Safet Sušić - Pape

bhsport
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 09 maj 2014, 11:13

Donnie Darko je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Moze li neko od upucenijih reci da li ce selektor praviti za svaki slucaj i dodatni spisak od 6 fudbalera (jer imamo pravo prijaviti 30) i koji je krajnji rok za taj spisak?
Na SP se mogu prijaviti 23 igrača.
To mi je jasno, ali imas pravo na spisak od 30 i u slucaju povreda tih 23 mozes pozvati ostalih 7 sa prvobitnog spiska.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 maj 2014, 11:20

bhsport je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Moze li neko od upucenijih reci da li ce selektor praviti za svaki slucaj i dodatni spisak od 6 fudbalera (jer imamo pravo prijaviti 30) i koji je krajnji rok za taj spisak?
To mi je jasno, ali imas pravo na spisak od 30 i u slucaju povreda tih 23 mozes pozvati ostalih 7 sa prvobitnog spiska.
Rekoše neki dan ovo:
......
Na ovom historijskom događaju Safet Sušić je pročitao ukupno 24 imena koja će se okupiti na pripremama u Sarajevu 15. maja. Preostalih šest fudbalera ima status rezervnih reprezentativaca, bit će pozvano do 13. maja kada Safet Sušić mora FIFA-i predati konačnu listu od 30 igrača na koje računa.
Usput, pretpostavljam da će se na istom naći Adnan Zahiraga, Pandža, možda i Zec...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 09 maj 2014, 11:25

bhsport je napisao/la:

Safet je pozvao 24...tj. jedan pada sa spiska :lolno: da jos smijesnije bude ako bude povreda taj sigurno upada u taj spisak ne bitno ko pao..vezni ili stoper a uskace ovaj drugi npr slucaj da je "vezni" umjesto stopera....a oni tamo kako kaze 6 sto je predao jos FIFI :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 09 maj 2014, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 maj 2014, 11:26

U slučaju povreda, krajnji rok za zamjenu igrača je 24 sata prije početka prve utakmice te reprezentacije (u našem slučaju 15. jun protiv Argentine). Poslije toga ništa. A taj zamjenski igrač uopšte ne mora biti sa ovog prvobitnog spiska od 30 igrača.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 maj 2014, 11:32

pozvao je 24 igraca zbog povrede mesura mujdze .on ako bude spreman onda otpada šunjic ili hadzic po meni

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 09 maj 2014, 11:35

[youtube][/youtube]

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 09 maj 2014, 11:36

bordobijeli je napisao/la:pozvao je 24 igraca zbog povrede mesura mujdze .on ako bude spreman onda otpada šunjic ili hadzic po meni
koliko se sjecam na presici je rekao da svih 24 ide u Brazil, s tim da ce spisak sacinjavati njih 23 sto je po propozicijama...plus onih 6 se dodaje na spisak tri dana prije pocetka SP kao zamjene u slucaju ozlijeda

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 09 maj 2014, 11:42

Konačni spisak se predaje 3 dana pred početak prvenstva,ovo što je pozvao to će biti na tom spisku... I to je tako...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 09 maj 2014, 11:45

Cigri je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo ću gledat radi ove Sanele Prašović,dobra joj zurka :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 maj 2014, 12:05

BaDa12 je napisao/la: Rekoše neki dan ovo:
......
Na ovom historijskom događaju Safet Sušić je pročitao ukupno 24 imena koja će se okupiti na pripremama u Sarajevu 15. maja. Preostalih šest fudbalera ima status rezervnih reprezentativaca, bit će pozvano do 13. maja kada Safet Sušić mora FIFA-i predati konačnu listu od 30 igrača na koje računa.
Usput, pretpostavljam da će se na istom naći Adnan Zahiraga, Pandža, možda i Zec...
Hvala, to je to sto sam pitao. Bit ce to interesantan spisak, steta sto ti momci nece trenirati sa Dzekom, Asmirom, Pjanketom, Misketom ...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 maj 2014, 12:13

Fakat je tanak izbor za tih preostalih 6?

Par starijih reprezentativaca koji ne igraju mnogo..... Zahirovic i Pandza pa i Kvrzic mozda Jahic

Zec i mozda dva iz premijerlige, Stanic, Svraka, Dupovac, Hodzic itd?

Mozda i Scuk ili Huseinovic

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 maj 2014, 12:24

Batko je napisao/la:Fakat je tanak izbor za tih preostalih 6?

Par starijih reprezentativaca koji ne igraju mnogo..... Zahirovic i Pandza pa i Kvrzic mozda Jahic

Ma nije tanak izbor, bilo je tu momaka koji mogu pomoci ali nejse, ocekujem Zahu, Pandzu, Stanica, Zeca to bi trebalo da je 4, Hodzic bi mogao biti broj 5 i sada 6 cemo vidjeti mozda Stilke to je 6 solidnih igraca koji nisu bas tanki kod nekog drugog selektora bi bili mozda u ovih odabranih 24. ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 maj 2014, 12:25

bhsport je napisao/la:
Batko je napisao/la:Fakat je tanak izbor za tih preostalih 6?

