ccc covjek zvekne i pogodiŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Zagreb, kad se Široki plasio Zagreba. :p Setnja. :p

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
ccc covjek zvekne i pogodiŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Zagreb, kad se Široki plasio Zagreba. :p Setnja. :p
kao što rekohKevin je napisao/la:uzimamo ih gore!Barney Stinson je napisao/la:preoptimistično york... zagreb ove godine igra odlicno... jos kad tome dodas mulaomerovica koji mora imati min. 15 slobodnih po utakmici i jos tome doda koju tricu i polaganje...
sta lupi i osta zivKevin je napisao/la:kao što rekohKevin je napisao/la:uzimamo ih gore!Barney Stinson je napisao/la:preoptimistično york... zagreb ove godine igra odlicno... jos kad tome dodas mulaomerovica koji mora imati min. 15 slobodnih po utakmici i jos tome doda koju tricu i polaganje...
york je napisao/la:pobjeda u zagrebu??? mozda bi se isplatilo stavit 2
!The Game je napisao/la:Cestitke na pobjedi
Bosna što je dobijala dobijala je,osim ako ih Danilović ne pustiTed Mosby je napisao/la:Velika i važna pobjeda, ovo kolo dobili mi i Bosna
Zvekne..? Pa ti nisii dobar sekunde.Barney Stinson je napisao/la:ccc covjek zvekne i pogodiŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Zagreb, kad se Široki plasio Zagreba. :p Setnja. :p![]()
Bolan, ja ne lupam, govorim statisticki i cinjenicno.Barney Stinson je napisao/la:ljudi pa cak smo poceli igrati i trecu cetvrtinu![]()
jucer 26:14 za nas...
evo da ja sad zveknem ´ta ce olimpija, šetnja...![]()
Jos da ima momcad koja igra 38 minuta u istoj formi.CP3 je napisao/la:sve cestitke na pobjedi ,Mejson mora u euro ligu ,,lik igra citavu utakmicu 38 min.u istoj formi ...![]()
evo hipoteticki sta mislis da igra u zvezdi pored tajlora, u olimpiji pored ilijevskog, u hemofarmu pored markovica koja bi mu bila minutaza i ucinak realno.......ja njega postujem stvarno......sve je uredu, ali drugacije je kad igras u olimpiji, ciboni, zvezdi a drugacije u bosni, sirokom, vojvodini, radnickom....ŠB_Fidelis je napisao/la:Jebga cinjenica je da je statisticki iznad ostalih stranaca, a skoro svaku utakmicu je na granici double double, a i prvi je koji je napravio triple double. Nastranu sto ima jos odlicnih stranaca i nastranu sto Mason ima visoku minutazu. Svi su svjesni njegovih limitacija u vezi suta, da to ima igrao bi Euroligu, a obrana mu i nije toliko losa kakvih ima, narocito defanzivni blok s ledja i boka.Da ima sansu u jacem klubu, mozda bi imao i vece brojke zbog boljih suigraca, mogucnosti asistencija, a ne treba ni govoriti sta znaci za jednog playmakera da je prvi po broju ofenzivnih skokova u ligi, a i jedan od boljih u kategoriji defanzivnih skokova, drugi sveukupno po poretku skokova, peti asistent, 3. ranking MVP.
dapače, u NLB-u je još bolji...Steve Urkel je napisao/la:sigurno ne bih igrao ovako dobro,ali bi bio solidan igrač,prošle godine kada su govorili u prvenstvu da je odličan,a da neće biti dobar u nlb-u a nije ništa lošiji ove godine nego je bio lani iako je ova liga 100 puta jača od one domaće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.