao kao ne toliko zvučno pojačanje, ali je brzo postao jedan od nezamjenljivih igrača u ekipi Miroslava Blaževića.

Jasmin Moranjkić svojim igrama se brzo nametnuo kao čvrst bedem naše odbrane. Nažalost, zbog suspenzije neće biti u mogućnosti da u subotu pomogne ekipi da dođe do nove pobjede protiv Orašja.

Ipak, važno je da bude spreman za gostovanje kod Branitelja:

"Prvi put se susrećem sa ovakvim sportskim ciljem kao što je borba za ulazak u viši rang i ovo je za mene veliki izazov. Imamo dovoljno dobru ekipu da možemo izdržati pritisak čuvanja liderske pozicije i u svakom slučaju je lakše jer sami odlučujemo o svojoj sudbini", ističe pouzdani stoper Crveno - crnih.

Kako kaže, prezadovoljan je uslovima koji su ga dočekali u Klubu. Po mnogo čemu su bolji od drugih fudbalskih sredina u državi.

"U Slobodi sam sretan i prezadovoljan! Klub je na zdravim nogama, sve stvari funkcionišu na zavidnom nivou i napraveljne je iskorak u svakom smislu u odnosu na većinu klubova u BiH. Iako će prvenstvo sigurno biti neizvjesno do samog kraja, Sloboda je pokazala i pokazuje da joj je mjesto u Premijer ligi, a taj cilj ćemo na kraju ispuniti!", poručuje Moranjkić.

Mnogi ne znaju, ali Moranjkić je u petak, uoči odlaska na meč protiv Kaknja, postao otac! Kćerka Asja došla je na svijet u trenucima kada se njen otac pripremao za jedan od najvažnijih mečeva sezone:

"U petak sam bio presretan, ispunjen emocijama! Bio je to najljepši dan u mom životu, ali brzo sam se morao koncentrisati na važnu utakmicu koja je bila pred nama. Na kraju sve je ispalo kako treba!".

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 maj 2014, 11:11

Sutra lijepo vrijeme i nece biti kise, ocekujem lijepu posjetu 4000+ makar sto se moze i ocekivati, i naravno samo pobjeda dolazi u obzir i ako nema 2 glavna igraca Redjepija i Moranjkica, ovog drugog ce vjerovatno zamijenit A.Mujkic pa valjda ne napravi kakvu glupost u odbrani, sad je prilika za Husica ili Musica da igraju od prve minute sutra.

Jucer gledam plakat kod Robota zalijepljen na stanici i pise satnica 16:00, treba malo vodit racuna o tome jer i ako to nema veze pogotovo za nas Fukare jer dolazimo svakako ranije na utakmicu, imam osjecaj da ce sutra Krpic dati 3 komada :kafa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

dimaria
Kontakt:

Post Postao/la dimaria » 09 maj 2014, 11:32

U Srijedu pod BB.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 maj 2014, 11:40

dimaria je napisao/la:U Srijedu pod BB.
Objasni zbog cega i sta, a ne samo napises " U srijedu pod BB" . Dajte malo ozbiljnoosti ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

dimaria
Kontakt:

Post Postao/la dimaria » 09 maj 2014, 11:57

Sigurnije je pod BB.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 maj 2014, 12:06

dimaria je napisao/la:Sigurnije je pod BB.
:clap: :clap: sigurnije,ma bravo majstore zasto,ko ce nas zastiti,policija jeli,pa moze policija doci i u rodoc...neprovaljujte se zivota vam :facepalm:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 maj 2014, 12:06

fukara87 je napisao/la:Sutra lijepo vrijeme i nece biti kise, ocekujem lijepu posjetu 4000+ makar sto se moze i ocekivati, i naravno samo pobjeda dolazi u obzir i ako nema 2 glavna igraca Redjepija i Moranjkica, ovog drugog ce vjerovatno zamijenit A.Mujkic pa valjda ne napravi kakvu glupost u odbrani, sad je prilika za Husica ili Musica da igraju od prve minute sutra.

Jucer gledam plakat kod Robota zalijepljen na stanici i pise satnica 16:00, treba malo vodit racuna o tome jer i ako to nema veze pogotovo za nas Fukare jer dolazimo svakako ranije na utakmicu, imam osjecaj da ce sutra Krpic dati 3 komada :kafa:
Nema sanse da A. Mujkic zapocne sutra utakmicu, 99% da Oma ide na stopera a Husic i Music u sredinu...

Vidjeli smo kako se ovaj Karlos gubio protiv Mladosti DK pa ga sef odma na poluvremenu izvadi a Omu na stopera. Oma naravno doktorski odigrao tako da cisto sumnjam da ce u jednoj od najbitnijih utakmica sezone Karlosa stavit od pocetka...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Probisvjet
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 09 maj 2014, 12:12

TzBulevar87 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Sutra lijepo vrijeme i nece biti kise, ocekujem lijepu posjetu 4000+ makar sto se moze i ocekivati, i naravno samo pobjeda dolazi u obzir i ako nema 2 glavna igraca Redjepija i Moranjkica, ovog drugog ce vjerovatno zamijenit A.Mujkic pa valjda ne napravi kakvu glupost u odbrani, sad je prilika za Husica ili Musica da igraju od prve minute sutra.