Ma nije tanak izbor, bilo je tu momaka koji mogu pomoci ali nejse, ocekujem Zahu, Pandzu, Stanica, Zeca to bi trebalo da je 4, Hodzic bi mogao biti broj 5 i sada 6 cemo vidjeti mozda Stilke to je 6 solidnih igraca koji nisu bas tanki kod nekog drugog selektora bi bili mozda u ovih odabranih 24. ;)

Svaki trener ima svoje vizije i potrebe, naravno da bi se razlikovalo.....Kostur bi uvijek bio isti ali zadnjih 5-6 igraca uvijek razlicito......

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 09 maj 2014, 12:27

Sve se proba kad se hoce... ali nikad onog malog iz Spanjolske druge lige, Hadzica (21g) :? jeli sta se ceka... Visca moze dobti sansu XY puta a clan je druge turske lige ili onaj Kvrzic :roll:

Ima 10tak golova u Spanjolskoj drugoj ligi a gledaj Stevanovica.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 09 maj 2014, 13:05

Svi navedeni potencijalni rezervni igraci su kvalitetniji od amidzinih ublehasa koji putuju u Brazil. Koja ironija.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 maj 2014, 14:05

bhsport je napisao/la:Ma nije tanak izbor, bilo je tu momaka koji mogu pomoci ali nejse, ocekujem Zahu, Pandzu, Stanica, Zeca to bi trebalo da je 4, Hodzic bi mogao biti broj 5 i sada 6 cemo vidjeti mozda Stilke to je 6 solidnih igraca koji nisu bas tanki kod nekog drugog selektora bi bili mozda u ovih odabranih 24. ;)
A Jaha i Svraka ? :rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 maj 2014, 14:12

zizu1991 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Ma nije tanak izbor, bilo je tu momaka koji mogu pomoci ali nejse, ocekujem Zahu, Pandzu, Stanica, Zeca to bi trebalo da je 4, Hodzic bi mogao biti broj 5 i sada 6 cemo vidjeti mozda Stilke to je 6 solidnih igraca koji nisu bas tanki kod nekog drugog selektora bi bili mozda u ovih odabranih 24. ;)
I Air Kerla.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 maj 2014, 14:16

Koja prepotentnost, javno bez trunke srama pljuvati javnosti u lice.

Novinari u ovoj zemlji su tu samo da naprave fotku, i da pisu sto im sistem dozvoljava, i da se uvlace onima od kojih ce sutra moci dobiti vijest.

Gospodine Susicu, ako malo bolje poradite na statistici koja stoji iza potencijalnih reprezentativaca i ovih koje ste vi pozvali lako se moze doci do zakljucka da se radi o favoriziranju nekih bez osnove, mozete li to objasniti?
Vrlo jednostavno pitanje!

Gospodine Susicu, s obzirom da sve reprezentacije pozivaju 30 igraca nakon cega prave selekciju, provjeru forme, razne kombinacije, zasto ste vi pozvali samo ovaj broj koji ide i ne razmisljate uopce o drugima.

Napravicemo anketu po vecim BiH gradovima, vjerujem da ce 90 procenata anketiranih biti iskljucivo protiv ove ublehe, ali medijima to nije vazno.

Ako neko misli da ce se stanje samo od sebe smiriti, da ce se sve zaboraviti, da ce se uz hvalospjeve medija rijesiti napetost u timu pred SP grdno se vara.

U savezu je stanje kao kad je Munib bio, sjetimo se samo igraca koji su provuceni kroz sastave, danas je identicno samo se zbog FIFA-e malo maske napravilo.

FUJ!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 maj 2014, 14:18

zizu1991 je napisao/la:
Pametnjakovicu, Osim je licno preporucio Stanica, Hodzic je nas najveci talenat, a Stilica sam stavio sto dobro igra ovu polusezonu.
Ali eto ima neko pametniji i od njega. ;)
Sigurno nema mjesta za Sefku Okica i slicne gelibtere.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 maj 2014, 14:30

Nikoga iz Veleža mislim da nisam nudio u reprezentaciju. Svakako istini za volju tu i nema kadra za razmatranje iako, da smo vašeg mentaliteta utrpali bi Ševkiju, Hebibovića, Maletića na spisak bez ikakve pompe. kuknjava
Što se tiče realnog stanja, Oštraković je trebao kao najbolji golman lige ići kao treći golman ako je već želio nekoga iz naše lige pozvati Pape. Međutim, ostao je dosljedan zato što je tu Avdukić čitave kvalifikacije i ja to poštujem. No, to nije tema ove diskusije. :lol:

Kakve veze ima što je najveći talent ? Nijedne utakmice nije odigrao za mladu U - 21 selekciju, i ovaj bi njega u Brazil direktno. Treba da se poštuje neki redoslijed. Uostalom, ne preziva se Sušić da može preskakati razrede zbog svoje nadasve nemjerljive inteligencije. :njanjanja:

Što se Štile tiče, nema govora da bude putnik u Brazil. Zdravog razuma još kojeg tehničara guzičara da stavljamo na spisak kao profila igrača kojeg nam sigurno ne manjka je vrhunac neprofesionalnosti. :clap:

E sad, što se Stanića tiče, ako ga je preporučio Osim na Sušiću je da se odluči i izabere pravo riješenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.