Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Tragikomično mi je da se jedna ekipa ovako raspadne u roku od par minuta. 

sutra spremite onaj gif kad se dzejms odbio, i onaj u prvom kad se sapleo zbog mirze. 

Deron gori nije mogao biti, kako onda ocekivati pobjedu...
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 09 maj 2014, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!
Mirza za ove fol zvijezde, izmislio kosarku.
Fol PP KG igraci za velike utakmice, mozda u proslom vremenu!
Fol PP KG igraci za velike utakmice, mozda u proslom vremenu!
**** su smješni i debilni .. Tele igračino, hvala ti za ovu ponoć! 

- legenda reala
- Kontakt:
Mene samo interesuje kakva je uloga Kida u ovoj ekipi
priča li on uopšte s igračima, imaju li oni ikakve uloge 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svaka cast mirzi, da je imalo bolja ekipa mogo je zabiti 50+ veceras kako ga je islo ali eto dobro je i ovo u ovoj ekipi. Samo naprijed majstore i bjezi iz ove ekipe
Dwill najgore izdanje što sam ga do sada gledao ove sezone. Jedino je asistirao, ali on kao jedan od glavnih igrača da završi sa 0 poena.
Mirza naš predobar, nažalost opet se pokazalo da kada Mirza rastura Netsi gube. Valjda se uspiju sad sabrati i da dobiju naredne 2 kući.

Mirza naš predobar, nažalost opet se pokazalo da kada Mirza rastura Netsi gube. Valjda se uspiju sad sabrati i da dobiju naredne 2 kući.

Kako ce dobit kad je Mirza u drugom poluvremenu dobio jednu dvije lopte onu tricu i polaganje,onu tricu kad je promasio je sam odradio sut,i plus DW 0 poena.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Set the team's franchise record for most threes off the bench in a playoff game -- in the first half. Set the team's record for any player early in the second half. Missed a bad shot in crunch time, a step-back three-pointer down 8, but he came to shoot tonight.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
- Kontakt:
pa cak bi i Sabit Hadzic nacrt'o akciju za igraca koji suta 6/8 trojke
a Kid muto mutavi ne znam u sta potrosi onaj time out
pa Mirzoni nam je u drugom poluvremenu dobio 2 lopte
pa jel to normalno, covjek ne da je bio HOT nego je imo erupciju kao vulkan Etna
mogao je ladno ici preko 30 uz normalnije saigrace i trenera koji ima bas malo mozga u glavi
a Kid muto mutavi ne znam u sta potrosi onaj time out
pa Mirzoni nam je u drugom poluvremenu dobio 2 lopte
pa jel to normalno, covjek ne da je bio HOT nego je imo erupciju kao vulkan Etna
mogao je ladno ici preko 30 uz normalnije saigrace i trenera koji ima bas malo mozga u glavi
Bravo Mirza KRALJUUUUUU NASŠŠŠŠŠŠ svaka cast

Ne treba gubiti živce radi ove skupine luzera...Williams prekuc'o veceras, lik 0 poena
Kidd ne zna nacrtati akcije u zadnjoj četvrtini
Žali Bože što Mirza igra tamo, a ne u nekom normalnom timu

Kidd ne zna nacrtati akcije u zadnjoj četvrtini

Žali Bože što Mirza igra tamo, a ne u nekom normalnom timu
Bil Simons bi starto s Mirzom...niza petorka pa sta bude kaze. Da bar hoce jos jednu Mirza ovaku ponovit, da ga vide svi na djelu.
(ne zaboravite gifove)
(ne zaboravite gifove)
Ali koliko Mirza ponosa ima, svi na kraju bjeze u svlacionicu i on ostaje zadnji na parketu i stoji tamo. Danas na Jamesa se navukao, gurao se s njim, rusio ga i to sve bez faula, Jamse u zadnjoj cetvrtini nije nista pogodio preko njega, jeste imao 4 poena na njemu u prvom ali Mirza se puno trosio kretnjama u napadu pa nije mogao sve to zakrpiti.
Steta za poraz, nadam se da ce bar pobjediti ove dvije kod kuce.
Steta za poraz, nadam se da ce bar pobjediti ove dvije kod kuce.
- legenda reala
- Kontakt:
Al postade ovo pravo rivalstvo Mirza-James, osjeti se ta negativna energija s obje strane 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovi što pričaju za Kidda, ne znam ko se sjeća od vas, ali nedavno na timeout-u rezultat se lomi KG uzima da priča i šta da se radi i kako da se odbrane. Valjda je tu trener da održi pravi govor i usmjeri igrače.

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nadam se da ce onaj momak sto "sijece" videe posebno postavit ono zabijanje Lebrona u Mirzu 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.