Nema sanse da A. Mujkic zapocne sutra utakmicu, 99% da Oma ide na stopera a Husic i Music u sredinu...

Vidjeli smo kako se ovaj Karlos gubio protiv Mladosti DK pa ga sef odma na poluvremenu izvadi a Omu na stopera. Oma naravno doktorski odigrao tako da cisto sumnjam da ce u jednoj od najbitnijih utakmica sezone Karlosa stavit od pocetka...

Isto razmisljam. Ali ko zna Ciru, moguce je sve.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 maj 2014, 12:35

Znat će se u ovih par dana gdje se igra utakmica Branitelj-Sloboda,samo sabura :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 09 maj 2014, 12:52

Koji je razlog da igrate po BB ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 maj 2014, 12:56

sve nas to zanima :D vjerovatno zbog sigurnosti, mada, ni na jednom stadionu nije sigurno :D

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 09 maj 2014, 13:16

I ja sam cuo to da je moguce (radi sigurnosti) bude pod Bijelim Brijegom, al budite realni od toga nema nista. Lagano ce nas vratit ako bude organizovan dolazak i to je to, da nije zabrana pa i nekako a ovako bice ko i u Zenici licne ne pregled i eto ga...

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 09 maj 2014, 13:19

TehnickiDirektor je napisao/la:Koji je razlog da igrate po BB ?

Koliko sam ja skontao, ljepsi travnjak pod BB pa Ciro insistirao da igramo pod BB.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 maj 2014, 14:24

Hadzic, Salihovic, Omic, Efendic, Mehanovic, Jahic, Husic, Music, Huseinbasic, Krpic, Halilovic ( Mehidic ).

Et', kad ja ne mogu doci na utakmicu, on stavi Brzog u igru :( :evil:
Jedan grad, jedna ljubav!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 09 maj 2014, 15:00

Gifron je napisao/la:Hadzic, Salihovic, Omic, Efendic, Mehanovic, Jahic, Husic, Music, Huseinbasic, Krpic, Halilovic ( Mehidic ).

Ova postava je startala u Dubokom Potoku samo sto je Kapic bio na mjestu Halila, meda nisu mogli, veznog reda ko da nema kad je Oma na stoperu.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 maj 2014, 15:02

Skojevski je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Hadzic, Salihovic, Omic, Efendic, Mehanovic, Jahic, Husic, Music, Huseinbasic, Krpic, Halilovic ( Mehidic ).

Ova postava je startala u Dubokom Potoku samo sto je Kapic bio na mjestu Halila, meda nisu mogli, veznog reda ko da nema kad je Oma na stoperu.
Toga sam se i bojao. Oma previše znači za vezni red, a mi od odlaska Čejvanovića nemamo trećeg štopera.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 maj 2014, 15:13

ma bez obzira na seriju izostanaka ima alternativa opet na klupi metar: J.Mujkic, Jusufbasic, Mehidic, Kapic-fkt prejaka klupa za ovu ligu :D ..sve strasne ofanzivne alternative ako zagusti..ne znam sta je sa Kuduza, u kakvom je on stanju, ako bas bude frka bez Ome na sredini, moze i on na stopera ako je spreman, a Oma na svoje mjesto

igrao je 2-3 ove prijateljske, znaci nije toliko nespreman, moze izgurat 30-ak minuta u slucaju nuzde
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 09 maj 2014, 15:18

Halil je igrao stopera drugo poluvrijeme protiv Ingrama, on i Karlos, Karlos kasnije dobio crveni karton.
Kuduz je cini mi se spreman, samo jbg sto sad ne mozes mjenjat ekipu koja pobjedjuje.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 maj 2014, 15:40

Fazon je u tome što je mi moramo mijenjati zbog izostanka dvije važne karike u timu. A stvarno bi i Kuduz možda mogao na štopera, ali s njim se nikad ne zna je l' spreman il' nije. :roll: Ybg, sačekat ćemo sutrašnji dan i utakmicu, Ćiro će sigurno mijenjati ako nešto pođe po zlu. Problemčić kod alternativa je što za određene pozicije imamo velik broj igrača koji ravnopravno konkurišu, a pravog kreatora igre samo jednog, te dva štopera kojima je to prirodna pozicija, a oba su standardno u prvoj postavi.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 09 maj 2014, 16:01

Hadžić;Mehanović,Salihović,Omić,Kuduzović/Halilović;Musić,Husić;krila Brzi i Mehidić;Krpić killer u napad.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.